Vis studentum.dk som: Mobile

Advokatsekretær (Jura Basis)

Jurainstituttet
ca. 8 måneder
17.975 DKK Momsfri
Dansk
Nej
Deltid
Private uddannelser
København

Video

   

Advokatsekretær (Jura Basis)

Tag jura basis som klasseundervisning og bliv advokatsekretær

Bliv advokatsekretær med Jura Basis

Er du nysgerrig på den juridiske verden, og vil du gerne lære grundlæggende juridiske emner, så er Jura Basis lige noget for dig. Her vil du komme igennem en række juridiske emner, der giver dig mulighed for at søge dit første job inden for den juridiske verden.

Dit udbytte med uddannelsen

Med en bred advokatsekretæruddannelse bliver du i stand til at varetage juridiske arbejdsopgaver, som ikke nødvendigvis behøver at blive udført af en jurist. Du bliver en vigtig del i den juridiske proces og får et væld af muligheder.

Få mere information om uddannelsen

Uddannelsens forløb

Uddannelserne egner sig både til dig, der gerne vil passe et fuldtidsarbejde samtidig, og til dig der ikke har et arbejde, men gerne vil stå bedre på arbejdsmarkedet. Du kan vælge at studere på to forskellige måder.

Vælger du klasseundervisning i København eller Aarhus, har du typisk to lektioner om ugen à en time hver samlet på en aften. Du skal regne med at bruge mellem to og tre timer på forberedelse og den efterfølgende opgave. 

Der er ikke mødepligt, og undervisningsmaterialet er sammensat, så du selv kan læse op. Vil du have maksimal fleksibilitet kan du også tage Jura Basis som selvstudie via vores e-learning platform.

Fra advokatens højre hånd til ngo'er

Den brede advokatsekretæruddannelse giver dig mange job muligheder og giver dig færdigheder til at varetage funktioner inden for den juridiske verden. Fra administrativ medarbejder til advokatens højre hånd, eller sagsbehandler i inkassofirmaer, ministerier, forsikringsselskaber, politiet, ejendomsmæglere, domstolene, banker, organisationer, NGO’er, ejendomsselskaber og massevis af andre erhverv.

Ansøgning og adgangskrav

Du behøver ikke at have kendskab til juridiske fagområder på forhånd, men optagelse på uddannelsen forudsætter, at du som udgangspunkt har gennemført folkeskolens afgangseksamen.

Priser

Uddannelserne kan enten betales kontant ved opstart eller over en månedlig ratebetaling. Hvis efteruddannelsen bliver betalt af din arbejdsgiver, kan de få skattefradrag for udgifterne, og samtidig er det skattefrit for dig. Du kan læse mere om de specifikke priser under hver enkelt uddannelse herunder.

Kontant: 17.975 kr.

Ratebetaling: 18.885 kr. (3 rater á 6.295 kr.)

Eksamensgebyr

Forud for eksamen eller reeksamen betales et gebyr på kr. 975,-

Forespørgsel efter information

 

Kontaktinformation til Jurainstituttet

Jurainstituttet

Skoubogade 1, 2. sal
1158 København K

 Vis telefonnummer
jurainstituttet.dk

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Advokatsekretær (Jura Basis)

Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Advokatsekretær (Jura Basis) endnu. Bliv den første!