Vis studentum.dk som: Mobile

Kommunikation og PR i udlandet med KILROY

KILROY education
½-4 år
SU-godkendt
Heltid
Videregående uddannelse
Startdato
Auckland
kontakt for startinformation 
Australien
kontakt for startinformation 
Dubai
kontakt for startinformation 

Video

Læs i Australien eller i et andet land med KILROY. Alt er muligt. Vi tager os af din ansøgning til dit drømmeuniversitet og svarer på alle dine spørgsmål. Det bedste af det hele er, at vores studievejledning er gratis.

Om uddannelsen

Læs kommunikation og PR i udlandet

Har du mod på at studere kommunikation i udlandet? Vil du udvide din horisont og lære om nye strømninger inden for kommunikation? Vi hjælper dig med at finde det ideelle universitet.

Studerer du kommunikation i udlandet, vil du få et internationalt netværk, som vil være en stor fordel i fremtiden - både på dit CV og i dit fremtidige job.

Følgende liste viser, hvor du kan tage en kommunikationsuddannelse hos et af KILROYS partneruniversiteter: 

  • Australien
  • Canada
  • England
  • Kina
  • New Zealand
  • Singapore
  • USA
  • Vietnam

Hvorfor skal jeg studere kommunikation i udlandet?

Uddannelsen i kommunikation handler om, hvordan du tilrettelægger information og formidler viden til forskellige målgrupper. Du lærer om planlægning, tilrettelæggelse, administration og vurdering af kommunikationsopgaver.

Du beskæftiger dig med skriftlig, mundtlig og visuel kommunikation, og undervisningen byder på blandt andet formidling, organisationsanalyse, webkommunikation, retorik og interkulturel kommunikation.

Du vil som færdiguddannet kunne søge job i kommunikations- og informationsvirksomheder, arbejde med PR, reklame og sociale medier eller med kultur- og museumsformidling - mulighederne er nærmest uendelige, for alle virksomheder har behov for god kommunikation.

Hvad kan jeg med en uddannelse i PR?

Som PR-rådgiver arbejder du med strategien for, hvordan en virksomhed kan styrke og forbedre kommunikationen med omverdenen, og på den måde fremstå bedre, mere tydeligt eller med højere status.

Kommunikation er altafgørende for virksomhedens omdømme, omsætning og ikke mindst trivsel. PR-rådgiveren arbejder både med den interne og eksterne kommunikation. Du vil derfor også beskæftige dig med, hvordan virksomhedens markedsføring kan forbedres, og hvilket omdømme virksomheden generelt har i offentligheden.

Derfor skal du læse kommunikation og PR i udlandet

Du udviser viljestyrke og selvstændighed ved at forlade de trygge rammer i Danmark. Du lærer helt andre ting, end du ville gøre herhjemme, og under opholdet får du internationale venner og relevant erfaring på dit CV - det er altid et plus at have studeret kommunikation i udlandet når du skal ud på jobmarkedet.

Hvor kan jeg studere kommunikation i udlandet?

Vi samarbejder med flere forskellige universiteter, som tilbyder kommunikationsstudier i udlandet. Find dit foretrukne universitet her på sitet, og få gratis studievejledning hos vores dygtige studievejledere. De kender alt

Ansøgning og adgangskrav

Vi tilbyder gratis studievejledning og svar på alle dine spørgsmål omkring journalistuddannelsen i udlandet. Vi kan fortælle dig hvordan du kan få råd til at tage din journalistuddannelse i udlandet, om hvordan du søger om et udlandsstipendium, hvor du kan bo, og hvilken skole der er bedst til dig. Kontakt os i dag og få svar på alle dine spørgsmål om at læse journalistik i udlandet.

Eksamen og diplom

Når du er færdig med dit studieophold i udlandet, vil du modtage dit karakterbevis samt et bevis på, at du har færdiggjort din uddannelse. Hvis dit udlandsophold har foregået over et enkelt udveksklingssemester i forbindelse med en uddannelse, du læser i Danmark, vil dine karakterer blive overført til den danske karakterskala eller som bestået eller ikke-bestået fag. 

Pris

Hvad koster det at læse i udlandet?

I langt det fleste tilfælde vil du opleve at du skal betale studieafgifter til de udenlandske universiteter for at studere der. Prisen varierer meget fra land til land og universitet til universitet. Vi anbefaler at du kontakter os for at høre mere om dét land og dét universitet du ønsker at læse på.

Kan jeg få SU, hvis jeg studerer i udlandet?

Ja, selvom du vælger at læse hele eller dele af din uddannelse i udlandet, kan du stadig modtage SU under dit studieophold. 

Er der andre muligheder for økonomisk støtte?

Du har utallige muligheder for at ansøge om økonomisk støtte fra private fonde i forbindelse med et studieophold i udlandet i form af legater. Nogle legater henvender sig bredt, mens andre kan søges af specifikke målgrupper. KILROY hjælper dig gerne med vejledning af finansiering og legater.

Få information

 

Kontaktinfo

KILROY education

Fiolstræde 22
1171 København K

 Vis telefonnummer
education.kilroy.dk


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Kommunikation og PR i udlandet med KILROY

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Kommunikation og PR i udlandet med KILROY endnu. Bliv den første!
Det siger andre om skolen
Caroline, studerende ved London ...

”Det var fedt at prøve kræfter med journalistik på London Metropolitan University, inden jeg søgte ind på min kandidat i journalistik i Danmark.

Jeg har altid vidst, at jeg ville på udveksling. Det så dog lidt sort ud, da mit universitet i Danmark ikke havde den rette samarbejdspartner for mig. Heldigvis hørte jeg, at KILROY i disse tilfælde tilbyder hjælp.”

Læs mere
Sara, studerende ved California ...

”The American Dream var en årelang drøm om at leve som amerikaner og studere på et universitet i USA, som KILROY var med til at realisere.

KILROY har som støtteperson i processen betydet, at jeg turde tage springet og flytte helt til Californien, fået venner for livet og jeg har lært, at man kan mere end man tror. Tag dét spring du aldrig helt turde og ingen troede du ville.”

Læs mere