Vis studentum.dk som: Mobile

Jura Basis – juridisk grunduddannelse som selvstudie

Jurainstituttet
Op til et år
15.975 DKK Momsfri
Nej
Deltid
Online kurser
Fjernundervisning

Video

Om uddannelsen

Få en juridisk grunduddannelse med Jura Basis

Er du nysgerrig på den juridiske verden, og vil du gerne lære grundlæggende juridiske emner, så er Jura Basis lige noget for dig.

Dit udbytte med uddannelsen

Med denne brede juridiske uddannelse bliver du i stand til at varetage juridiske sagsbehandlingsopgaver. Her vil du komme igennem en række juridiske emner, der giver dig mulighed for at søge dit første job inden for den juridiske verden. Du bliver en vigtig del i den juridiske proces og får et væld af muligheder.

Få mere information om uddannelsen

Uddannelsens forløb

Jura Basis er perfekt til dig, der gerne vil passe dit fuldtidsarbejde ved siden af og til dig. Med Jura Basis som selvstudie vælger du selv uddannelsestempoet og giver dig maksimal fleksibilitet. Du studerer 100% online hjemmefra og modtager ikke klasseundervisning. Du kan vælge at forkorte din uddannelse afhængig af din arbejdsindsats og hvor mange timer, du ønsker at studere om ugen. 

Du skal regne med at bruge mellem 6-8 timer ugentligt på studiet.

Fra advokatens højre hånd til NGO'er

Den brede juridiske uddannelse giver dig mange jobmuligheder og giver dig færdigheder til at varetage funktioner inden for den juridiske verden. Fra administrativ medarbejder til advokatsekretær eller advokatens højre hånd. Sagsbehandler i inkassofirmaer, ministerier, forsikringsselskaber, politiet, ejendomsmæglere, domstolene, banker, organisationer, NGO’er, ejendomsselskaber og massevis af andre erhverv. Mulighederne er mange og afhænger af din baggrund og interesser.

Ansøgning og adgangskrav

Du behøver ikke at have kendskab til juridiske fagområder på forhånd, men optagelse på uddannelsen forudsætter, at du som udgangspunkt har gennemført folkeskolens afgangseksamen.

Pris

Uddannelserne kan enten betales kontant ved opstart eller over en månedlig ratebetaling. Hvis efteruddannelsen bliver betalt af din arbejdsgiver, kan de få skattefradrag for udgifterne, og samtidig er det skattefrit for dig. 

Kontant: 15.975 kr.

Ratebetaling: 16.785 kr. (3 rater á 5.595 kr.)

Eksamensgebyr

Forud for eksamen eller reeksamen betales et gebyr på kr. 975,-

Få information

 

Kontaktinfo

Jurainstituttet

Skoubogade 1, 2. sal
1158 København K

 Vis telefonnummer
jurainstituttet.dk


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Jura Basis – juridisk grunduddannelse som selvstudie

Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Jura Basis – juridisk grunduddannelse som selvstudie endnu. Bliv den første!