Helle – Tidligere klient i holistisk behandlingsforløb

“Kære Ulla, Jeg takker for den dag da du kom ind i mit liv. Du har været (og er), min længe tiltrængte åndelige guide de sidste par år! Det er jo stort når man kan se de forskellige ’spirituelle virkemidler’ arbejder sammen for at få en på rette kurs og hvordan en indre sandhed med tiden finder frem til ens bevidsthed. Det var dejligt at få en omgang healing, og jeg føler mig mere optimistisk efter at have været hos dig Jeg får løftet mig selv. Man kan altid spørge Ulla, hvad ens reaktioner eller fornemmelser kan betyde, hun hjælper så med at finde tråden. Det er velgørende, ved Ullas hjælp, at få åbnet for ikke erkendte lukkede rum.”
Læs mere om Holistisk Energibehandler

Vil du vide mere?


Få information

Kom I kontakt med Klinik for Selvhelbredelse
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide