Vis studentum.dk som: Mobile
Uddannelsesstøtte: SU-godkendt
Heltid/deltid: Heltid
Uddannelsestype: Bacheloruddannelse
Sted: Herning

Om uddannelsen

Bacheloruddannelse i Business Development Engineer

Drømmer du om at starte din egen virksomhed eller vil stå i første række når en virksomhed skal fornys, udvikles, eller forandres? Og vil du være først med innovation og forandring af virksomheders forretningspotentiale? Så er Business Development Engineer på Institut for Forretningsudvikling og Teknologi (BTECH) måske lige noget for dig. 

På uddannelsen til Business Development Engineer (BDE) vil du lære hvorledes du effektiviserer samarbejdet med andre mennesker, og kombinerer teknologisk overblik, købmandskab og design på samme tid. Uddannelsen fokuserer på din personlige udvikling, idet det er dine personlige egenskaber, der er katalysator for innovativ udvikling og udvikling af bæredygtige forretningskoncepter.

innovation

Fra projektarbejde til klasseundervisning

Der er et varieret undervisningsmiljø på BTECH, da undervisningen består af:

  • klasseundervisning
  • projektarbejde i grupper
  • rollespil og gæsteundervisere fra industrien

Undervejs i din uddannelse vil du desiden blive coachet af ervhervspsykologer og coaches, hvor dialog og samtale er et vigtigt del af dit studieforløb. 

Ingeniørspecialisering

På uddannelsen til Business Development Engineer er der afsat så meget som 1.5 år til at specialisere sig. På denne tid vil du få mulighed for målrette din uddannelse imod netop dét du interesserer dig for, eller det du gerne vil beskæftige dig med i fremtiden.

Mange drømmer om at starte egen virksomhed

Der er rigtig mange som går med en drøm om at starte egen virksomhed. I løbet af uddannelsen og specialiseringsforløbet er der mange som arbejder med ideer, som senere kan udmøntes i en forretningsidé. Således er der faktisk mange som har startet deres egen virksomhed, Mens de var igang med uddannelsen til Business Development Engineer.

Internationale aspekter og projektarbejde

I forbindelse med specialiseringsforløbet på uddannelsen er der mange, som tager på praktikophold i udlandet. Således er der glimrende muligheder for at opleve andre virksomhedskulturer, få praktisk erfaring og ikke mindst inspiration til egne projekter.

Derudover er arbejdet på uddannelsen i høj grad målrettet imod projektarbejde, da det er denne arbejdsform, som i høj grad repræsenterer arbejdet efter endt uddannels. I forbindelse med projektarbejde vil de studerende få megen medbestemmelse. Har du f.eks. en idé som kan blive til en forretningsidé, kan du på uddannelsen vælge at arbejde med dine egne idéer som projektarbejde.

Lyder det som noget for dig? Så kan du kontakte BTECH for mere information her!

Ansøgning og adgangskrav

For at søge DBE-uddannelsen skal du have en bestået HTX, studentereksamen, HF, HHX eller adgangskursus med:

  • Matematik på B-niveau
  • Fysik på B-niveau eller geofysik på A-niveau
  • Kemi på C-niveau eller bioteknologi på A-niveau

Ansøgere med en ikke-dansk adgangsgivende eksamens skal desuden dokumentere danskkvalifikationer med Studieprøven i dansk eller tilsvarende dokumentation.

Få information

Vil du vide mere om BDE - Business Development Engineer? Udfyld dine kontaktinformationer her.

  Kontakt skolen

  Få mere information

  Vis din interesse

Errors
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit

Kontaktinfo

Institut for Forretningsudvikling og Teknologi - Aarhus Universitet

Birk Centerpark 15
7400 Herning

 Vis telefonnummer
btech.au.dk