Vis studentum.dk som: Mobile

Sprogrejse i Italien

HowJdo sprogrejser
1-52 uger
Heltid/deltid
Sprogrejse
Italien
Efter aftale

Om uddannelsen

Lær italiensk med sprogrejse i Italien

Ciao! Vil du opleve antikkens land, Italien og lære italiensk samtidig? Så er en sprogrejse til Italien med HowJdo det helt rette valg for dig!

Med en sprogrejse i Italien kommer du til at opleve Italien og den helt unikke italienske kultur med de mange smukke storbyer, der er fyldt med arkitektur og kunst. Derudover har du de bedste forudsætninger for at lære Italiensk ved at omgive dig med sproget i alle døgnets 24 timer. 

Sprogskoler i Italien - fra Rom til Venedig

Med en sprogrejse fra HowJdo kan du vælge mellem seks forskellige destinationer i Italien, som hver især har deres historie og charme.Sprogrejse i Italien

HowJdo har sprogskoler i følgende byer:

  • Rom
  • Firenze
  • Milan
  • Verona
  • Orbetello
  • Venedig

Oplev det antikke Italien

Italien har en lang og begivenhedsrig historie, som du kan opleve med sprogrejse til Italien. Det antikke Italien og de gamle romere er i sær kendt for deres højt udvikle civilisation og rige kulturliv. I Rom, som også kaldes "Den evige stad" finder du nogle af de mest verdensberømte seværdigheder i højeste klasse.

I Rom er der rigelig med muligheder for at opleve levn fra antikken. For eksempel kan du besøge det fascinerende Colosseum og mange andre antikke attraktioner fra Roms storhedstid for cirka 2000 år siden. 

Arkitektur, kunst eller mode i Italien

Det er ikke kun historiske seværdigheder, du kan opleve i Italien. I Firenze kan du opleve noget af verdens fineste kunst og arkitektur. Du kan også opleve Milano, som er en pulserende og moderne storby og en af de vigtigste byer for mode i hele verden.

Om du er til storbyliv eller idyllisk landsbyliv i bjergene er der en destination for dig i Italien. Det italienske køkken er desuden verdenskendt for sine pizzaer og pastaretter. Med et ophold i Italien kommer du helt tæt på den italienske atmosfære og kultur og du får muligheden for at opleve det ægte Italien, helt tæt på. 

Lyder en sprogrejse til Italien som det rigtige for dig? Send en interesseforespørgsel og vi kontakter dig hurtigst muligt!

Få information

 

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Sprogrejse i Italien

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Sprogrejse i Italien endnu. Bliv den første!