Vis studentum.dk som: Mobile

Udlandsophold

Tag på High-School med International Experience

Drømmer du om at tage på High-School i udlandet? Vil du gerne opleve en anden kultur og indgå i en hverdag, der er anderledes, end den du er vant til? Interesserer du dig for sprog, og vil du gerne blive bedre eller måske lære et helt nyt sprog? Vi kan hjælpe dig med at opfylde din drøm om et ophold i udlandet! 

Hvem er vi?

International Experience er et netværk af non-profit udvekslingsinstitutioner for studerende, der opererer i hele verden. Vi mener, at det er sundt at opleve nye kulturer, sprog og traditioner, og vi tror på, at det er med til at gøre os mindre fordomsfulde som mennesker og omfavne globalitet. 

For os er en studerende ikke bare "et nummer", men en del af vores iE-familie. Vi sætter den studerendes komfort og sikkerhed højest, og det er vigtigt for os at indgå i tæt dialog med den studerende, så vi imødekommer den studerende på bedste vis. Derfor sidder vores medarbejdere også klar ved telefonen 24/7, så du som studerende eller forældre altid kan komme i kontakt med os.

For vores anstrengelser og engagement er vi blevet kåret som "Den bedste frivillige udvekslingsinstitition for studerende" af the German Institute for Service Quality. Det er vi meget stolte af! 

iE er stadig en familieejet virksomhed, og vi hylder i dag de samme værdier som vores grundlægger Manfred Gillner etablerede vores organisation med. Manfred Gillner var én af de første tyske lærere, der kom til USA og arbejdede i løbet af 1960'erne som en del af "The Senator Fulbright Program.” Hans dedikation til arbejdet med internationale udvekslingsophold for studerende har højt stor indflydelse på iE's udvikling og vision. 

Vi tilbyder

Drømmer du om at tage til England, Costa Rica, Frankrig, New Zealand, Spanien eller måske USA? Vi tilbyder udvekslingsmuligheder hele verden rundt, og vi kan hjælpe dig med at finde den helt perfekte lokation for dit udlandsophold. 

Er du ikke helt sikker på, hvilken skole du gerne vil gå på? Det er intet problem, for vi har både kontakt til offentlige og private skoler såvel som kostskoler. Vi skal nok hjælpe med at finde det helt rigtige valg for dig!

De offentlige skoler er hovedsageligt til unge mellem 15-18 år, mens aldersgruppen for privat- og kostskoler er lidt mere fleksibel, hvilket betyder, at du allerede kan starte her som 14-årig eller endda yngre.

Lyder det noget for dig? Se vores uddannelsesliste for en oversigt over nogle af dine muligheder. Her kan du også finde mere detaljerede beskrivelser af vores skoler og praktiske informationer, hvis du har brug for yderligere rådgivning er du altid velkommen til at ringe på +45 78 73 32 17


Vis alle uddannelser fra International Experience

Uddannelser

Udveksling og High School
Sabbatår og Study Abroad Sted Gennemsnit
Udlandsophold i Australien Australien
Udlandsophold i Canada Canada
Udlandsophold i Irland Irland
Udlandsophold i New Zealand New Zealand
Udlandsophold i USA USA
Udlandsophold på kostskole England

Vis alle

Kontakt mig

Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med International Experience og høre mere om deres uddannelser.

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om International Experience

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Evalueringer

Der er ingen evalueringer af International Experience endnu. Bliv den første!