Birgit

"Da jeg er gammel sygeplejerske, er dette en helt ny verden at træde ind i. Det har udvidet min horisont. Min mand var alvorligt syg da jeg besluttede mig for at blive indviet til Reiki 1 - det var årsagen, og formålet var at hjælpe ham. Det var med Reiki muligt at give ham ro. Også børn og svigerdatter fik gavn af Reiki. Det har været godt for mig, via Reiki at få lov at gøre noget - at handle. Reiki har også hjulpet mig i forløbet efter min mands død. Selve indvielsen var noget helt særligt - en helt fantastisk oplevelse. Derudover - det er en let tilgængelig metode til healing. Altid lige ved hånden. For at kunne give/være kanal til andre, skal man passe egen behandling, hvilket er godt/sundt at have i baghovedet. At være kanal for Reiki er en helt fantastisk fornemmelse - en kæmpe gave! Tak."
Læs mere om Reiki-healer - online

Vil du vide mere?


Få information

Kom I kontakt med Klinik for Selvhelbredelse
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide