Vis studentum.dk som: Mobile

Din grønne fremtid starter her

Har du grønne fingre, elsker du dyr og drømmer du om at gøre din interesse for naturen til din levevej? Jordbrugets UddannelsesCenter Århus samler hele det grønne uddannelsesområde fordelt på fem indgange på Grundforløb 1:

  • Anlæg, have, skov og natur
  • Landbrug og store maskiner
  • Pasning, håndtering og pleje af dyr
  • Planter til bolig, have og landskab
  • Grøn EUX

På grundforløb 2 kan du vælge imellem syv grønne erhvervsuddannelser hvoraf Landmand, Gartner og Anlægsgartner kan kombineres med gymnasiale fag i en EUX for dig, der vil have mulighed for at læse videre.

Praksisnær undervisning og internationalt udsyn

Uddannelse er for livet og stopper aldrig helt. På JU Århus - som skolen hedder i daglig tale - kan du derfor også vende tilbage og bygge ovenpå din uddannelse med kurser inden for det grønne område. Fælles for både erhvervsuddannelser og kurser er den praksisnære undervisning og et internationalt udsyn. Du kan blandt andet vælge at tage et længere udvekslings- eller praktikophold som en del af din uddannelse.

Vælg mellem alle jordens uddannelser ved JU Århus

Fire afdelinger, to skolehjem og en kostskole

JU Århus består af fire afdelinger i oplandet til Århus, der hver især har deres egen særlige profil. I Mårslet finder du skolelandbruget Bredballegård, hvor der både er marker, maskiner, husdyr i staldene og specialdyr i tropehuset. I Malling finder du tre moderne stalde, ridebane og ridehal med internationale mål, vandspiltov og meget mere. Her kan du tage din egen hest med, mens du uddanner dig til hestemanager.

I Vejlby holder Landbrugets Lederuddannelse og andet trin af landbrugsuddannelsen til i et aktivt og socialt studiemiljø, der deles med Erhvervsakademi Aarhus. Sidst men ikke mindst finder du gartneruddannelserne såvel som administrationen og det største skolehjem i Beder. Også Malling og Vejlby giver dig mulighed for at bo på skolen på henholdsvis skolehjem og kostskole.

Drømmer du om en karriere med skov, natur og dyr? Klik dig videre og læs om uddannelserne ved JU Århus neden for eller kontakt skolen og hør mere om dine muligheder. Din grønne fremtid starter her.


Vis alle uddannelser fra Jordbrugets UddannelsesCenter Århus

Uddannelser

Erhvervsuddannelse
Kreative uddannelser Sted Gennemsnit
Blomsterbinder Beder
Miljø, dyr og natur
Dyr og veterinærmedicin
Dyrepasser Mårslet
Hestemanager Mårslet
Landbrug, skov og jordbrug
Agrarøkonom Risskov
Anlægsgartner Beder
Gartner Beder
Jordbrugsmaskinfører Mårslet
Landmand Flere byer (2)
Landmand - Trin S Flere byer (2)
Produktionsleder Risskov
Skov- og naturtekniker Beder
  • = Udtalelse med tidligere deltager på denne uddannelse
  • = Der er en videopræsentation tilknyttet denne profil.

Vis alle

Kontakt mig

Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med Jordbrugets UddannelsesCenter Århus og høre mere om deres uddannelser.

Kontakt

Jordbrugets UddannelsesCenter Århus

Damgårds Allé 5
8330 Beder

 Vis telefonnummer
www.ju.dk


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Jordbrugets UddannelsesCenter Århus

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Det siger andre om skolen
Eventyrlysten gartnerelev med sp...

Louise Heissel er gartnerlev ved Jordbrugets UddannelsesCenter i Århus. Hun er netop gået i gang med sit afgangsprojekt og kan se tilbage på uddannelsesforløb som få andre. Undervejs har hun både høstet grankogler på bjergskrænter i Georgien og ledet ufaglærte på en planteskole på Island.

Læs Louises historie og tips
Fra landmand til jordbrugsteknol...

Mathias studerer på andet semester af uddannelsen til jordbrugsteknolog i Århus. Efter et semester på uddannelsen til bygningsingeniør skiftede han til uddannelsen til landmandsuddannelsen for studenter ved JU Århus. Her fortsatte han på Landbrugets Lederuddannelse.

Læs Mathias' historie og tips her
Evalueringer

Der er ingen evalueringer af Jordbrugets UddannelsesCenter Århus endnu. Bliv den første!