Vis studentum.dk som: Mobile

Jura i udlandet med KILROY

KILROY education
½-4 år
SU-godkendt
Heltid
Videregående uddannelse
Australien, Canada, England, New Zealand, USA
Kontakt for startdato

Video

Læs i Australien eller i et andet land med KILROY. Alt er muligt. Vi tager os af din ansøgning til dit drømmeuniversitet og svarer på alle dine spørgsmål. Det bedste af det hele er, at vores studievejledning er gratis.

Jura i udlandet med KILROY

Vil du være jurist? Læs jura i udlandet

Vil du være jurist? Læs jura i udlandet

Flyt dine jurastudier til udlandet! Hvad enten du planlægger at læse hele dine jura uddannelse i udlandet eller blot vil på udveksling i et semester, vil et internationalt pust gøre dig ekstra attraktiv på jobmarkedet, når du er færdiguddannet indenfor jura. På KILROYS partneruniversiteter kan du både læse til jurist, og du kan vælge at specialisere dig i menneskerettigheder. 

KILROYS partneruniversiteter fordelt rundt om i verden

KILROY samarbejder med anerkendte og traditionsrige universiteter, som tilbyder jura uddannelser af høj kvalitet. Uanset om du ønsker at tage et semester i ydlandet som en del af dine danske studier, eller om du vil tage en fuld kandidatgrad i udlandet, er der et universitet, som passer til dine behov og drømme.

Følgende liste giver dig et overblik over, hvilke lande KILROY har partneruniversiteter i, som tilbyder jura uddannelser:

  • Australien
  • Canada
  • England
  • New Zealand
  • USA

Vil du specialisere dig i jura eller menneskerettigheder? 

I alle ovenstående lande har du både mulighed for at læse ren jura, eller at fokusere på menneskerettigheder. 
Hvis du er særligt interesseret i emner som udlandspolitik, kvinders rettigheder eller international politik, kan en uddannelse indenfor menneskerettigheder være det rigtige valg for dig. Interesserer du dig for fagområder som familieret, strafferet og formueret bør du læse klassisk jura. 

Uanset hvad giver begge uddannelsesretninger international erfaring, som ser rigtig godt ud på dit CV og giver dig en oplevelse for livet.

Ansøgning og adgangskrav

Når du har besluttet dig for, hvad og hvor du gerne vil studere, sender KILROY dig de rette ansøgningsdokumenter samt en guide til, hvordan de skal udfyldes. Derudover er der også en del andre dokumenter, som du skal fremskaffe. KILROYs guide er detaljeret, men hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte KILROY, således at alt bliver udfyldt korrekt i første omgang.

Eksamen og diplom

Når du er færdig med dit studieophold i udlandet, vil du modtage dit karakterbevis samt et bevis på, at du har færdiggjort din uddannelse. Hvis dit udlandsophold har foregået over et enkelt udveksklingssemester i forbindelse med en uddannelse, du læser i Danmark, vil dine karakterer blive overført til den danske karakterskala eller som bestået eller ikke-bestået fag. 

Finansiering

Hvad koster det at læse i udlandet?

I langt det fleste tilfælde vil du opleve at du skal betale studieafgifter til de udenlandske universiteter for at studere der. Prisen varierer meget fra land til land og universitet til universitet. Vi anbefaler at du kontakter os for at høre mere om dét land og dét universitet du ønsker at læse på.

Kan jeg få SU, hvis jeg studerer i udlandet?

Ja, selvom du vælger at læse hele eller dele af din uddannelse i udlandet, kan du stadig modtage SU under dit studieophold. 

Er der andre muligheder for økonomisk støtte?

Du har utallige muligheder for at ansøge om økonomisk støtte fra private fonde i forbindelse med et studieophold i udlandet i form af legater. Nogle legater henvender sig bredt, mens andre kan søges af specifikke målgrupper. KILROY hjælper gerne med at vejlede omkring finansiering og legater.

Forespørgsel efter information

 

Kontaktinformation til KILROY education

KILROY education

Fiolstræde 22
1171 København K

 Vis telefonnummer
education.kilroy.dk


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Jura i udlandet med KILROY

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Jura i udlandet med KILROY endnu. Bliv den første!