Vis studentum.dk som: Mobile

IBS Journalistik, kommunikation og PR i USA

IBS International Business School
Længde: Fra 1 semester
Uddannelsesstøtte: Kontakt SU-kontoret på skolen
Heltid/deltid: Heltid
Uddannelsestype: Videregående uddannelse
Sted: USA

IBS Journalistik, kommunikation og PR i USA

Læs journalistik, kommunikation og PR i USA med IBS

Drømmer du om en fremtid som journalist, PR konsulent, grafisk designer eller noget helt fjerde? Mulighederne er mange i den voksende mediebranche og konkurrencen om job er benhård. Kickstart din karriere med et studieophold med fokus på journalistik, kommunikation og PR på USA's mest velrenommerede universiteter med IBS. Du får en oplevelse for livet og indhold på dit CV, der åbner døre.

Tag et sabbatår eller en del af din uddannelse i USA

Læser du allerede journalistik, medievidenskab eller anden relevant uddannelse indenfor kommunikation, har du gode muligheder for at tage dit studieophold i USA på et journalistprogram eller kommunikationsprogram som en del af din uddannelse. Mange IBS studerende vælger også at tage et sabbatår i USA med journalistik, kommunikation og PR. Her kan du læse:

  • Photo & Journalism på Santa Barbara City College i Californien
  • Communication & Media på Antioch University i Californien
  • Advertising & PR på Hawaii Pacific University i Honolulu

Der er derfor et studiested til dig uanset, om du er til sol og strand eller storby og uanset, hvilken del af mediebranchen, der interesserer dig.

Tag hele din uddannelse i USA

På Hawaii Pacific University kan du både tage en bachelor’s degree efter din gymnasiale uddannelse og en master’s degree efter din bachelor eller tilsvarende. I nogle tilfælde kan du få merit for en del af dine fag fra gymnasiet i Danmark og dermed få credits for disse og forkorte uddannelsen. Ansøger du om at tage en hel uddannelse på solrige Hawaii, har du også mulighed for at søge stipendier, som skolen uddeler årligt.

Læs journalistik, kommunikation og PR i USA

Ansøgning og adgangskrav

Optagelseskravene kan variere fra studiested til studiested. Alle steder skal du have en studentereksamen eller lignende og have middel til gode engelskkarakter både skriftligt og mundtligt. Derudover skal du gennemføre et IBS interview, og IBS hjælper dig med alt det praktiske om økonomi, bolig etc.

Eksamen og diplom

Efter studieopholdet får du et diplom med dine karakterer

Kontaktinformation til IBS International Business School

IBS International Business School


Gammel Kongevej 1, 2.sal
1610 København V

 Vis telefonnummer
ibs.sts-education.com