Vis studentum.dk som: Mobile

BA i Fashion Marketing and Communication

Istituto Europeo di Design
Længde: 3 år
Uddannelsen er på: Engelsk
Heltid/deltid: Heltid
Uddannelsestype: Bacheloruddannelse
Startdato
Barcelona
oktober 2018  (Engelsk)
Milano
oktober 2018  (Engelsk)

BA i Fashion Marketing and Communication

Tag en BA i Fashion Marketing and Communication i Barcelona eller Milano ved IED

Vil du arbejde med marketing og PR i modebranchen?

Som det eneste sted i Spanien tilbyder IED Barcelona en Bachelor of Arts (Hons) i Fashion Marketing and Communication, der er valideret af University of Westminster. Uddannelsen har eksisteret siden 2010 og giver dig en unik mulighed for at kombinere 'The IED experience' i fantastiske Barcelona med designstudier på engelsk og det høje akademisk niveau, der kendetegner de prestigefyldte engelske universiteter.

Målet for denne bacheloruddannelse er at klæde studerende på til at arbejde professionelt med marketing og PR i modebranchen som færdiguddannede. Du får derfor en kombination af viden om og forståelse af modebranchen såvel som kommunikative kompetencer. Den tværfaglige tilgang, der kendetegner IED, forstærkes yderligere af stærke relationer til modebranchen. 

Foruden Barcelona kan du også tage denne bachelor i fashion marketing og PR ved IED Milano.

Opbygning

Bacheloruddannelsen i Fashion Marketing and Communication varer tre år. På det første år er der fokus på en stringent tilgang til at give studerende et bredt fundament af viden. Som studerende lærer du også at tage specialiserede kompetencer i brug, evaluere information og omsætte den til planlægning samt udvikling af strategier, finde frem til løsninger på uforudsigelige problemstillinger og ikke mindst at operere i forskellige kontekster.

det andet år generer studerende idéer via analyse af koncepter på et abstrakt niveau og formulerer svar på både abstrakte og veldefinerede problemstillinger. Som studerende kommer du også til at arbejde med at analysere og evaluere information samt tage styringen i en række forskellige funktioner.

Fokus for det tredje år er at anlægge et kritisk perspektiv og gennemgå, konsolidere og udbygge et systematisk og sammenhængende fundament af viden samt udnytte specialiserede kompetencer på tværs af områder.

Fremtid

Med en bachelor i Fashion Marketing and Communcation er jobmulighederne mange. Du kan fx blive:

Fashion Editor, Visual Merchandiser, Press Office Manager, Public Relations Management, Forecasting, Product merchandiser, Buyer, Community Manager, Fashion Consultor, Design manager, Product manager, Fashion Event Organizer, Fashion Journalism, Entrepreneur.

Forespørgsel efter information

Vil du vide mere om BA i Fashion Marketing and Communication? Udfyld dine kontaktinformationer her.

  Kontakt skolen

  Få mere information

  Vis din interesse

Errors
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit

Kontaktinformation til Istituto Europeo di Design

Istituto Europeo di Design

via A. Sciesa 4
20135 Milano Milan

 Vis telefonnummer
www.ied.edu