Vis studentum.dk som: Mobile

Marketing i udlandet med KILROY

KILROY education
½-4 år
SU-godkendt
Heltid
Videregående uddannelse
Startdato
Australien
Kontakt for startinformation 
Dubai
Kontakt for startinformation 
England
Kontakt for startinformation 

Video

Læs i Australien eller i et andet land med KILROY. Alt er muligt. Vi tager os af din ansøgning til dit drømmeuniversitet og svarer på alle dine spørgsmål. Det bedste af det hele er, at vores studievejledning er gratis.

Om uddannelsen

Tag din marketinguddannelse i udlandet

Interesserer du dig for strategisk marketing, outdoor media, search, sociale medier eller noget helt femte? Tag din marketinguddannelse i udlandet og få et internationalt netværk og en oplevelse for livet.

Med hård konkurrence både internationalt og nationalt, er det vigtigere end nogensinde før at skille sig ud fra konkurrenterne. Der er derfor et stigende behov markedsføring i det danske erhvervsliv. Samtidig bliver arbejdsmarkedet mere og mere internationalt, hvorfor både sprogkompetencer og international erfaring i stigende grad er ønskede kompetencer. Læser du marketing i udlandet, øger du dine muligheder, når du skal ud og søge et job.

Hvilke fag skal man have på marketingstudiet?

Når du skal studere marketing i udlandet, kan du som regel vælge, om du vil tage en overordnet marketinguddannelse, eller om du vil specialisere din uddannelse f.eks. inden for digital marketing, PR eller en af de utallige andre muligheder. Det er også muligt at kombinere marketinguddannelsen med en anden uddannelse f.eks. et sprogfag.

Du kan både tage hele marketinguddannelser i udlandet enten på bachelor- eller kandidatniveau, eller du kan læse et eller to semestre i udlandet (study abroad). Typiske fag og områder, som du vil berøre på din marketinguddannelse er:

 • Markedskommunikation
 • International marketing
 • Branding
 • Forbrugeradfærd
 • Økonomi og salgsledelse
 • Strategisk marketing
 • Digital tilstedeværelse
 • PR
 • Konceptudvikling
 • Storytelling
 • Krisekommunikation
 • Meget meget mere...

Hvad kan jeg arbejde med som marketinguddannet?

Hvis du har en marketinguddannelse kan du f.eks. arbejde med salg, online/offline marketing, brand management eller PR. Du kan også arbejde som konsulent i et marketingbureau. Mulighederne er uendelige, og afhænger i sidste ende af, hvordan du ønsker at specialisere din uddannelse.

Typiske stillinger som marketinguddannede ville søge:

 • Marketingkonsulent
 • Kommunikationsrådgiver
 • Digital marketingspecialist
 • Markedsanalytiker
 • Brand manager
 • Sælger
 • SoMe-konsulent

Kan KILROY hjælpe mig med at læse marketing i udlandet?

KILROY tilbyder gratis studievejledning, og kan hjælpe dig med at finde lige nøjagtigt dét studie og dét universitet, som du går og drømmer om. 

Ansøgning og adgangskrav

Når du har besluttet dig for, hvad og hvor du gerne vil studere, sender KILROY dig de rette ansøgningsdokumenter samt en guide til, hvordan de skal udfyldes. Derudover er der også en del andre dokumenter, som du skal fremskaffe. KILROYs guide er detaljeret, men hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte KILROY, således at alt bliver udfyldt korrekt i første omgang.

Eksamen og diplom

Når du er færdig med dit studieophold i udlandet, vil du modtage dit karakterbevis samt et bevis på, at du har færdiggjort din uddannelse. Hvis dit udlandsophold har foregået over et enkelt udveksklingssemester i forbindelse med en uddannelse, du læser i Danmark, vil dine karakterer blive overført til den danske karakterskala eller som bestået eller ikke-bestået fag. 

Pris

Hvad koster det at læse i udlandet?

I langt det fleste tilfælde vil du opleve at du skal betale studieafgifter til de udenlandske universiteter for at studere der. Prisen varierer meget fra land til land og universitet til universitet. Vi anbefaler at du kontakter os for at høre mere om dét land og dét universitet du ønsker at læse på.

Kan jeg få SU, hvis jeg studerer i udlandet?

Ja, selvom du vælger at læse hele eller dele af din uddannelse i udlandet, kan du stadig modtage SU under dit studieophold. 

Er der andre muligheder for økonomisk støtte?

Du har utallige muligheder for at ansøge om økonomisk støtte fra private fonde i forbindelse med et studieophold i udlandet i form af legater. Nogle legater henvender sig bredt, mens andre kan søges af specifikke målgrupper. KILROY hjælper dig gerne med vejledning af finansiering og legater.

Få information

 

Kontaktinfo

KILROY education

Fiolstræde 22
1171 København K

 Vis telefonnummer
education.kilroy.dk


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Marketing i udlandet med KILROY

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Marketing i udlandet med KILROY endnu. Bliv den første!
Det siger andre om skolen
Sara, studerende ved California ...

”The American Dream var en årelang drøm om at leve som amerikaner og studere på et universitet i USA, som KILROY var med til at realisere.

KILROY har som støtteperson i processen betydet, at jeg turde tage springet og flytte helt til Californien, fået venner for livet og jeg har lært, at man kan mere end man tror. Tag dét spring du aldrig helt turde og ingen troede du ville.”

Læs mere
Caroline, studerende ved London ...

”Det var fedt at prøve kræfter med journalistik på London Metropolitan University, inden jeg søgte ind på min kandidat i journalistik i Danmark.

Jeg har altid vidst, at jeg ville på udveksling. Det så dog lidt sort ud, da mit universitet i Danmark ikke havde den rette samarbejdspartner for mig. Heldigvis hørte jeg, at KILROY i disse tilfælde tilbyder hjælp.”

Læs mere