Private uddannelser

Holistisk Energibehandler

Længde
2,5 years
Heltid/deltid
Deltid
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
Nej
Uddannelsen er på
Dansk
Længde
2,5 years
Heltid/deltid
Deltid
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
Nej
Uddannelsen er på
Dansk
Få mere information om uddannelsen 👍

Fremragende Studievejledning

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Om uddannelsen

Holistisk Energibehandler

Holistisk Energibehandler - Helbredelse og personlig udvikling

Gør en forskel for sundhed og velvære!

Vil du være med til at skabe positiv forandring og gøre en forskel for andre mennesker? Søger du en uddannelse, der fokuserer på helhed, sundhed og personlig udvikling? Så er Holistisk Energibehandleruddannelsen noget for dig!

Dyk ned i krop, sind og sjæl og lær at arbejde med energi, chakra, aura og meridianer. Vores unikke uddannelse strækker sig over 24 weekender, en weekend om måneden i cirka 2½ år, og giver dig 330 timer, der kan kvalificere dig til RAB-godkendelse som Healer, forudsat at du opfylder de øvrige krav til RAB-registrering.

Vi tror på, at alt er energi, inklusive mennesker og sygdomme. For at opnå optimal sundhed og velvære er det afgørende, at energien kan flyde frit. Holistisk Energibehandleruddannelsen vil give dig redskaberne til at afhjælpe sygdomme og symptomer ved at arbejde direkte med energierne. Vi udforsker forskellige planer, herunder det fysiske, mentale, emotionelle og spirituelle, og hvordan disse elementer påvirker vores kropslige tilstand.

Gør en forskel som behandler og få kompetencer til at facilitere effektiv healing for dine klienter. Udarbejd holistiske behandlingsplaner og forstå sammenhængen mellem sygdom og helbredelse ud fra et nyt paradigme. Uddannelsen giver dig praktisk erfaring med forskellige behandlingsformer, selvhealing, meditation og øvelser i energiterapi. Dygtiggør dig inden for menneskets forskellige energisystemer og udforsk din egen udviklings- og selvhelbredelsesproces for at integrere det, du lærer.

Holistisk Energibehandleruddannelsen er skabt til dem, der ønsker at gøre en reel forskel for deres klienter eller for sig selv. Vores uddannelse er en rejse ind i energi, energimedicin og spiritualitet, og åbner dine øjne for det usynlige, der ellers ikke er synligt for det blotte øje.

Vores uddannelse kræver ingen forudsætninger, og der er kun 8 pladser til rådighed. Hvis du ønsker at blive RAB-registreret med hovedfag i Healing, har du mulighed for at gå til eksamen efter endt uddannelse.

Investér i din fremtid og tag det første skridt på din spændende rejse som Holistisk Energibehandler. Bliv en del af et unikt gruppeforløb, der tilpasses deltagerne, der tilmelder sig. Vi ser frem til at byde dig velkommen til Holistisk Energibehandleruddannelsen, hvor du vil lære at skabe balance, helbredelse og indre transformation hos dine klienter og dig selv!

Ansøgning og adgangskrav

Det kræver ingen forudsætninger at deltage.
Der er 8 pladser på uddannelsen.

Eksamen og diplom

Det er muligt at gå til eksamen hvis du ønsker at blive RAB med hovedfag i Healing. 
NB: Anatomi, fysiologi, sygdomslære, klinikkendskab eller andre fag der måtte kræves for at blive RAB indgår ikke i uddannelsen.
RAB = Registreret Alternativ Behandler

Pris

Uddannelsen koster 88.000 kr. (momsfri) og der kan betales i rater.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Holistisk Energibehandler
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 1 evalueringer
Evaluér skolen!
5/5
Heidi Hostrup Gøtze
14 jun 2023
5 stjernet uddannelse

Hvis du ønsker en uddannelse hvor der er plads til den enkelte, tænke ud af boksen, anderledes måde at se verden på, selvudvikling på højt plan. Så skynd dig at melde til. Du vi...

Vis alt
Klinik for Selvhelbredelse
Ellingebjergvej 1
4573 Højby

Drømmer du om at hjælpe andre? 

Velkommen til Klinik for Selvhelbredelse! Vi tilbyder en bred vifte af efteruddannelser og kurser inden for alternativ behandling og energiterapi. Vores mål er at hjælpe dig med at opnå dine drømme om at hjælpe andre og gøre en positiv forskel....

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Udtalelser

Inge – Tidligere deltager i udviklingsgruppe

"Ulla formåede at lade alle deltagere bidrage med erfaringer og spørgsmål m.m., og dette gjorde hun på en begejstret og frugtbargørende måde, så alle deltagere kom til at udvikle sig til den bedste udgave af sig selv"

Anna Marie – Tidligere deltager i udviklingsgruppe

"Har haft det rigtig godt efter forløbet. I bedre balance, nemmere ved at stå ved mig selv, nemmere ved at elske mig selv”

Helle – Tidligere klient i holistisk behandlingsforløb

“Kære Ulla, Jeg takker for den dag da du kom ind i mit liv. Du har været (og er), min længe tiltrængte åndelige guide de sidste par år!"

Sponsoreret