Vis studentum.dk som: Mobile

Advokatsekretær (Jura Basis) som selvstudie

Jurainstituttet
Op til et år - løbende studiestart
15.975 DKK Momsfri
Nej
Deltid
Private uddannelser
Fjernundervisning

Video

     

Advokatsekretær (Jura Basis) som selvstudie

Bliv advokatsekretær via selvstudie

Uddan dig til advokatsekretær via selvstudie

Dit udbytte med uddannelsen

Skab nye jobmuligheder med et deltidsstudie, der klæder dig på til et nyt arbejde inden for det juridiske område eller giver dig kompetencer til at varetage juridiske opgaver på dit nuværende arbejde.

Med en bred advokatsekretæruddannelse bliver du i stand til at varetage juridiske arbejdsopgaver, som ikke nødvendigvis behøver at blive udført af en jurist. Du bliver en vigtig del i den juridiske proces og får et væld af muligheder.

Få mere information om uddannelsen

Fleksibel undervisning

Uddannelsen egner sig både til dig, der gerne vil passe et fuldtidsarbejde samtidig, og til dig der ikke har et arbejde, men gerne vil stå bedre på arbejdsmarkedet.

Når du tager advokatsekretæruddannelsen som selvstudie, får du adgang til al undervisningsmateriale via vores e-learning platform. På den måde bestemmer du selv, hvor og hvornår du tager din uddannelse til advokatsekretær. 

Fra ejendomsselskaber til advokatens højre hånd

Den brede advokatsekretæruddannelse giver dig mange job muligheder og giver dig færdigheder til at varetage funktioner inden for den juridiske verden. Fra administrativ medarbejder til advokatens højre hånd, eller sagsbehandler i inkassofirmaer, ministerier, forsikringsselskaber, politiet, ejendomsmæglere, domstolene, banker, organisationer, NGO’er, ejendomsselskaber og massevis af andre erhverv.

Ansøgning og adgangskrav

Du behøver ikke at have kendskab til juridiske fagområder på forhånd, men optagelse på uddannelsen forudsætter, at du som udgangspunkt har gennemført folkeskolens afgangseksamen.

Priser

Uddannelserne kan enten betales kontant ved opstart eller over en månedlig ratebetaling. Hvis efteruddannelsen bliver betalt af din arbejdsgiver, kan de få skattefradrag for udgifterne, og samtidig er det skattefrit for dig. 

Kontant: 15.975 kr.

Ratebetaling: 16.785 kr. (3 rater á 5.595 kr.)

Eksamensgebyr

Forud for eksamen eller reeksamen betales et gebyr på kr. 975,-

Forespørgsel efter information

 

Kontaktinformation til Jurainstituttet

Jurainstituttet

Skoubogade 1, 2. sal
1158 København K

 Vis telefonnummer
jurainstituttet.dk

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Advokatsekretær (Jura Basis) som selvstudie

Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Advokatsekretær (Jura Basis) som selvstudie endnu. Bliv den første!