Vis studentum.dk som: Mobile

Lærer-og pædagoguddannelse i udlandet med KILROY

KILROY education
½-4 år
SU-godkendt
Heltid
Videregående uddannelse
Australien, Canada, England, Kina, New Zealand, USA
Kontakt for startdato

Video

Læs i Australien eller i et andet land med KILROY. Alt er muligt. Vi tager os af din ansøgning til dit drømmeuniversitet og svarer på alle dine spørgsmål. Det bedste af det hele er, at vores studievejledning er gratis.

Lærer-og pædagoguddannelse i udlandet med KILROY

Læs til lærer eller pædagog i udlandet - start dit udlandsophold her

Tag på udveksling i udlandet og læs til lærer eller pædagog

Læser du til lærer eller pædagog? Så kan du med fordel tage et semester af din uddannelse i udlandet. Dermed udvider du din horisont og får et udvidet fagligt grundlag. Det er en stor fordel, når du efterfølgende skal ud og finde job, og du får samtidig en oplevelse for livet og nye venner fra hele verden.

Dine muligheder for et studieophold i udlandet

Der er mange muligheder for studier i udlandet at vælge imellem som lærer- og pædagogstuderende. Det kunne være engelskundervisning som fremmedsprog, friluftsliv, pædagogik, idrætslærer, drama, historie og mange andre fag.

Det er også muligt at tage hele lærer- eller pædagoguddannelsen i udlandet. Snak med KILROY om, hvordan du bedst kan tilrettelægge dette.

KILROYS partneruniversiteter rundt om i verden

Hvad enten du vil blive indenfor Europas grænser eller rejse om på den anden side af jorden, findes der en løsning til dig. KILROY har nemlig partneruniversiteter fordelt rundt om i verden, som hvert år tager imod danske studerende. 

Med KILROY kan du rejse til følgende lande: 

  • Australien
  • Canada
  • England
  • Kina
  • New Zealand
  • USA

Sådan kan KILROY hjælpe dig

At planlægge et udlandsophold i løbet af sit studie kan være en lang og besværlig proces. KILROY står derfor klar til at hjælpe dig gennem hele forløbet med alt det praktiske ligefra ansøgningsprocessen til legatsøgning, forsikringer og fly. 

Hvis du vil vide mere om dine muligheder for et udvekslingsophold gennem KILROY, bør du udfylde informationsformularen her på siden, og KILROY vil kontakte dig. 

Ansøgning og adgangskrav

Når du har besluttet dig for, hvad og hvor du gerne vil studere, sender KILROY dig de rette ansøgningsdokumenter samt en guide til, hvordan de skal udfyldes. Derudover er der også en del andre dokumenter, som du skal fremskaffe. KILROYs guide er detaljeret, men hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte KILROY, således at alt bliver udfyldt korrekt i første omgang.

Eksamen og diplom

Når du er færdig med dit studieophold i udlandet, vil du modtage dit karakterbevis samt et bevis på, at du har færdiggjort din uddannelse. Hvis dit udlandsophold har foregået over et enkelt udveksklingssemester i forbindelse med en uddannelse, du læser i Danmark, vil dine karakterer blive overført til den danske karakterskala eller som bestået eller ikke-bestået fag. 

Finansiering

Hvad koster det at læse i udlandet?

I langt det fleste tilfælde vil du opleve at du skal betale studieafgifter til de udenlandske universiteter for at studere der. Prisen varierer meget fra land til land og universitet til universitet. Vi anbefaler at du kontakter os for at høre mere om dét land og dét universitet du ønsker at læse på.

Kan jeg få SU, hvis jeg studerer i udlandet?

Ja, selvom du vælger at læse hele eller dele af din uddannelse i udlandet, kan du stadig modtage SU under dit studieophold. 

Er der andre muligheder for økonomisk støtte?

Du har utallige muligheder for at ansøge om økonomisk støtte fra private fonde i forbindelse med et studieophold i udlandet i form af legater. Nogle legater henvender sig bredt, mens andre kan søges af specifikke målgrupper. 

Forespørgsel efter information

 

Kontaktinformation til KILROY education

KILROY education

Fiolstræde 22
1171 København K

 Vis telefonnummer
education.kilroy.dk


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Lærer-og pædagoguddannelse i udlandet med KILROY

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Lærer-og pædagoguddannelse i udlandet med KILROY endnu. Bliv den første!
Det siger andre om skolen
Sara, studerende ved California ...

”The American Dream var en årelang drøm om at leve som amerikaner og studere på et universitet i USA, som KILROY var med til at realisere.

KILROY har som støtteperson i processen betydet, at jeg turde tage springet og flytte helt til Californien, fået venner for livet og jeg har lært, at man kan mere end man tror. Tag dét spring du aldrig helt turde og ingen troede du ville.”

Læs mere
Caroline, studerende ved London ...

”Det var fedt at prøve kræfter med journalistik på London Metropolitan University, inden jeg søgte ind på min kandidat i journalistik i Danmark.

Jeg har altid vidst, at jeg ville på udveksling. Det så dog lidt sort ud, da mit universitet i Danmark ikke havde den rette samarbejdspartner for mig. Heldigvis hørte jeg, at KILROY i disse tilfælde tilbyder hjælp.”

Læs mere