Marie

"Jeg tog facelift kurset i februar (mener jeg), og jeg er så glad for at lave denne behandling, da energierne er for vilde! Jeg er uddannet kosmetolog, og har lavet et par acne-behandlinger, (med facelift,) hvor man kan se resultater, jeg synes at det er fantastik at kunne hjælpe andre ved hjælp af facelift, i stedet for en dybderens som gør ondt 

Jeg kan ikke anbefale et facelift kursus nok, da det er en helt fantastisk behandling at lave, både i forhold til energier, men også i forhold til, hvilke resultater, man kan opnå"
Læs mere om Access Facelift - certificeringskursus

Vil du vide mere?


Få information

Kom I kontakt med Klinik for Selvhelbredelse
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide