Vis studentum.dk som: Mobile

Advokatsekretær (Jura Plus) som selvstudie

Jurainstituttet
Op til 1 år - løbende studiestart
20.975 DKK Momsfri
Nej
Deltid
Private uddannelser
Fjernundervisning

Video

     

Om uddannelsen

Bliv advokatsekretær med Jura Plus som selvstudie

Hos Jurainstituttet kan du tage den udvidede juridiske uddannelse JuraPlus. På Jura Plus uddannelsen går vi mere i dybden med juraen og omkring flere områder end på Jura Basis grunduddannelsen. Du får samtidigt en række værktøjer, der bl.a. gør dig i stand til at arbejde med selvstændig juridisk sagsbehandling, dokumenthåndtering og oprettelse af sager ved klienthenvendelser.

Jura Plus er for dig:

  • Der er ambitiøs
  • Der er indstillet på at yde en ekstra indsats
  • Der vil arbejde selvstændigt med praktisk sagsbehandling
  • Der vil have et indgående kendskab til juridiske emner 

Du kan starte op på Jura Plus selvstudie lige når det passer dig og du har 1 år til at gennemføre uddannelsen.

Få mere information om uddannelsen

Med selvstudie kan du starte, når du vil

Fordelen ved en uddannelsen på selvstudie er, at du kan starte når det passer dig. Som selvstudieelev har du et år til at gennemføre din advokatsekretæruddannelse. Du kan altid forkorte din uddannelse afhængig af din arbejdsindsats, og hvor mange timer du ønsker at studere om ugen. 

Jurainstituttet studievejledere står til rådighed, så du kan altid spørge os. Hvis du ønsker en studiekammerat, så vil vi være behjælpelige med at finde en. Du er aldrig overladt til dig selv, mens du læser hos Jurainstituttet.

Skab nye jobmuligheder med en uddannelse som advokatsektrær

Med Jura Plus i bagagen vil du kunne arbejde selvstændigt med den praktiske side af et sagsforløb. Dine jobmuligheder vil derfor blive øget, og du vil kunne bestride mange forskellige jobfunktioner både i det private erhvervsliv og i det offentlige. Du kan få job som advokatsekretær på advokatkontorer og som sagsbehandler i større og mindre erhvervsvirksomheder, såvel som i ejendomsadministrationsselskaber, inkassovirksomheder, banker, ministerier, forsikringsbranchen samt på dommerkontorer og inden for politiet, hos ejendomsmæglere og revisionskontorer m.m. Mulighederne er mange og afhænger af din baggrund og interesser.

Uddannelsens forløb

Uddannelsen egner sig både til dig, der gerne vil passe dit fuldtidsarbejde ved siden af og til dig, der er ledig og gerne vil give dig selv flere og bedre jobmuligheder. Hvis du vælger at tage Jura Plus som selvstudie, bestemmer du selv uddannelsestempoet. Det giver dig maksimal fleksibilitet, da du studerer 100% online og ikke modtager undervisning. Du kan vælge at forkorte din uddannelse afhængig af din arbejdsindsats og hvor mange timer, du ønsker at studere om ugen.

Du kan også vælge at tage Jura Plus som klasseundervisning. Uanset hvilken studieform du vælger, skal du regne med at bruge mellem 6-8 timer ugentligt på studiet. 

Ansøgning og adgangskrav

Forudsætninger

  • STX/HHX/HTX/HF/HG eller
  • Jura Basis Grunduddannelsen eller
  • relevant erhvervserfaring eller
  • anden uddannelse på lignende niveau.
  • Kendskab til juridiske emner er ikke nødvendigt.

Uddannelsen henvender sig til den ambitiøse, der er indstillet på at yde en ekstra indsats, for at komme til at arbejde selvstændigt med den praktiske side af et sagsforløb og til advokatsekretæren, der ønsker et indgående kendskab til samtlige juridiske emner.

Det siger tidligere elever

"Denne uddannelse gav mig en god overbygning på min kontoruddannelse i relation til det jeg arbejder/og har arbejdet med. For mit vedkommende (er offentlig ansat ved statsadvokaten), vil jeg være bedre stillet, hvis jeg på et tidspunkt bliver nødsaget til at søge ud i det private erhverv, som følge af nedskæringer og ny geografisk placering af min arbejdsplads".

- Pernille S. Thomsen, Viborg


"Jeg har under hele forløbet selv kunne bestemme og tilrettelægge min tid med lektionerne, som er udfærdiget sådan, at det kan bruges som opslagsværk. Jeg ser nu frem til at kunne drage erfaringer fra uddannelsen".

- Pia Sejbjerg Jensen, Tørring


"Uddannelsen har  nogle emner, som styrker min viden i det område, jeg arbejder med i øjeblikket som sagsbehandler i en inkasso virksomhed. I mine øjne en rigtig god uddannelse at gennemføre via fjernstudie".

- Sarah Skyum Jensen, Farum

Pris

Kontantpris kr. 20.975,-

Du har også mulighed for at betale i 3 månedlige rater:

Klasseundervisning kr. 7.345,- pr. rate. I alt kr. 22.035,-

Eksamensgebyr

Forud for eksamen eller reeksamen betales et gebyr på kr. 975,-

Få information

 

Kontaktinfo

Jurainstituttet

Skoubogade 1, 2. sal
1158 København K

 Vis telefonnummer
jurainstituttet.dk


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Advokatsekretær (Jura Plus) som selvstudie

Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Advokatsekretær (Jura Plus) som selvstudie endnu. Bliv den første!