Vis studentum.dk som: Mobile

Event og Hospitality management i udlandet med KILROY

KILROY education
½-4 år
SU-godkendt
Heltid
Videregående uddannelse
Australien, Canada, Dubai, England, New Zealand, USA
Kontakt for startdato

Video

Læs i Australien eller i et andet land med KILROY. Alt er muligt. Vi tager os af din ansøgning til dit drømmeuniversitet og svarer på alle dine spørgsmål. Det bedste af det hele er, at vores studievejledning er gratis.

Event og Hospitality management i udlandet med KILROY

Studer hospitality management i udlandet - lad KILROY hjælpe dig

Klar på et udlandsstudie? Læs Event og Hospitality Management i udlandet

Er du interesseret i at arbejde indenfor hotel-, turist- eller eventbranchen? Hvorfor så ikke tage din uddannelse i udlandet? Med en event og hospitality uddannelse i udlandet uddanner du dig inden for eventkoordinering, turisme eller Hotel Management. Du vil blive klædt på til en karriere, hvor gode kontakter i ind- og udland er alfa og omega, og hvor du vil færdes i et internationalt miljø. 
Læs med her og find ud af, hvordan du f.eks. kan uddanne dig til eventkoordinator i Australien eller læse Hotel Management i Dubai. 

Hvad er en hospitality uddannelse?

Hospitality uddannelser har fokus på de mange forskellige funktioner indenfor turisme, hotel- og restaurationsbranchen, ligesom uddannelsen også dækker over bl.a. eventkoordinering. Eftersom hospitality som paraply-begreb dækker over flere områder i turistbranchen, er uddannelserne herunder også meget internationalt prægede.  Du får bl.a. kompetencer inden for drift, udvikling, administration og ledelse. 

Hvad kan jeg som eventkoordinator?

Som eventkoordinator kan du være ansat i en specifik virksomhed, der arbejde med oplevelser, eller f.eks. i et PR-bureau, der arrangerer events for andre virksomheder. Du lærer om økonomi og budgettering, kundekontakt, værtskab og projektledelse.

Som eventkoordinator har man en vigtig rolle i alt fra eventplanlægningens spæde start til udførelsen i praksis, og man får dermed mange berøringsflader, og møder mange forskellige mennesker. Derfor er især menneskekontakten og projektlederegenskaberne vigtige elementer i uddannelsen.

Hvordan kan KILROY hjælpe mig med at studere hospitality?

KILROY har et samarbejde med mange forskellige universiteter rundt om i verden, og afhængig af om du vil læse eventkoordinering, Hotel Management eller Hospitality Management, har KILROY forskellige partneruniversiteter. 

Nedenfor har du en liste over de lande, som tilbyder programmer indenfor Hospitality, Hotel- og Event management:

  • Australien
  • Canada
  • England
  • New Zealand
  • USA

Ansøgning og adgangskrav

Når du har besluttet dig for, hvad og hvor du gerne vil studere, sender KILROY dig de rette ansøgningsdokumenter samt en guide til, hvordan de skal udfyldes. Derudover er der også en del andre dokumenter, som du skal fremskaffe. KILROYs guide er detaljeret, men hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte KILROY, således at alt bliver udfyldt korrekt i første omgang.

Eksamen og diplom

Når du er færdig med dit studieophold i udlandet, vil du modtage dit karakterbevis samt et bevis på, at du har færdiggjort din uddannelse. Hvis dit udlandsophold har foregået over et enkelt udveksklingssemester i forbindelse med en uddannelse, du læser i Danmark, vil dine karakterer blive overført til den danske karakterskala eller som bestået eller ikke-bestået fag. 

Finansiering

Hvad koster det at læse i udlandet?

I langt det fleste tilfælde vil du opleve, at du skal betale studieafgifter til de udenlandske universiteter for at studere der. Prisen varierer meget fra land til land og universitet til universitet. Vi anbefaler, at du kontakter os for at høre mere om dét land og dét universitet, du ønsker at læse på. 

Kan jeg få SU, hvis jeg studerer i udlandet?

Ja, selvom du vælger at læse hele eller dele af din uddannelse i udlandet, kan du stadig modtage SU under dit studieophold. 

Er der andre muligheder for økonomisk støtte?

Du har utallige muligheder for at ansøge om økonomisk støtte fra private fonde i forbindelse med et studieophold i udlandet i form af legater. Nogle legater henvender sig bredt, mens andre kan søges af specifikke målgrupper. KILROY hjælper dig gerne med vejledning af finansiering og legater.

Forespørgsel efter information

 

Kontaktinformation til KILROY education

KILROY education

Fiolstræde 22
1171 København K

 Vis telefonnummer
education.kilroy.dk


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Event og Hospitality management i udlandet med KILROY

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Event og Hospitality management i udlandet med KILROY endnu. Bliv den første!
Det siger andre om skolen
Sara, studerende ved California ...

”The American Dream var en årelang drøm om at leve som amerikaner og studere på et universitet i USA, som KILROY var med til at realisere.

KILROY har som støtteperson i processen betydet, at jeg turde tage springet og flytte helt til Californien, fået venner for livet og jeg har lært, at man kan mere end man tror. Tag dét spring du aldrig helt turde og ingen troede du ville.”

Læs mere
Caroline, studerende ved London ...

”Det var fedt at prøve kræfter med journalistik på London Metropolitan University, inden jeg søgte ind på min kandidat i journalistik i Danmark.

Jeg har altid vidst, at jeg ville på udveksling. Det så dog lidt sort ud, da mit universitet i Danmark ikke havde den rette samarbejdspartner for mig. Heldigvis hørte jeg, at KILROY i disse tilfælde tilbyder hjælp.”

Læs mere