Vis studentum.dk som: Mobile

Udlandsophold i USA

International Experience
Længden afhænger af dine ønsker
Udveksling og High School
USA
Kontakt os for mere information

Video

Om uddannelsen

Udlandsophold

Tag på High-School i USA 

"The United States of America - Landet, hvor du har uendelige muligheder, og hvor alting er muligt". Ja, det er ikke underligt, at USA er en drømmedestination for mange unge studerende. Vil du gerne udleve din egen "Amerikanske Drøm"? Vi hjælper dig! 

iE har flere lokale kontorer rundt om i USA, og derfor har vi også de bedste muligheder for at hjælpe dig med at finde den rigtige skole og værtsfamilie. Vi har et stort netværk til mange organisationer og mennesker, som vi har samarbejdet med i mange år, og dermed kan vi garantere dig en høj sikkerhed og personlig, lokal kontakt. 

Vores kontor er medlem af CSIET (Council on Standards for International Educational Travel), som er et samarbejde mellem skoler og organisationer for at sikre høj kvalitet for High-School og udlandsophold for studerende.

Dit liv i USA

Vi tilbyder en række forskellige skoleophold i USA. Du kan f.eks. både vælge at studere på en offentlig eller privat skole såvel som en kostskole. Generelt er valget af skole vigtigt i USA, da du ikke bare går i skole, men kommer til at indgå i et miljø og liv af sociale og kulturelle aktiviteter med andre studerende - både lokale og andre udenlandske ligesom dig.

Der vil blandt andet være diverse sportsklubber, teatergrupper eller andre aktiviteter og grupper, som du kan deltage i og blive en del af. Du vil få kontakt til en studievejleder, som vil informere dig om dine muligheder og hjælpe dig med at finde ud af, hvad du kan vælge. På privat- og kostskoler vil der være ekstra muligheder for at finde den helt rigtige aktivitet eller klub, der matcher dine ønsker og interesser. 

Du kommer til at bo hos lokale, amerikanske værtsfamilier under dit ophold. De amerikanske familier har et ry for at være meget gæstfrie, omsorgsfulde og åbensindede, så vi kan med stor sikkerhed sige, at du vil være i god behold. Vælger du at studere på en offentlig eller privat skole, vil du bo hos din værtsfamilie hver dag og indgå i familiens aktiviteter og rutiner på lige fod med de andre familiemedlemmer, og dermed vil du også opleve, at du bliver en del af familien. 

Vi gennemgår familierne med stor omhyggelighed, så vi er helt sikre på, at du lander det rette sted og får de bedste vilkår. Dermed sikrer vi, at du har grundlaget for at få den bedst mulige oplevelse. 

Ansøgning og adgangskrav

For yderligere information og rådgivning ring til +45 78 73 32 17

Få information

 

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Udlandsophold i USA

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Udlandsophold i USA endnu. Bliv den første!