Vis studentum.dk som: Mobile

Politik, HR og Jura i udlandet med KILROY

KILROY education
½-4 år
SU-godkendt
Heltid
Videregående uddannelse
Australien, Canada, England, New Zealand, USA
Kontakt for startdato

Video

Læs i Australien eller i et andet land med KILROY. Alt er muligt. Vi tager os af din ansøgning til dit drømmeuniversitet og svarer på alle dine spørgsmål. Det bedste af det hele er, at vores studievejledning er gratis.

Politik, HR og Jura i udlandet med KILROY

Vil du være jurist? Læs jura i udlandet

Statskundskab & Samfundsvidenskab i udlandet

Drømmer du om at studere statskundskab, politik og internationale relationer i udlandet fx et enkelt semester eller to, eller måske en hel uddannelse fx en bachelor eller kandidat i statskundskab? Hos os får du gratis studievejledning og al hjælp med det praktiske til at planlægge dit studieophold indenfor statskundskab i udlandet.

Om uddannelsen i statskundskab i udlandet

Vil du gerne have indflydelse på den politiske dagsorden og lære mere om international politik? Tag med på studieophold i udlandet.

Interesserer du dig for verdenspolitik? Udvid din horisont langt væk fra Danmark og få en grundig forståelse for, hvordan politik og diverse relationer mellem landene hænger sammen. I løbet af uddannelsen får du indsigt i de større og bredere sammenhænge inden for samfundsudviklingen i udlandet.

Der lægges vægt på aktuelle analyser af politik, forvaltning og demokrati, herunder politiske processer, institutioner og aktører på verdensplan.

KILROYS partneruniversiteter fordelt rundt om i verden

KILROY samarbejder med anerkendte og traditionsrige universiteter, som tilbyder jura uddannelser af høj kvalitet. Uanset om du ønsker at tage et semester i ydlandet som en del af dine danske studier, eller om du vil tage en fuld kandidatgrad i udlandet, er der et universitet, som passer til dine behov og drømme.

Følgende liste giver dig et overblik over, hvilke lande KILROY har partneruniversiteter i, som tilbyder jura uddannelser:

  • Australien
  • Canada
  • England
  • New Zealand
  • USA

Kunne du tænke dig at specialisere dig i jura eller menneskerettigheder? 

I alle ovenstående lande har du både mulighed for at læse ren jura, eller at fokusere på menneskerettigheder. 
Hvis du er særligt interesseret i emner som udlandspolitik, kvinders rettigheder eller international politik, kan en uddannelse indenfor menneskerettigheder være det rigtige valg for dig. Interesserer du dig for fagområder som familieret, strafferet og formueret bør du læse klassisk jura. 

Uanset hvad giver begge uddannelsesretninger international erfaring, som ser rigtig godt ud på dit CV og giver dig en oplevelse for livet.

Ansøgning og adgangskrav

Når du har besluttet dig for, hvad og hvor du gerne vil studere, sender KILROY dig de rette ansøgningsdokumenter samt en guide til, hvordan de skal udfyldes. Derudover er der også en del andre dokumenter, som du skal fremskaffe. KILROYs guide er detaljeret, men hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte KILROY, således at alt bliver udfyldt korrekt i første omgang.

Eksamen og diplom

Når du er færdig med dit studieophold i udlandet, vil du modtage dit karakterbevis samt et bevis på, at du har færdiggjort din uddannelse. Hvis dit udlandsophold har foregået over et enkelt udveksklingssemester i forbindelse med en uddannelse, du læser i Danmark, vil dine karakterer blive overført til den danske karakterskala eller som bestået eller ikke-bestået fag. 

Finansiering

Hvad koster det at læse i udlandet?

I langt det fleste tilfælde vil du opleve at du skal betale studieafgifter til de udenlandske universiteter for at studere der. Prisen varierer meget fra land til land og universitet til universitet. Vi anbefaler at du kontakter os for at høre mere om dét land og dét universitet du ønsker at læse på.

Kan jeg få SU, hvis jeg studerer i udlandet?

Ja, selvom du vælger at læse hele eller dele af din uddannelse i udlandet, kan du stadig modtage SU under dit studieophold. 

Er der andre muligheder for økonomisk støtte?

Du har utallige muligheder for at ansøge om økonomisk støtte fra private fonde i forbindelse med et studieophold i udlandet i form af legater. Nogle legater henvender sig bredt, mens andre kan søges af specifikke målgrupper. KILROY hjælper gerne med at vejlede omkring finansiering og legater.

Forespørgsel efter information

 

Kontaktinformation til KILROY education

KILROY education

Fiolstræde 22
1171 København K

 Vis telefonnummer
education.kilroy.dk


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Politik, HR og Jura i udlandet med KILROY

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Politik, HR og Jura i udlandet med KILROY endnu. Bliv den første!
Det siger andre om skolen
Sara, studerende ved California ...

”The American Dream var en årelang drøm om at leve som amerikaner og studere på et universitet i USA, som KILROY var med til at realisere.

KILROY har som støtteperson i processen betydet, at jeg turde tage springet og flytte helt til Californien, fået venner for livet og jeg har lært, at man kan mere end man tror. Tag dét spring du aldrig helt turde og ingen troede du ville.”

Læs mere
Caroline, studerende ved London ...

”Det var fedt at prøve kræfter med journalistik på London Metropolitan University, inden jeg søgte ind på min kandidat i journalistik i Danmark.

Jeg har altid vidst, at jeg ville på udveksling. Det så dog lidt sort ud, da mit universitet i Danmark ikke havde den rette samarbejdspartner for mig. Heldigvis hørte jeg, at KILROY i disse tilfælde tilbyder hjælp.”

Læs mere