Anna Marie – Tidligere deltager i udviklingsgruppe

”Vil ABSOLUT anbefale dig og din udviklingsgruppe til andre. Måske kommer jeg selv igen. Jeg var glad for din “lette” tilgang til os i gruppen. Du undlod at gå dybt ind i vores problematikker, hvilket tiltalte mig meget. Der var en let energi under forløbet. Jeg følte mig rigtig tryg i gruppen. Synes det var nogle dejlige sjæle, som jeg gerne møder igen. Synes der var en stor åbenhed i gruppen og vilje til at dele. Gode input fra dem alle. Har haft det rigtig godt efter forløbet. I bedre balance, nemmere ved at stå ved mig selv, nemmere ved at elske mig selv”

Kæmpeknus Anna Marie
Læs mere om Holistisk Energibehandler

Vil du vide mere?


Få information

Kom I kontakt med Klinik for Selvhelbredelse
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide