Vis studentum.dk som: Mobile

Under opholdet fik vi opbygget et fantastisk sammenhold

Under opholdet fik vi opbygget et fantastisk sammenhold, hvor vi alle sammen passede på hinanden

Så blev det sidste dag på dette fantastiske eventyr jeg har været på, og jeg kan slet ikke forstå at der allerede er gået en hel måned. Tiden er simpelthen fløjet afsted med en masse fantastiske oplevelser, og en masse skønne mennesker.

Lige nu sidder jeg ved poolen og får den sidste sol inden vi skal hjem. Sidder med sådan en underlig følelse i kroppen af, at jeg sagtens kunne blive her et par uger endnu med disse fantastiske dejlige mennesker, men på den anden side, glæder jeg mig også til at komme hjem og se min familie, og fortælle dem om alt, hvad jeg har oplevet.

Jeg skal bl.a. hjem og fortælle dem om mine oplevelser i det storslåede og pulserende New York, hvordan jeg har snorklet med kæmpe havskildpadder, sovet med firben og gekkoer i regnskoven, sejlet i havkajak i mørke og set selvlysende alger, været på jeep safari, fløjet med vandflyver, set ægte bounty-strande og krystalklart vand – som man kun kan drømme om og meget mere.

I bund og grund er jeg en pige, som har det svært med mange mennesker, så derfor var det en stor udfordring for mig at tage på højskole med 30 fremmede mennesker. Jeg fandt dog ret hurtigt ud af, at det ikke var hvilken som helst 30 mennesker; det var de sødeste og rareste mennesker og slet ikke så farlige. Under opholdet fik vi opbygget et fantastisk sammenhold, hvor vi alle sammen passede på hinanden. Selv dem man måske ikke snakkede så meget med, der var man altid sikker på at få et dejligt smil med på vejen.

Lært mig selv 100 gange bedre at kende

Det jeg har fået ud af opholdet er helt klart, at jeg har lært mig selv 100 gange bedre at kende, og fået overskredet en masse grænser, som har været mere eller mindre svære i situationen, men som er endt ud med at være en succes, i det jeg bare har gennemført dem. Så det er sådan en følelse af, at det bare har været en oplevelse af optur på optur, og det er bare mega fedt.

At tage på dette ophold er helt klart det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. Jeg har lært at lytte til mig selv, hvordan jeg egentlig har det, hvad jeg egentlig gerne vil med mit liv, og opdage hvad jeg er god til. Jeg har også lært hvordan jeg gerne vil have at andre ser mig, og hvordan jeg gerne vil opfattes. Jeg har lært en masse om forskelligheder. At vi alle sammen ser verden forskelligt, og at der ikke er nogen rigtig måde at se verden på.

De 30 mennesker har været med til at vise mig en verden, fuld af respekt og kærlighed, og de har lært mig, at hvis og når man falder, så er der altid en eller flere til at samle dig op igen. Man er aldrig helt alene.
- Anne Katrine Løndal Nielsen
Læs mere om Højskoleophold i Caribien om sommeren

Vil du vide mere?


Udfyld dine kontaktinformationer hvis du vil i kontakt med HÖJSKOLENDK og høre mere om deres uddannelser.

  Kontakt skolen

  Få mere information

  Vis din interesse

Errors
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit