Vis studentum.dk som: Mobile

Advokatsekretær (Jura Plus)

Jurainstituttet
ca. 8 måneder
22.975 DKK Momsfri
Dansk
Nej
Deltid
Private uddannelser
København

Video

   

Om uddannelsen

Bliv advokatsekretær med uddannnelsen Jura Plus 

Hos Jurainstituttet kan du tage den udvidede juridiske uddannelse Jura Plus. På Jura Plus uddannelsen går vi mere i dybden med juraen og omkring flere områder end på Jura Basis grunduddannelsen. Du får samtidigt en række værktøjer, der bl.a. gør dig i stand til at arbejde som advokatsekretær eller anden selvstændig juridisk sagsbehandling, dokumenthåndtering og oprettelse af sager ved klienthenvendelser.

Jura Plus er for dig:

  • Der er ambitiøs
  • Der er indstillet på at yde en ekstra indsats
  • Der vil arbejde selvstændigt med praktisk sagsbehandling
  • Der vil have et indgående kendskab til juridiske emner

Du kan starte op på Jura Plus uddannelsen flere gange om året, og undervisningen strækker sig over ca. 8 måneder.

Få mere information om uddannelsen

Dit udbytte som elev på Jura Plus 

Med Jura Plus i bagagen vil du kunne arbejde selvstændigt med den praktiske side af et sagsforløb. Dine jobmuligheder vil derfor blive øget og du vil kunne bestride mange forskellige jobfunktioner både i det private erhvervsliv og på offentlige kontorer. Du kan få job som advokatsekretær på advokatkontorer, sagsbehandler i større og mindre erhvervsvirksomheder, såvel som i ejendomsadministrationsselskaber, inkassovirksomheder, banker, ministerier, forsikringsbranchen samt på dommerkontorer og inden for politiet, hos ejendomsmæglere og revisionskontorer m.m. Mulighederne er mange og afhænger af din baggrund og interesser.

Advokatsekretærer er efterspurgte

Med Jura Plus i bagagen vil du kunne arbejde selvstændigt med den praktiske side af et sagsforløb. Dine jobmuligheder vil derfor blive øget og du vil kunne bestride mange forskellige jobfunktioner både i det private erhvervsliv og på offentlige kontorer.

Du kan få job som advokatsekretær på advokatkontorer, sagsbehandler i større og mindre erhvervsvirksomheder, såvel som i ejendomsadministrationsselskaber, inkassovirksomheder, banker, ministerier, forsikringsbranchen samt på dommerkontorer og inden for politiet, hos ejendomsmæglere og revisionskontorer m.m. Mulighederne er mange og afhænger af din baggrund og interesser.

Uddannelsens forløb med klasseundervisning

Uddannelsen egner sig både til dig, der gerne vil passe dit fuldtidsarbejde ved siden af og til dig, der er ledig og gerne vil give dig selv flere og bedre jobmuligheder. Du kan vælge at følge undervisningen i København eller Aarhus.

Vælger du klasseundervisning i København eller Aarhus, vil du modtage undervisning 1 aften á 2 timer ugentligt. Der er ikke mødepligt og undervisningsmaterialet er sammensat, så du selv kan læse op. Undervisningen foregår altid efter normal arbejdstid.

Ansøgning og adgangskrav

Forudsætninger

  • STX/HHX/HTX/HF/HG eller
  • Jura Basis Grunduddannelsen eller
  • relevant erhvervserfaring eller
  • anden uddannelse på lignende niveau.
  • Kendskab til juridiske emner er ikke nødvendigt.

Uddannelsen henvender sig til den ambitiøse, der er indstillet på at yde en ekstra indsats, for at komme til at arbejde selvstændigt med den praktiske side af et sagsforløb og til advokatsekretæren, der ønsker et indgående kendskab til samtlige juridiske emner.

Det siger tidligere elever

"Spændende uddannelse - der er jo alt, hvad der rører sig i samfundet - både privat og erhvervsmæssigt. Jeg vil bruge den som til- eller overbygning til min regnskabsuddannelse".

- Lene Lindenholt, Skælskør


"Jeg ønskede en bred forståelse af de forskellige fag, samt at blive klædt godt på til at kunne besvare de spørgsmål, der var mere juridiske på mit arbejde. At jeg var i gang med denne uddannelse spillede en stor rolle i, at jeg blev ansat på min nuværende arbejdsplads".

- Susanne Andersen, Valby


"Juridiske emner har altid haft min interesse, og som fængselsfunktionær var det også sagsbehandling jeg interesserede mig mest for. Jeg var en kort periode på Furesø Kommune i Plan og Byg, også her var det spændende arbejde. Jeg er og bliver en kontorpige" .

- Sarah Skyum Jensen, Farum

Pris

Kontantpris kr. 22.975,-

Du har også mulighed for at betale i 3 månedlige rater:

Klasseundervisning kr. 8.045,- pr. rate. I alt kr. 24.135,-

Eksamensgebyr

Forud for eksamen eller reeksamen betales et gebyr på kr. 975,-

Kontaktinfo

Jurainstituttet

Skoubogade 1, 2. sal
1158 København K

 Vis telefonnummer
jurainstituttet.dk

Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Advokatsekretær (Jura Plus) endnu. Bliv den første!