Vis studentum.dk som: Mobile

IT i udlandet med KILROY

KILROY education
1/2 - 4 år
SU-godkendt
Heltid
Videregående uddannelse
Australien, Canada, England, Kina, New Zealand, USA
Kontakt for startdato

Video

Læs i Australien eller i et andet land med KILROY. Alt er muligt. Vi tager os af din ansøgning til dit drømmeuniversitet og svarer på alle dine spørgsmål. Det bedste af det hele er, at vores studievejledning er gratis.

IT i udlandet med KILROY

Læs IT - tag din IT uddannelse i udlandet


Interesseret i IT? Tag din IT-uddannelse i udlandet

Er du skarp til det tekniske? Lyder programmering, datastruktur og Artificial Intelligence som noget, du gerne vil arbejde med i fremtiden? Så bør du tage en IT-uddannelse, og hvorfor ikke det i udlandet? 

Der er efterspørgsel på IT-eksperter i hele verden og ved at tage din IT-uddannelse i udlandet, eller måske et semester eller to, skaber du et netværk på tværs af landegrænser, hvor en international IT-karriere måske kan blive muligt for dig. 

Dine mulighdeder med KILROY

Du kan lære at udvikle computerspil i New Zealand eller blive programmør i Australien, og du kan også være med til at sætte dit præg på de nye IT-systemer, der oprettes i Canada.
Mulighederne er mange, og følgende liste giver dig et overblik over, hvilke fagområder du kan beskæftige dig med på KILROYS partneruniversiteter:

 • Informationsteknologi
 • Informationssystemer
 • IT Management
 • Programmør
 • Spiludvikler

Partneruniversiteter i fordelt i hele verden 

KILROY har en lang række partneruniversiteter rundt om i verden, som gør det muligt for dig at læse en spændende IT-uddannelse udenfor Danmark. Hvad enten du planlægger at tage hele din uddannelse i udlandet eller blot vil på udveksling i et semester, kan KILROY hjælpe dig med hele processen ligefra ansøgning til forsikring, fly og legatsøgning. 

Gennem KILROY kan du søge ind på en IT-uddannelse i følgende lande:

 • Australien
 • Canada
 • England
 • Kina
 • New Zealand
 • USA

Ansøgning og adgangskrav

Når du har besluttet dig for, hvad og hvor du gerne vil studere, sender KILROY dig de rette ansøgningsdokumenter samt en guide til, hvordan de skal udfyldes. Derudover er der også en del andre dokumenter, som du skal fremskaffe. KILROYs guide er detaljeret, men hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte KILROY, således at alt bliver udfyldt korrekt i første omgang.

Eksamen og diplom

Når du er færdig med dit studieophold i udlandet, vil du modtage dit karakterbevis samt et bevis på, at du har færdiggjort din uddannelse. Hvis dit udlandsophold har foregået over et enkelt udveksklingssemester i forbindelse med en uddannelse, du læser i Danmark, vil dine karakterer blive overført til den danske karakterskala eller som bestået eller ikke-bestået fag. 

Finansiering

Hvad koster det at læse i udlandet?

I langt det fleste tilfælde vil du opleve at du skal betale studieafgifter til de udenlandske universiteter for at studere der. Prisen varierer meget fra land til land og universitet til universitet. Vi anbefaler at du kontakter os for at høre mere om dét land og dét universitet du ønsker at læse på.

Kan jeg få SU, hvis jeg studerer i udlandet?

Ja, selvom du vælger at læse hele eller dele af din uddannelse i udlandet, kan du stadig modtage SU under dit studieophold. 

Er der andre muligheder for økonomisk støtte?

Du har utallige muligheder for at ansøge om økonomisk støtte fra private fonde i forbindelse med et studieophold i udlandet i form af legater. Nogle legater henvender sig bredt, mens andre kan søges af specifikke målgrupper. KILROY hjælper gerne med at vejlede omkring finansiering og legater

Forespørgsel efter information

 

Kontaktinformation til KILROY education

KILROY education

Fiolstræde 22
1171 København K

 Vis telefonnummer
education.kilroy.dk


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om IT i udlandet med KILROY

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af IT i udlandet med KILROY endnu. Bliv den første!
Det siger andre om skolen
Sara, studerende ved California ...

”The American Dream var en årelang drøm om at leve som amerikaner og studere på et universitet i USA, som KILROY var med til at realisere.

KILROY har som støtteperson i processen betydet, at jeg turde tage springet og flytte helt til Californien, fået venner for livet og jeg har lært, at man kan mere end man tror. Tag dét spring du aldrig helt turde og ingen troede du ville.”

Læs mere
Caroline, studerende ved London ...

”Det var fedt at prøve kræfter med journalistik på London Metropolitan University, inden jeg søgte ind på min kandidat i journalistik i Danmark.

Jeg har altid vidst, at jeg ville på udveksling. Det så dog lidt sort ud, da mit universitet i Danmark ikke havde den rette samarbejdspartner for mig. Heldigvis hørte jeg, at KILROY i disse tilfælde tilbyder hjælp.”

Læs mere