Vis studentum.dk som: Mobile

Jurainstituttet – Bliv advokatsekretær

Skab nye jobmuligheder med et deltidsstudie, der klæder dig på til et nyt arbejde indenfor det juridiske område eller giver dig kompetencer til at varetage juridiske opgaver på dit nuværende arbejde.

Bliv advokatsekretær med klasseundervisning eller selvstudie ved Jurainstituttet

Jurainstituttets uddannelser

Ønsker du at skabe nye jobmuligheder eller udvide dine arbejdsopgaver på dit nuværende arbejde, så kan en deltidsuddannelse som advokatsekretær hjælpe dig på vej. Med en bred advokatsekretæruddannelse bliver du i stand til at varetage juridiske arbejdsopgaver, som ikke nødvendigvis behøver at blive udført af en jurist. Du bliver en vigtig del i den juridiske proces, og kan f.eks. sidde som advokatens højre hånd eller som sagsbehandler hos ministerier, forsikringsselskaber, ejendomsmæglere, inkassofirmaer, banker, politiet, NGO’er og mange flere erhverv.

Klasseundervisning eller selvstudie

Uddannelserne egner sig både til dig, der gerne vil passe et fuldtidsarbejde samtidig, og til dig der ikke har et arbejde, men gerne vil stå bedre på arbejdsmarkedet. Du kan vælge at studere på to forskellige måder. Du kan enten vælge selvstudie via vores e-learning platform, hvor du selv bestemmer uddannelsestempoet eller via klasseundervisning i enten København eller Aarhus.

Priser

Uddannelserne kan enten betales kontant ved opstart eller over en månedlig ratebetaling. Hvis efteruddannelsen bliver betalt af din arbejdsgiver, kan de få skattefradrag for udgifterne, og samtidig er det skattefrit for dig. Du kan læse mere om de specifikke priser under hver enkelt uddannelse herunder.

OBS: Læs mere om uddannelsen ved at trykke ”få mere information” herunder.

Uddannelse i tre niveauer

Vi tilbyder uddannelsen i tre forskellige niveauer, som afhænger af dine erfaringer.

Jura Basis – Basis advokatsekretæruddannelse

  • Selvstudie: 15.975,-
  • Klasseundervisning: 17.975,-

Adgangskrav: Du behøver ikke at have kendskab til juridiske fagområder på forhånd, men optagelse på uddannelsen forudsætter, at du har gennemført folkeskolen.

Jura Plus – Udvidet advokatsekretæruddannelse

  • Selvstudie: 20.975,-
  • Klasseundervisning: 22.975,-

Optagelse på Jura Plus forudsætter, at du kan tilegne dig viden på gymnasialt niveau. Et egentligt kendskab til juridiske fagområder er ikke nødvendigt.

Jura Erhverv – Juridisk Assistent, specialuddannelse i erhvervsret

  • Selvstudie: 21.975,-
  • Klasseundervisning: 23.975,-

Optagelse på Jura Erhverv forudsætter, at du har boglige kompetencer på gymnasialt niveau. Et egentligt kendskab til juridiske fagområder er ikke nødvendigt.

Dine muligheder

Den brede advokatsekretæruddannelse giver dig mange job muligheder og giver dig færdigheder til at varetage funktioner inden for den juridiske verden. Fra administrativ medarbejder til advokatens højre hånd, eller sagsbehandler i inkassofirmaer, ministerier, forsikringsselskaber, politiet, ejendomsmæglere, domstolene, banker, organisationer, NGO’er, ejendomsselskaber og massevis af andre erhverv. 

Hos os kan du læse uddannelserne som selvstudie eller klasseundervisning, det er helt op til dig selv. Uanset hvilken uddannelse du vælger, byder vi dig velkommen til en verden fuld af muligheder.


Vis alle uddannelser fra Jurainstituttet

Video

Har du spørgsmål om uddannelsen til advokatsekretær? I videoen her møder du en af de dygtige studievejledere ved Jurainstituttet. Charlotte kan hjælpe dig med svaret på spørgsmål om valg af studieform, de tre uddannelsesniveauer og meget mere. Kom i dialog med en studievejleder via formularen neden for.

   

Uddannelser

Private uddannelser
Samfund og kultur
Jura Sted Gennemsnit
Advokatsekretær (Jura Basis) København
Advokatsekretær (Jura Basis) som selvstudie Fjernundervisning
Advokatsekretær (Jura Plus) Flere byer (2)
Advokatsekretær (Jura Plus) som selvstudie Fjernundervisning
Juridisk Assistent (Jura Erhverv) København
Juridisk Assistent (Jura Erhverv) som selvstudie Fjernundervisning
  • = Der er en videopræsentation tilknyttet denne profil.

Kontakt mig

Udfyld dine kontaktinformationer hvis du vil i kontakt med Jurainstituttet og høre mere om deres uddannelser.

  Kontakt skolen

  Få mere information

  Vis din interesse

Errors
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit

Kontakt

Jurainstituttet

Skoubogade 1, 2 sal.
1158 København K

 Vis telefonnummer
www.jurainstituttetlp.dk