Vis studentum.dk som: Mobile

Juridisk Assistent (Jura Erhverv) som selvstudie

Jurainstituttet
Op til et år - løbende studiestart
21.975 DKK Momsfri
Nej
Deltid
Private uddannelser
Fjernundervisning

Video

   

Om uddannelsen

Bliv ekspert i erhvervsret via selvstudie

Jura Erhverv er den erhvervsretlige uddannelse, hvor du bliver specialiseret i dansk og international erhvervsret og bl.a. kvalificerer dig til stillingen som juridisk assistent. 

Du kan starte op på Jura Erhverv selvstudie, når det passer dig.

Dit udbytte med uddannelsen

Med den erhvervsretlige uddannelse får du et bredt kendskab til den del af erhvervsretten, der er relevant for erhvervsvirksomheder og advokatkontorer, som har brug for juridisk kompetence.
Du kvalificeres til selvstændigt juridisk arbejde på højt niveau og kan udføre opgaver, der ikke nødvendigvis skal varetages af en jurist. Typisk kan man arbejde som juridisk assistent. Den juridiske sektor har i løbet af årene udviklet sig meget. Jurister og juridiske assistenter bliver mere og mere specialiserede. Jura Erhverv uddannelsen imødekommer denne udvikling ved at sørge for, at de studerende opnår kompetencer, som gør, at de har den viden, som kræves for aktivt at fylde rollen som juridisk medarbejder i både offentlige og private virksomheder.

Uddannelsens forløb - selvstudie

Uddannelsen egner sig både til dig, der gerne vil passe dit fuldtidsarbejde ved siden af og til dig, der er ledig og gerne vil give dig selv flere og bedre jobmuligheder. Jura Erhvervuddannelsen læses som selvstudie. På selvstudie har du den fordel, at du selv kan bestemme tempoet, din arbejdsrytme og hvor mange timer du ønsker at læse om ugen. Selvstudie kan påbegyndes, når det passer dig.  Du studerer 100% hjemmefra online og modtager ikke undervisning. Du har 1 år til at gennemføre uddannelsen, men du kan også vælge at gøre det færdigt hurtigere. Det styrer du helt selv.

Målgruppe

Uddannelsen er målrettet dig, der allerede har: 

  • Jura Basis – juridisk grunduddannelse eller
  • Jura Plus – udvidet juridisk uddannelse eller
  • som minimum en gymnasial baggrund eller lignende.

Få mere infomation om uddannelsen

Din fremtid som juridisk assistent

Med en uddannelse fra Jurainstituttet bliver du en eftertragtet arbejdskraft indenfor den juridiske branche. Fordelen ved uddannelserne er, at de kan bruges på advokatfirmaer samt i større og mindre erhvervsvirksomheders juridiske afdelinger.

Ansøgning og adgangskrav

Forudsætninger

  • Jura Plus Udvidet uddannelse eller
  • STX/HHX/HTX/HF/Hg eller
  • Anden uddannelse på lignende niveau

Det siger tidligere elever

"Jeg læste tidligere jura i 2 år på Århus Universitet, men flyttede så til udlandet.
Jura Plus og Juridisk Assistent kan jeg læse uanset, hvor jeg befinder mig. Jeg har været yderst tilfreds med forløbet".

- Susanne Kaalö Johansen, Puerto Rico

"Som uddannet finansøkonom og ejendomsmægler fandt jeg uddannelsen interessant, da den er meget erhvervsorienteret, og dermed giver mig et bredere spektrum at søge jobs indenfor".

- Susanne Kaalö Johansen, Puerto Rico


"Jeg er nu Juralog. Materialet har været overskueligt og nemt at gå til i begge uddannelser og har fint kunne kombineres med en 37 timers stilling. Det har været lærerigt og gavner mit daglige arbejde hos en forsikringsmægler. Får lyst til at læse mere, ærgerligt jeg ikke kan fortsætte hos Jer".

- Maria Glafa, Ringsted

Pris

Kontantpris kr. 20.975,-

Du har også mulighed for at betale i 3 månedlige rater:

Kr. 7.345,- pr. rate. I alt kr. 22.035,-

Få information

 

Kontaktinfo

Jurainstituttet

Skoubogade 1, 2. sal
1158 København K

 Vis telefonnummer
jurainstituttet.dk


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Juridisk Assistent (Jura Erhverv) som selvstudie

Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Juridisk Assistent (Jura Erhverv) som selvstudie endnu. Bliv den første!