Vis studentum.dk som: Mobile

Bliv advokatsekretær med klasseundervisning eller selvstudie ved JurainstituttetJurainstituttet – Bliv advokatsekretær

Ønsker du at skabe nye jobmuligheder eller udvide dine arbejdsopgaver på dit nuværende arbejde? Så kan en deltidsuddannelse som advokatsekretær hjælpe dig på vej.

Med en bred advokatsekretæruddannelse bliver du i stand til at varetage juridiske arbejdsopgaver, som ikke nødvendigvis behøver at blive udført af en jurist. Du bliver en vigtig del i den juridiske proces, og kan f.eks. sidde som advokatens højre hånd eller som sagsbehandler hos ministerier, forsikringsselskaber, ejendomsmæglere, inkassofirmaer, banker, politiet, NGO’er og mange flere erhverv.

Uddannelse i tre niveauer

Vi tilbyder uddannelsen i tre forskellige niveauer, som afhænger af dine erfaringer.

Jura Basis – Basis advokatsekretæruddannelse

  • Selvstudie: 15.975,-
  • Klasseundervisning: 17.975,-

Adgangskrav: Du behøver ikke at have kendskab til juridiske fagområder på forhånd, men optagelse på uddannelsen forudsætter, at du har gennemført folkeskolen.

Jura Plus – Udvidet advokatsekretæruddannelse

  • Selvstudie: 20.975,-
  • Klasseundervisning: 22.975,-

Optagelse på Jura Plus forudsætter, at du kan tilegne dig viden på gymnasialt niveau. Et egentligt kendskab til juridiske fagområder er ikke nødvendigt.

Jura Erhverv – Juridisk Assistent, specialuddannelse i erhvervsret

  • Selvstudie: 20.975,-
  • Klasseundervisning: 22.975,-

Optagelse på Jura Erhverv forudsætter, at du har boglige kompetencer på gymnasialt niveau. Et egentligt kendskab til juridiske fagområder er ikke nødvendigt.

Klasseundervisning eller selvstudie

Uddannelserne egner sig både til dig, der gerne vil passe et fuldtidsarbejde samtidig, og til dig der ikke har et arbejde, men gerne vil stå bedre på arbejdsmarkedet. Du kan vælge at studere på to forskellige måder. Du kan enten vælge selvstudie via vores e-learning platform, hvor du selv bestemmer uddannelsestempoet eller via klasseundervisning i enten København eller Aarhus.

Dine muligheder

Den brede advokatsekretæruddannelse giver dig mange jobmuligheder og giver dig færdigheder til at varetage funktioner inden for den juridiske verden. Fra administrativ medarbejder til advokatens højre hånd, eller sagsbehandler i inkassofirmaer, ministerier, forsikringsselskaber, politiet, ejendomsmæglere, domstolene, banker, organisationer, NGO’er, ejendomsselskaber og massevis af andre erhverv. 

Hos os kan du læse uddannelserne som selvstudie eller klasseundervisning, det er helt op til dig selv. Uanset hvilken uddannelse du vælger, byder vi dig velkommen til en verden fuld af muligheder.


Vis alle uddannelser fra Jurainstituttet

Video

   

Uddannelser

Kontakt mig

Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med Jurainstituttet og høre mere om deres uddannelser.

Kontakt

Jurainstituttet

Skoubogade 1, 2. sal
1158 København K

 Vis telefonnummer
jurainstituttet.dk


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Jurainstituttet

Evalueringer

Der er ingen evalueringer af Jurainstituttet endnu. Bliv den første!