Vis studentum.dk som: Mobile
40 uger
SU-godkendt
Heltid
Erhvervsuddannelse
Århus
februar 2020

Video

     

Agrarøkonom

Tag den nye uddannelse til agrarøkonom ved JU Århus

Drømmer du om at blive selvstændig landmand eller konsulent?

Uddannelsen til agrarøkonom ved JU Århus er for dig, der er klar til at kaste dig ud i 40 spændende og udfordrende uger, der klæder dig på til at forfølge din drøm. Du får din daglige gang i et aktivt og socialt studiemiljø i Risskov. Her får du trygge rammer til at regne på dine muligheder såvel som til at udforske dine styrker og svagheder.

Undervejs får du en kombination af fag, der ikke bare styrker dine økonomiske evner. Du styrker også din evne til at:

  • Tænke langsigtet og strategisk i driften og udviklingen af et landbrug
  • Lede en gruppe af medarbejdere og skabe netværk i landbrugsbranchen og følgeerhverv 
  • Markedsføre din virksomhed og stå på mål for dig erhverv, hvis omverdenen stiller kritiske spørgsmål

Som studerende på den nye uddannelse til agrarøkonom lærer du nemlig både om økonomi, strategi, politik, personlig udvikling, netværk, markedsføring og meget mere. Store dele af landbruget er styret af EU og internationale regulativer. Du kommer derfor også på en international studietur, hvor Bruxelles vil være den oplagte destination.

Er du klar til 40 uger med fokus på dine personlige evner som leder, hvor du får chancen for at lære at skrue langsigtede salgs- og produktionsstrategier sammen? Giv dig selv de bedste muligheder for succes som selvstændig landmand med en uddannelse til agrarøkonom.

Om uddannelsen

Uddannelsen til agrarøkonom åbner mange døre

Du afslutter uddannelsen til agrarøkonom med fire eksamener inklusiv din hovedopgave. Som færdiguddannet agrarøkonom kan du vælge at springe ud som selvstændig landmand. Du kan også bruge din viden og dine kompetencer på andre måder.

Nogle agrarøkonomer vælger fx at blive konsulent, lobbyist, rådgiver eller underviser i landbruget i Danmark eller internationalt. Dertil er der nogle agrarøkonomer, som vælger at fortsætte på en videregående uddannelse til jordbrugsteknolog, skov- og landskabsingeniør og lignende uddannelser.

Optagelse

For at blive optaget på uddannelsen til agrarøkonom, skal du være faglært landmand og have gennemført det første trin på Landbrugets Lederuddannelse, Produktionsleder.

Uddannelsen starter i august og varer i 40 uger, hvor du har mulighed for at flytte ind på skolehjemmet. Her får du enkeltmandsværelse med adgang til bad, toilet og fælleskøkken såvel som de mange andre faciliteter ved Vejlby afdelingen, der tæller alt fra motionsrum og volleyballbane til fagbibliotek og TV-stue.

Forespørgsel efter information

 

Kontaktinformation til Jordbrugets UddannelsesCenter Århus

Jordbrugets UddannelsesCenter Århus

Damgårds Allé 5
8330 Beder

 Vis telefonnummer
www.ju.dk


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Agrarøkonom

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Agrarøkonom endnu. Bliv den første!
Det siger andre om skolen
Fra landmand til jordbrugsteknol...

Mathias studerer på andet semester af uddannelsen til jordbrugsteknolog i Århus. Efter et semester på uddannelsen til bygningsingeniør skiftede han til uddannelsen til landmandsuddannelsen for studenter ved JU Århus. Her fortsatte han på Landbrugets Lederuddannelse.

Læs Mathias' historie og tips her