Vis studentum.dk som: Mobile

Bliv advokatsekretær med klasseundervisning eller selvstudie ved JurainstituttetJurainstituttet – Bliv advokatsekretær

Ønsker du at skabe nye jobmuligheder eller udvide dine arbejdsopgaver på dit nuværende arbejde? Så kan en deltidsuddannelse som advokatsekretær hjælpe dig på vej.

Med en bred advokatsekretæruddannelse bliver du i stand til at varetage juridiske arbejdsopgaver, som ikke nødvendigvis behøver at blive udført af en jurist. Du bliver en vigtig del i den juridiske proces, og kan f.eks. sidde som advokatens højre hånd eller som sagsbehandler hos ministerier, forsikringsselskaber, ejendomsmæglere, inkassofirmaer, banker, politiet, NGO’er og mange flere erhverv.

Uddannelse i tre niveauer

Vi tilbyder uddannelsen i tre forskellige niveauer, som afhænger af dine erfaringer.

Jura Basis – Basis Juridisk grunduddannelse

  • 15.975,-

Adgangskrav: Det er ikke nødvendigt at have kendskab til de juridiske fagområder i forvejen. Optagelse på uddannelsen sker dog på forudsætning af, at du har gennemført folkeskolen.

Jura Plus – Juridisk udvidet uddannelse

  • Klasseundervisning: 22.975,-
  • Selvstudie: 20.975,-

Adgangskrav: Du skal enten have bestået Jura Basis eller kunne tilegne dig viden svarende til gymnasialt niveau for at kunne blive optaget på Jura Plus.

Jura Erhverv – Erhvervsretlig uddannelse

  • 20.975,-

Adgangskrav: Det er en forudsætning, at du enten har bestået Jura Basis og/eller Jura Plus eller har kompetencer svarende til gymnasialt niveau, hvis du ønsker optagelse på Jura Erhverv.

Klasseundervisning eller selvstudie

Jurainstituttets uddannelserne egner sig til din situation, uanset om du gerne vil passe et fuldtidsarbejde samtidig eller du ikke har et arbejde og gerne vil være bedre stillet på arbejdsmarkedet. Alle vores uddannelser læses som selvstudie via et E-learningsprogram. På selvstudie har du den fordel, at du selv kan bestemme tempoet, din arbejdsrytme og hvor mange timer du ønsker at læse om ugen. På Jura Plus uddannelsen har du desuden mulighed for at tilmelde dig klasseundervisningshold i København eller Aarhus, hvor du kan blive undervist af vores dygtige jurister.

Dine muligheder

Den brede advokatsekretæruddannelse giver dig mange jobmuligheder og giver dig færdigheder til at varetage funktioner inden for den juridiske verden. Fra administrativ medarbejder til advokatens højre hånd, eller sagsbehandler i inkassofirmaer, ministerier, forsikringsselskaber, politiet, ejendomsmæglere, domstolene, banker, organisationer, NGO’er, ejendomsselskaber og massevis af andre erhverv. 

Uanset hvilken uddannelse du vælger, byder vi dig velkommen til en verden fuld af muligheder.


Vis alle uddannelser fra Jurainstituttet

Video

   

Uddannelser

Kontakt mig

Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med Jurainstituttet og høre mere om deres uddannelser.

Kontakt

Jurainstituttet

Skoubogade 1, 2. sal
1158 København K

 Vis telefonnummer
jurainstituttet.dk


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Jurainstituttet

Evalueringer

Der er ingen evalueringer af Jurainstituttet endnu. Bliv den første!