Vis studentum.dk som: Mobile

Medier i udlandet med KILROY

KILROY education
½-4 år
SU-godkendt
Heltid
Videregående uddannelse
Australien, Canada, England, Kina, New Zealand, USA - Vis alle  
Kontakt for startdato

Video

Læs i Australien eller i et andet land med KILROY. Alt er muligt. Vi tager os af din ansøgning til dit drømmeuniversitet og svarer på alle dine spørgsmål. Det bedste af det hele er, at vores studievejledning er gratis.

Medier i udlandet med KILROY

Læs mediefag i udlandet - tag en medieuddannelse

Vil du have en fremtid i medieverdenen? Tag din medieuddannelse i udlandet

Bobler du over af kreativitet? Kan du lide at skabe ting? Skrive og fortælle historier? Der findes utallige muligheder for at udfolde dine kreative evner i medieverdenen, så grib muligheden og tag et semester eller hele din uddannelse i udlandet 

Studerer du mediefag i udlandet, vil du få et internationalt netværk, som vil være en stor fordel i fremtiden - både på dit CV og i dit fremtidige job.

Følgende liste viser, hvor du kan tage en medieuddannelse hos et af KILROYS partneruniversiteter: 

 • Australien
 • Canada
 • England
 • Kina
 • New Zealand
 • Singapore
 • USA
 • Vietnam

Hvilke fagområder interesserer dig mest?

Medieverdenen er bred, og der er masser af muligheder for at bruge sine kreative evner på forskellig vis. Måske drømmer du om at blive journalist for en avis, lave PR for forskellige virksomheder eller blive TV-tilrettelægger og filminstruktør? 

Nedenstående liste giver dig et overblik over, hvilke områder du kan beskæftige dig med på KILROYS mange partneruniversiteter:

 • Journalistik
 • Kommunikation
 • PR
 • TV & film

Hvordan kan KILROY hjælpe dig?

At få et udlandsstudie i stand kan være en lang og besværlig proces. Med sine mange partneruniversiteter og ekspertviden på uddannelse i udlandet, kan KILROY hjælpe dig til at komme igang med dit udlandsstudie ligefra ansøgningsprocessen til legatsøgning, fly og forsikring. 

Ansøgning og adgangskrav

Når du har besluttet dig for, hvad og hvor du gerne vil studere, sender KILROY dig de rette ansøgningsdokumenter samt en guide til, hvordan de skal udfyldes. Derudover er der også en del andre dokumenter, som du skal fremskaffe. KILROYs guide er detaljeret, men hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte KILROY, således at alt bliver udfyldt korrekt i første omgang.

Eksamen og diplom

Når du er færdig med dit studieophold i udlandet, vil du modtage dit karakterbevis samt et bevis på, at du har færdiggjort din uddannelse. Hvis dit udlandsophold har foregået over et enkelt udveksklingssemester i forbindelse med en uddannelse, du læser i Danmark, vil dine karakterer blive overført til den danske karakterskala eller som bestået eller ikke-bestået fag. 

Finansiering

Hvad koster det at læse i udlandet?

I langt det fleste tilfælde vil du opleve at du skal betale studieafgifter til de udenlandske universiteter for at studere der. Prisen varierer meget fra land til land og universitet til universitet. Vi anbefaler at du kontakter os for at høre mere om dét land og dét universitet du ønsker at læse på.

Kan jeg få SU, hvis jeg studerer i udlandet?

Ja, selvom du vælger at læse hele eller dele af din uddannelse i udlandet, kan du stadig modtage SU under dit studieophold. 

Er der andre muligheder for økonomisk støtte?

Du har utallige muligheder for at ansøge om økonomisk støtte fra private fonde i forbindelse med et studieophold i udlandet i form af legater. Nogle legater henvender sig bredt, mens andre kan søges af specifikke målgrupper. KILROY hjælper dig gerne med vejledning af finansiering og legater.

Forespørgsel efter information

 

Kontaktinformation til KILROY education

KILROY education

Fiolstræde 22
1171 København K

 Vis telefonnummer
education.kilroy.dk


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Medier i udlandet med KILROY

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Medier i udlandet med KILROY endnu. Bliv den første!
Det siger andre om skolen
Caroline, studerende ved London ...

”Det var fedt at prøve kræfter med journalistik på London Metropolitan University, inden jeg søgte ind på min kandidat i journalistik i Danmark.

Jeg har altid vidst, at jeg ville på udveksling. Det så dog lidt sort ud, da mit universitet i Danmark ikke havde den rette samarbejdspartner for mig. Heldigvis hørte jeg, at KILROY i disse tilfælde tilbyder hjælp.”

Læs mere
Sara, studerende ved California ...

”The American Dream var en årelang drøm om at leve som amerikaner og studere på et universitet i USA, som KILROY var med til at realisere.

KILROY har som støtteperson i processen betydet, at jeg turde tage springet og flytte helt til Californien, fået venner for livet og jeg har lært, at man kan mere end man tror. Tag dét spring du aldrig helt turde og ingen troede du ville.”

Læs mere