Vis studentum.dk som: Mobile

Jura Erhverv – erhvervsretlig uddannelse med klasseundervisning

Jurainstituttet
Ca. 8 mdr.
22.975 DKK Momsfri
Deltid
Private uddannelser
København
Kontakt for startinformation

Video

Om uddannelsen

Bliv indført i dansk og international erhvervsret - klasseundervisning

Jura Erhverv er den erhvervsretlige uddannelse, hvor du bliver specialiseret i dansk og international erhvervsret og bl.a. kvalificerer dig til stillingen som juridisk assistent. 

Uddannelsen er målrettet til dig, der allerede har:

  • Jura Basis – juridisk grunduddannelse eller
  • Jura Plus – udvidet juridisk uddannelse eller
  • som minimum en gymnasial baggrund eller lignende

Du kan starte op på Jura Erhverv klasseundervisning flere gange om året og undervisningen strækker sig over ca. 8 måneder.

Få mere information om uddannelsen

Jura Erhverv - En uddannelse til dig, der vil arbejde selvstændigt med juridisk sagsbehandling

Med den erhvervsretlige uddannelsefår du et bredt kendskab til den del af erhvervsretten, der er relevant for erhvervsvirksomheder og advokatkontorer, som har brug for juridisk kompetence.
Du kvalificeres til selvstændigt juridisk arbejde på højt niveau og kan udføre opgaver, der ikke nødvendigvis skal varetages af en jurist. Typisk kan man arbejde som juridisk assistent. Den juridiske sektor har i løbet af årene udviklet sig meget. Jurister og juridiske assistenter bliver mere og mere specialiserede. Jura Erhverv uddannelsen imødekommer denne udvikling ved at sørge for, at de studerende opnår kompetencer, som gør, at de har den viden, som kræves for aktivt at fylde rollen som juridisk medarbejder i både offentlige og specialiserede virksomheder.

Uddannelsens forløb - klasseundervisning

Uddannelsen egner sig både til dig, der gerne vil passe dit fuldtidsarbejde ved siden af og til dig, der er ledig og gerne vil give dig selv flere og bedre jobmuligheder. Via klasseundervisning følger du undervisningen i København. Du har undervisning 1 aften á 2½ time ugentligt. Der er ikke mødepligt og undervisningsmaterialet er sammensat, så du selv kan læse op.

Vil du have maksimal fleksibilitet kan du også vælge selvstudie, hvor du studerer 100% online. Læs mere om selvstudie her. 

Uanset hvilken studieform du vælger, skal du regne med at bruge mellem 6-8 timer ugentligt på studiet.

Det siger tidligere elever

"Uddannelsen giver en god ballast og har været rigtig fin. Vores underviser inddrager os i undervisningen, hvilket har været super".

- Jesper Falch, Taastrup.

"Godt struktureret materiale og alsidige interessante emner. Dygtig, levende og engageret underviser. Uddannelsen har passet fint i forhold til mit daglige arbejde, som strategisk rådgiver i et større IT-firma, hvor indsigt og viden om de juridiske aspekter i kontrakter er væsentlige".

- John Westerdahl, Valby.

"Efter Advokatsekretær Udvidet uddannelse, ønskede jeg endnu mere juridisk forståelse, og valgte derfor Juridisk Assistent. Jeg har været tilfreds med både uddannelsen og forløbet og er nu Juralog".

- Camilla Rude, Kgs. Lyngby

Pris

Kontantpris: kr. 22.975,-

Du har også mulighed for at betale i 3 månedlige rater:
kr. 8.045,- pr. rate. I alt kr. 24.135,-

Få information

 

Kontaktinfo

Jurainstituttet

Skoubogade 1, 2. sal
1158 København K

 Vis telefonnummer
jurainstituttet.dk

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Jura Erhverv – erhvervsretlig uddannelse med klasseundervisning

Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Jura Erhverv – erhvervsretlig uddannelse med klasseundervisning endnu. Bliv den første!