Vis studentum.dk som: Mobile

Sprog i udlandet med KILROY

KILROY education
½-4 år
SU-godkendt
Heltid
Videregående uddannelse
Australien, Canada, Japan, Kina, New Zealand, USA - Vis alle  
Kontakt for startdato

Video

Læs i Australien eller i et andet land med KILROY. Alt er muligt. Vi tager os af din ansøgning til dit drømmeuniversitet og svarer på alle dine spørgsmål. Det bedste af det hele er, at vores studievejledning er gratis.

Sprog i udlandet med KILROY

Læs sprog i udlandet - få en oplevelse abroad

Har du sprogører? Tag din sproguddannelse i udlandet 

Hvis man gerne vil være flydende i et fremmedsprog, er det en rigtig god idé at studere i udlandet. Her har du nemlig mulighed for at studere dit yndlingssprog, samtidig med at du taler sproget i din fritid med lokalbefolkningen og dine studiekammerater. Tag f.eks. til Kina og bliv klog på kinesisk eller rejs til USA og øg dine engelskkundskaber. 

KILROYS partneruniversiteter fordelt rundt om i verden 

De fleste universiteter tilbyder hele uddannelser i sprog - eller blot et semester som en del af dit danske studieforløb. Du får desuden en uforglemmelig oplevelse abroad!

Vil du læse engelsk i Australien eller spansk i Californien? Universiteterne lægger vægt på et internationalt miljø, og du møder studerende fra hele verden. Ud over at studere et fremmedsprog, taler du det også i hverdagen, så du bliver lynhurtigt tryg ved at bruge sproget - og det er sådan man lærer det.

Pludselig kan du diskutere politiske emner og smalltalke uden problemer. Når du læser et sprog i udlandet lærer du det hurtigere, end hvis du læser det herhjemme og hvilket bedre påskud for at flytte til en ektotisk og spændende destination for en tid?

Her kan du dygtiggøre dig i sprog på KILROYS partneruniversiteter:

 • Australien
 • Canada
 • England
 • Japan
 • Kina
 • New Zealand
 • USA

Vælg dit yndlingssprog

Om du er til franske gloser eller tyske verber, er der masser af muligheder for at studere lige præcis dit yndlingssprog i udlandet. 

På KILROYS partneruniversiteter kan du vælge mellem følgende sprog: 

 • Engelsk
 • Fransk
 • Japansk
 • Kinesisk
 • Spansk
 • Tysk

Vil du vide mere om dine muligheder for uddannelse i udlandet? Udfyld informationsformularen her på siden og lad KILROY kontakte dig. 

Ansøgning og adgangskrav

Når du har besluttet dig for, hvad og hvor du gerne vil studere, sender KILROY dig de rette ansøgningsdokumenter samt en guide til, hvordan de skal udfyldes. Derudover er der også en del andre dokumenter, som du skal fremskaffe. KILROYs guide er detaljeret, men hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte KILROY, således at alt bliver udfyldt korrekt i første omgang.

Eksamen og diplom

Når du er færdig med dit studieophold i udlandet, vil du modtage dit karakterbevis samt et bevis på, at du har færdiggjort din uddannelse. Hvis dit udlandsophold har foregået over et enkelt udveksklingssemester i forbindelse med en uddannelse, du læser i Danmark, vil dine karakterer blive overført til den danske karakterskala eller som bestået eller ikke-bestået fag. 

Finansiering

Hvad koster det at læse i udlandet?

I langt det fleste tilfælde vil du opleve at du skal betale studieafgifter til de udenlandske universiteter for at studere der. Prisen varierer meget fra land til land og universitet til universitet. Vi anbefaler at du kontakter os for at høre mere om dét land og dét universitet du ønsker at læse på.

Kan jeg få SU, hvis jeg studerer i udlandet?

Ja, selvom du vælger at læse hele eller dele af din uddannelse i udlandet, kan du stadig modtage SU under dit studieophold. 

Er der andre muligheder for økonomisk støtte?

Du har utallige muligheder for at ansøge om økonomisk støtte fra private fonde i forbindelse med et studieophold i udlandet i form af legater. Nogle legater henvender sig bredt, mens andre kan søges af specifikke målgrupper. KILROY hjælper dig gerne med vejledning af finansiering og legater.

Forespørgsel efter information

 

Kontaktinformation til KILROY education

KILROY education

Fiolstræde 22
1171 København K

 Vis telefonnummer
education.kilroy.dk


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Sprog i udlandet med KILROY

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Sprog i udlandet med KILROY endnu. Bliv den første!
Det siger andre om skolen
Caroline, studerende ved London ...

”Det var fedt at prøve kræfter med journalistik på London Metropolitan University, inden jeg søgte ind på min kandidat i journalistik i Danmark.

Jeg har altid vidst, at jeg ville på udveksling. Det så dog lidt sort ud, da mit universitet i Danmark ikke havde den rette samarbejdspartner for mig. Heldigvis hørte jeg, at KILROY i disse tilfælde tilbyder hjælp.”

Læs mere
Sara, studerende ved California ...

”The American Dream var en årelang drøm om at leve som amerikaner og studere på et universitet i USA, som KILROY var med til at realisere.

KILROY har som støtteperson i processen betydet, at jeg turde tage springet og flytte helt til Californien, fået venner for livet og jeg har lært, at man kan mere end man tror. Tag dét spring du aldrig helt turde og ingen troede du ville.”

Læs mere