Vis studentum.dk som: Mobile

Journalistik i udlandet med KILROY

KILROY education
½-4 år
SU-godkendt
Heltid
Videregående uddannelse
Startdato
Australien
Kontakt for startinformation 
Canada
Kontakt for startinformation 
England
Kontakt for startinformation 

Video

Læs i Australien eller i et andet land med KILROY. Alt er muligt. Vi tager os af din ansøgning til dit drømmeuniversitet og svarer på alle dine spørgsmål. Det bedste af det hele er, at vores studievejledning er gratis.

Om uddannelsen

Tag din journalistuddannelse i udlandet

Er du nysgerrig, kildekritisk og god til at formidle? Så er det en god idé at læse journalistik - og hvorfor ikke gøre det i udlandet?

Vi du være med til at formidle dagens nyheder og være forrest i feltet med den gode historie? Uddannelsen som journalist åbner utallige døre i medieverdenen og lægger op til en spændende og hektisk hverdag.

Studerer du journalistik i udlandet, vil du få et internationalt netværk, som vil være en stor fordel i fremtiden - både på dit CV og i dit fremtidige job.

Følgende liste viser, hvor du kan tage en medieuddannelse hos et af KILROYS partneruniversiteter: 

  • Australien
  • Canada
  • England
  • Kina
  • New Zealand
  • Singapore
  • USA
  • Vietnam

Derfor skal du studere journalistik i udlandet

Du lærer de grundlæggende journalistiske metoder, der bruges til at indsamle og formidle stof, og du bliver øvet i idéudvikling, research, interview og kildekritik.

Endvidere har du fag, der handler om journalistens rolle i samfundet, mediejura og sprog. Du lærer også at fortælle en god historie i forskellige typer af medier og bliver fortrolig med den perspektiverende og analyserende journalistik.

Når du arbejder med journalistik er du blandt de første til at høre om aktuelt nyhedsstof, og det bliver din opgave at videreformidle historierne til befolkningen. Netværk er en vigtig del af at være journalist, og med et udlandsophold vil du styrke dit netværk betragteligt og samtidigt få unikke journalistiske kompetencer.

Hvorfor studere journalistik i udlandet?

Du udviser viljestyrke og selvstændighed ved at forlade de trygge rammer i Danmark. Du lærer helt andre ting, end du ville gøre herhjemme, og under opholdet får du gode venner og relevant erfaring på dit CV - det er altid et plus at have studeret i udlandet.

Hvordan kan KILROY hjælpe dig?

At få et udlandsstudie i stand kan være en lang og besværlig proces. Med sine mange partneruniversiteter og ekspertviden på uddannelse i udlandet, kan KILROY hjælpe dig til at komme igang med dit udlandsstudie ligefra ansøgningsprocessen til legatsøgning, fly og forsikring. 

Ansøgning og adgangskrav

Vi tilbyder gratis studievejledning og svar på alle dine spørgsmål omkring journalistuddannelsen i udlandet. Vi kan fortælle dig hvordan du kan få råd til at tage din journalistuddannelse i udlandet, om hvordan du søger om et udlandsstipendium, hvor du kan bo, og hvilken skole der er bedst til dig. Kontakt os i dag og få svar på alle dine spørgsmål om at læse journalistik i udlandet.

Eksamen og diplom

Når du er færdig med dit studieophold i udlandet, vil du modtage dit karakterbevis samt et bevis på, at du har færdiggjort din uddannelse. Hvis dit udlandsophold har foregået over et enkelt udveksklingssemester i forbindelse med en uddannelse, du læser i Danmark, vil dine karakterer blive overført til den danske karakterskala eller som bestået eller ikke-bestået fag. 

Pris

Hvad koster det at læse i udlandet?

I langt det fleste tilfælde vil du opleve at du skal betale studieafgifter til de udenlandske universiteter for at studere der. Prisen varierer meget fra land til land og universitet til universitet. Vi anbefaler at du kontakter os for at høre mere om dét land og dét universitet du ønsker at læse på.

Kan jeg få SU, hvis jeg studerer i udlandet?

Ja, selvom du vælger at læse hele eller dele af din uddannelse i udlandet, kan du stadig modtage SU under dit studieophold. 

Er der andre muligheder for økonomisk støtte?

Du har utallige muligheder for at ansøge om økonomisk støtte fra private fonde i forbindelse med et studieophold i udlandet i form af legater. Nogle legater henvender sig bredt, mens andre kan søges af specifikke målgrupper. KILROY hjælper dig gerne med vejledning af finansiering og legater.

Få information

 

Kontaktinfo

KILROY education

Fiolstræde 22
1171 København K

 Vis telefonnummer
education.kilroy.dk


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Journalistik i udlandet med KILROY

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Journalistik i udlandet med KILROY endnu. Bliv den første!
Det siger andre om skolen
Caroline, studerende ved London ...

”Det var fedt at prøve kræfter med journalistik på London Metropolitan University, inden jeg søgte ind på min kandidat i journalistik i Danmark.

Jeg har altid vidst, at jeg ville på udveksling. Det så dog lidt sort ud, da mit universitet i Danmark ikke havde den rette samarbejdspartner for mig. Heldigvis hørte jeg, at KILROY i disse tilfælde tilbyder hjælp.”

Læs mere
Sara, studerende ved California ...

”The American Dream var en årelang drøm om at leve som amerikaner og studere på et universitet i USA, som KILROY var med til at realisere.

KILROY har som støtteperson i processen betydet, at jeg turde tage springet og flytte helt til Californien, fået venner for livet og jeg har lært, at man kan mere end man tror. Tag dét spring du aldrig helt turde og ingen troede du ville.”

Læs mere