Vis studentum.dk som: Mobile

Udøvende kunst i udlandet med KILROY

KILROY education
½-4 år
SU-godkendt
Heltid
Videregående uddannelse
Australien, Canada, England, New Zealand, USA
Kontakt for startdato

Video

Læs i Australien eller i et andet land med KILROY. Alt er muligt. Vi tager os af din ansøgning til dit drømmeuniversitet og svarer på alle dine spørgsmål. Det bedste af det hele er, at vores studievejledning er gratis.

Udøvende kunst i udlandet med KILROY

Vild med dans, musik eller skuespil? Tag en kunstnerisk uddannelse i udlandet

Vil du uddanne dig indenfor dans, musik eller skuespil? Gør det i udlandet

Er du kreativ og drømmer om en kunstnerisk uddannelse? Mange drømmer om at gøre deres hobby til deres levebrød. Har du talent for kunstarter som dans, musik og skuespil? Tag en kreativ uddannelse i udlandet med KILROY! Vi kan hjælpe dig, hvadend det drejer sig om ét semester eller en hel uddannelse.

Du kan blive danser i Australien, filminstruktør i New York eller musiker i New Zealand for blot at nævne nogle få! Samtidigt får du en uforglemmelig oplevelse på et udenlandsk universitet, hvor du vil finde inspiration, stå på egne ben og lære en masse.

Du kan tage din danseuddannelse, musikuddannelse eller teateruddannelse i følgende lande, hvis du søger ind på et af KILROYS partneruniversiteter:

  • Australien
  • Canada
  • England
  • New Zealand
  • USA

Få et kunsterisk studieophold i udlandet - KILROY hjælper dig på vej

Hvad enten du er til dans, musik eller skuespil, er der et hav af muligheder, som venter på dig udenfor Danmarks grænser. Det kan dog være svært at finde ud af, hvor man skal starte, hvis man gerne vil studere i udlandet. Derfor står KILROY klar til at hjælpe dig med alt det praktiske ligefra ansøgningsprocessen til legatsøgning, fly og forsikringer. 

Ansøgning og adgangskrav

Når du har besluttet dig for, hvad og hvor du gerne vil studere, sender KILROY dig de rette ansøgningsdokumenter samt en guide til, hvordan de skal udfyldes. Derudover er der også en del andre dokumenter, som du skal fremskaffe. KILROYs guide er detaljeret, men hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte KILROY, således at alt bliver udfyldt korrekt i første omgang.

Eksamen og diplom

Når du er færdig med dit studieophold i udlandet, vil du modtage dit karakterbevis samt et bevis på, at du har færdiggjort din uddannelse. Hvis dit udlandsophold har foregået over et enkelt udveksklingssemester i forbindelse med en uddannelse, du læser i Danmark, vil dine karakterer blive overført til den danske karakterskala eller som bestået eller ikke-bestået fag. 

Finansiering

Hvad koster det at læse i udlandet?

I langt det fleste tilfælde vil du opleve at du skal betale studieafgifter til de udenlandske universiteter for at studere der. Prisen varierer meget fra land til land og universitet til universitet. Vi anbefaler at du kontakter os for at høre mere om dét land og dét universitet du ønsker at læse på.

Kan jeg få SU, hvis jeg studerer i udlandet?

Ja, selvom du vælger at læse hele eller dele af din uddannelse i udlandet, kan du stadig modtage SU under dit studieophold. 

Er der andre muligheder for økonomisk støtte?

Du har utallige muligheder for at ansøge om økonomisk støtte fra private fonde i forbindelse med et studieophold i udlandet i form af legater. Nogle legater henvender sig bredt, mens andre kan søges af specifikke målgrupper. KILROY hjælper dig gerne med vejledning af finansiering og legater

Forespørgsel efter information

 

Kontaktinformation til KILROY education

KILROY education

Fiolstræde 22
1171 København K

 Vis telefonnummer
education.kilroy.dk


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Udøvende kunst i udlandet med KILROY

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Udøvende kunst i udlandet med KILROY endnu. Bliv den første!
Det siger andre om skolen
Sara, studerende ved California ...

”The American Dream var en årelang drøm om at leve som amerikaner og studere på et universitet i USA, som KILROY var med til at realisere.

KILROY har som støtteperson i processen betydet, at jeg turde tage springet og flytte helt til Californien, fået venner for livet og jeg har lært, at man kan mere end man tror. Tag dét spring du aldrig helt turde og ingen troede du ville.”

Læs mere
Caroline, studerende ved London ...

”Det var fedt at prøve kræfter med journalistik på London Metropolitan University, inden jeg søgte ind på min kandidat i journalistik i Danmark.

Jeg har altid vidst, at jeg ville på udveksling. Det så dog lidt sort ud, da mit universitet i Danmark ikke havde den rette samarbejdspartner for mig. Heldigvis hørte jeg, at KILROY i disse tilfælde tilbyder hjælp.”

Læs mere