Vis studentum.dk som: Mobile

Erhvervsøkonomi og handel i udlandet med KILROY

KILROY education
½-4 år
SU-godkendt
Heltid
Videregående uddannelse
Startdato
Australien
Kontakt os for mere information 
Canada
Kontakt os for mere information 
Dubai
Kontakt os for mere information 

Video

Læs i Australien eller i et andet land med KILROY. Alt er muligt. Vi tager os af din ansøgning til dit drømmeuniversitet og svarer på alle dine spørgsmål. Det bedste af det hele er, at vores studievejledning er gratis.

Erhvervsøkonomi og handel i udlandet med KILROY

Studer business i udlandet med Kilroy

Studér Erhvervsøkonomi i udlandet

Er du vild med fagområder som international business, marketing, erhvervsøkonomi eller ledelse? Overvejer du at læse et semester eller måske endda hele din uddannelse i udlandet?  

Mulighederne for at tage en uddannelse indenfor business som et udlandsstudie er gode, både når det gælder fagområder, universiteter og destinationer. Hvad med at læse shipping i Hong Kong, tourism management på Hawaii eller human ressource management (HRM) i Australien?

Hvad kan jeg med en uddannelse i Erhvervsøkonomi?

KILROY samarbejder med nogle af de ledende universiteter rundt om i verden, hvoraf mange har højt ansete businessuddannelser. Du finder desuden et væld af spændende fagområder på de forskellige skoler, så der er frit valg på alle hylder - både når det kommer til valg af universitet og valg af fagområde. Dette gør sig både gældende, hvis du vælger at læse hele din uddannelse i udlandet, eller om du blot vælger et semester i udlandet som et udvekslingsophold.

Erhvervsøkonomi er en god bacheloruddannelse, der åbner op for flere forskellige muligheder på kandidatuddannelsen.

Uddannelser i erhvervsøkonomi kan naturligvis variere fra universitet til universitet, men nogle af de typiske fag, du støder på er: 

 • Regnskab og finansiering
 • Afsætning
 • Organisationsanalyse
 • Erhversjura
 • Samfundsfag

Søger du et andet fagområde indenfor business og erhvervsøkonomi? Så tag kontakt til KIRLOY og få hjælp til at finde frem til dit drømmestudie.

Hvor kan jeg læse Erhvervsøkonomi i udlandet?

Hvad enten du vil til solrige Australien, mangfoldige USA eller en helt tredje destination, findes der et rejsemål til dig. 

Nedenfor ser du en liste over de lande, hvor du har mulighed for at studere business: 

 • Australien
 • Canada
 • England
 • Japan
 • Kina
 • New Zealand
 • Singapore
 • USA
 • Vietnam

Vil du vide mere? Få mere information om uddannelser indenfor business ved at udfylde informationsformularen her på siden.

Ansøgning og adgangskrav

Når du har besluttet dig for, hvad og hvor du gerne vil studere, sender KILROY dig de rette ansøgningsdokumenter samt en guide til, hvordan de skal udfyldes. Derudover er der også en del andre dokumenter, som du skal fremskaffe. KILROYs guide er detaljeret, men hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte KILROY, således at alt bliver udfyldt korrekt i første omgang.

Eksamen og diplom

Når du er færdig med dit studieophold i udlandet, vil du modtage dit karakterbevis samt et bevis på, at du har færdiggjort din uddannelse. Hvis dit udlandsophold har foregået over et enkelt semester i forbindelse med en uddannelse, du læser i Danmark, vil dine karakterer blive overført til den danske karakterskala eller som bestået eller ikke-bestået fag. 

Finansiering

Hvad koster det at læse i udlandet?

I langt de fleste tilfælde vil du opleve, at du skal betale studieafgifter til de udenlandske universiteter for at studere der. Prisen varierer meget fra land til land og universitet til universitet. Vi anbefaler, at du kontakter os for at høre mere om det land og universitet, du ønsker at læse på.

Kan jeg få SU, hvis jeg studerer i udlandet?

Ja, selvom du vælger at læse hele eller dele af din uddannelse i udlandet, kan du stadig modtage SU under dit studieophold. 

Er der andre muligheder for økonomisk støtte?

Du har utallige muligheder for at ansøge om økonomisk støtte fra private fonde i forbindelse med et studieophold i udlandet i form af legater. Nogle legater henvender sig bredt, mens andre kan søges af specifikke målgrupper. KILROY hjælper gerne med at vejlede omkring finansiering og legater.

Forespørgsel efter information

 

Kontaktinformation til KILROY education

KILROY education

Fiolstræde 22
1171 København K

 Vis telefonnummer
education.kilroy.dk


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Erhvervsøkonomi og handel i udlandet med KILROY

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Erhvervsøkonomi og handel i udlandet med KILROY endnu. Bliv den første!
Det siger andre om skolen
Caroline, studerende ved London ...

”Det var fedt at prøve kræfter med journalistik på London Metropolitan University, inden jeg søgte ind på min kandidat i journalistik i Danmark.

Jeg har altid vidst, at jeg ville på udveksling. Det så dog lidt sort ud, da mit universitet i Danmark ikke havde den rette samarbejdspartner for mig. Heldigvis hørte jeg, at KILROY i disse tilfælde tilbyder hjælp.”

Læs mere
Sara, studerende ved California ...

”The American Dream var en årelang drøm om at leve som amerikaner og studere på et universitet i USA, som KILROY var med til at realisere.

KILROY har som støtteperson i processen betydet, at jeg turde tage springet og flytte helt til Californien, fået venner for livet og jeg har lært, at man kan mere end man tror. Tag dét spring du aldrig helt turde og ingen troede du ville.”

Læs mere