Vis studentum.dk som: Mobile

Højskoleophold Caribien & Hawaii

HÖJSKOLENDK
Længde: 3 måneder
Pris: 45.900 DKK Momsfri
Rating: (3 Evalueringer)
Uddannelsestype: Højskoleophold
Sted: Hawaii (delstat)
Startdato: November 2017

Video

På eventyr i tropernes paradis! Caribien og Hawaii i ét og samme ophold - kan det blive mere eventyrligt?!

Tag med på drømmenes højskole til det rene paradis med verdens bedste strande, den smukkeste natur, total afslapning og sol hver eneste dag. Et ophold med masser af adventure på vulkaner, i regnskov og ikke mindst på, i og under vandet. HÖJSKOLENDK er Danmarks højskole for dig, der elsker tropernes paradis.

Besøg HÖJSKOLENDK's hjemmeside

Få mere information

Højskoleophold Caribien & Hawaii

Højskoleophold i Caribien og på Hawaii

På eventyr i tropernes paradis!  Caribien og Hawaii i ét og samme ophold - kan det blive mere eventyrligt?!
Tag med på drømmenes højskole til det rene paradis med verdens bedste strande, den smukkeste natur, total afslapning og sol hver eneste dag. 

Oplev 3 unikke måneder i Caribien og på Hawaii

Et ophold med masser af adventure på vulkaner, i regnskov og ikke mindst på, i og under vandet. HÖJSKOLENDK er Danmarks højskole for dig, der elsker tropernes paradis. Vi glæder os til, at du bliver en del af 3 unikke måneder med et væld af spændende oplevelser i en herligt varm hverdag, hvor temperaturen konstant ligger omkring 25-30 grader. 

Program for højskoleopholdet

 • 1. måned Honolulu, Oahu - Hawaii: Projektstyring & Teambuilding
 • 2. måned St. Croix, US Virgin Islands: Selvudvikling & Kommunikation
 • 3. måned St. Croix, US Virgin Islands: Frivilligt Arbejde & Kulturforståelse

Hawaii - Projektstyring & Teambuilding

Efter introdage i New York, hvor vi bor på Manhattan, starter opholdet med 4 uger på Hawaii, der er USAs sidste og 50. stat - med tilnavnet ”The Aloha State”. Du får oplevelser i ægte ”Aloha Spirit” og bliver en del af den Hawaiianske Ohana (familie).

Første fag er ’Projektstyring & Teambuilding’, der fx handler om:

 • lokale projekter
 • gruppedynamik
 • teamudvikling og sjove samarbejdsøvelser

Der bliver masser af muligheder for at udforske Hawaii, og i fritiden kaster vi os over alle de spændende eventyr. Efter de første 3 uger er der en hel friuge til at opleve Hawaii, fx tropiske laguner, smukke vandfald, frodige regnskove og fredfyldte bjerge. Her er fantastiske hvide, sorte og røde sandstrande, mulighed for surfing og vilde vulkaner. Du kan også opleve Pearl Harbor, Waikiki beach, storbyliv, Hula-fest - og prøve at spille på ukulele!

Caribien - Selvudvikling & Kommunikation

Efter 4 Hawaii-uger flyver vi til St. Croix i Caribien. Øen er del af US Virgin Islands, der indtil 1917 kaldtes Dansk Vestindien og var ejet af Danmark. 

HÖJSKOLENDK har et fantastisk samarbejde med øernes eneste 'Organic Certified Farm', der ligger midt i den fascinerende regnskov. Her bor vi back-to-basics på den fede måde, og påbegynder faget Selvudvikling & Kommunikation. Gennem tankevækkende og lærerige øvelser gør vi undervisningen sjov, nærværende og aktiv. Glæd dig til at gå på opdagelse i regnskoven og dig selv.

Caribien - Frivilligt Arbejde & Kulturforståelse

Efter opholdets anden friuge flytter vi til en rigtig bounty-ø, der ligger lidt udenfor hovedbyen på St. Croix. Her har vi base med egen strand, lækre faciliteter og ren postkortstemning. I dagtimerne laver vi frivilligt arbejde forskellige steder på øen, så du kan gøre en forskel og komme tæt på de lokale, der er berømt for deres gæstfrihed. Der bliver masser af plads til at udforske caribisk adventure - tjek oversigten længere nede på siden.

Highlights fra højskoleophold i Caribien og på Hawaii

Top 10 strande i verden * Fantastisk kultur & lokalbefolkning * Aloha Spirit * Into The Wild i regnskoven * Adventure (fx Skydive, Jeep Safari & Dykkercertifikat) * Verdens bedste klima * Et stærkt fællesskab & inspirerende undervisning * Friuge-rejse til fx Mexico, Costa Rica, Miami, Cuba, Jamaica eller Puerto Rico.

Det er inkluderet i dit ophold i Caribien og på Hawaii: 

 • Indkvartering i New York, Hawaii og Caribien
 • 50-75 timers undervisning i Projektstyring & Teambuilding
 • 50-75 timers undervisning i Selvudvikling & Kommunikation
 • 50-75 timers Frivilligt Arbejde & Kulturforståelse
 • Højskolebevis for dit ophold
 • Dansk destinationsleder under hele opholdet
 • Undervisning af dygtige og engagerede danske undervisere
 • Mulighed for personlige samtaler under opholdet
 • Afrejsemøde ca. 5 uger inden afrejse, sammen med de øvrige elever
 • Infobreve med detaljeret information om opholdet, inkl. pakkeliste

Kontakt HÖJSKOLENDK allerede i dag og hør mere om opholdet i Caribien og på Hawaii!

Det betaler du før afrejse

Tilmelder du dig senest 4 måneder før afgang, får du Early Bird-rabat, så højskoleopholdet og flybilletten tilsammen koster 45.900 DKK mod normalt 48.900 DKK.

Bemærk at flybilletten (DK–NYC-Hawaii-Caribien-DK, inkl. skatter og afgifter) betales særskilt direkte til vores samarbejdspartner KILROY Travels.


Depositum
Tilmelder du dig tidligere end 4 måneder før afrejse, sikrer du dig din plads ved at indbetale et depositum på 3.000 DKK.

Flybillet

Flybillet (DK-NYC-Hawaii-Caribien-DK) afregner du særskilt til Kilroy Travels og udgiften til billetten er indeholdt i den samlede pris.
Den samlede Early Bird pris er 45.900 DKK og den samlede normalpris er 48.900 DKK.

Rejseforsikring

Udover flybillet og ophold skal du på forhånd købe en rejseforsikring, hvis du ikke allerede har en. Du skal budgettere med ca. 3.000 DKK for rejseforsikring og vi anbefaler at du gennem HÖJSKOLENDK tegner en "Super" og "Udvidet" hos Gouda rejseforsikring. I evt. tilvalg kan du købe en "Afbestillingsforsikring" til 6% af opholdets pris. Vi hjælper dig gerne med det hele og sender i god tid mere information til dig om forsikring.

Vaccinationer
Prisen for vaccination er individuel og kan variere rigtig meget fra elev til elev alt efter din læges anbefaling og tidligere vaccinationer.

Du rådes til at snakke med din egen læge om vaccination og evt. udgifter hertil, før du lægger dit endelige budget.

DET BETALER DU UNDERVEJS

Her følger en oversigt over de 4 hovedområder, der ikke er inkluderet i prisen på dit ophold:

1. Lokal transport (fx daglig transport, taxa, forbindelsesfærger/fly mellem øerne, etc.)
2. Måltider og drikkevarer
3. Lommepenge
4. Friuger

For de fleste af vores elever bevirker de 4 punkter + rejseforsikring og vaccinationer, udover opholdsprisen, en samlet udgift på mellem 25.000 og 35.000 DKK. Kig godt på nedenstående og du bør herudfra kunne lægge dit eget realistiske budget for højskoleopholdet Caribien & Hawaii.

1. Lokal transport
> Til og fra lufthavnene
> Ture og billeje lokalt på øerne til særlige steder og indkøb 
> Forbindelsesfærger mellem øerne (mulighed for vandflyver)
Samlede transportudgifter for opholdet ligger oftest på ca. 2.500-3.500 DKK.


2. Måltider og drikkevarer

Regn med samme madbudget, som du har derhjemme. Madvarer er ikke billigere på øerne end i DK og oftest handler man ind og laver mad sammen i små eller større grupper. Madklubber opstår på kryds og tværs af holdet, og er en god måde at spare penge på madbudgettet.

3. Lommepenge
Lommepenge går der klart flest af, hvis du i friugerne vælger at rejse rundt til andre øer og lande, men også byture og mærkevarekøb kan være en stor post.
Læg et fornuftigt budget for det du synes at du må/kan/vil bruge. 
15.000 til 20.000 DKK er for mange et realistisk beløb, men det svinger en del fra elev til elev. Vi har set lavere forbrug, men også højere.

4. Friuger
Både på Hawaii og på St. Croix er det oplagt at bruge friugerne på nye oplevelser. Vi har derfor valgt ikke at inkludere indkvartering i de to friuger, da eleverne vælger at gå på opdagelse enten på øen vi bor på eller de omkringliggende øer.

Pris

 • Early Bird pris:45.900 DKK
 • Normal pris:48.900 DKK

Ved tilmelding senest 4 måneder før afrejsedato får du 3000 DKK i rabat!

Flybillet betales til vores samarbejdspartner KILROY Travels. Indkvartering/undervisning betales til HÖJSKOLENDK. Ovenstående pris er inklusiv flybillet t/r

Forespørgsel efter information

 

Kontaktinformation til HÖJSKOLENDK

HÖJSKOLENDK

Trondhjemsgade 3
2100 København

 Vis telefonnummer
www.hojskolendk.dk


De studerende giver karakterer

Emilie Ekman   |   20-12-2016
3 måneder i Paradis! Lækre omgivelser og fantastisk fællesskab gjorde min tur til Caribien 2012/2013 uforglemmelig og vil varmt anbefale at tage med Hojskolendk :). Du vil ikke fortryde det og jeg takker for ham der stak mig brochuren på uddannelsesmessen i Kbh, uden dig ingen tur til mig
          (5)
Anne Stilling Jeppesen   |   20-12-2016
Et stort TAK skal lyde til HÖJSKOLENDK for den fantastiske tur til Caribien, de tog mig med på. Jeg kan klart anbefale dem til andre, der har lyst til både at udforske det store udland og sig selv. Turen muliggjorde oplevelsen af et fænomenalt fællesskab og testning af mine grænser og måske vigtigst af alt en dybere forståelse af mig selv. For m...
Vis alt
          (5)
Frederik Bauer   |   20-12-2016
Sidder I caribien, med folk som jeg ikke anede eksisterede for en måned siden, men som nu er tættere end de fleste!
          (5)
Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Højskoleophold Caribien & Hawaii

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Evalueringer
Højskoleophold Caribien & Hawaii
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
          (5,0)
Baseret på 3 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
          (5,0)
Baseret på 61 evalueringer
Se alle evalueringer
Det siger andre om skolen
Det sociale var fantastisk

Det sociale på vores højskoleophold er fantastisk. Vi har gået op og ned af hinanden i 6 uger, og har et utroligt godt sammenhold. Der er meget fokus på at ingen føler sig udenfor, hvilket giver en super højskoleånd. Vi har lavet forskellige udvalg, fx fest-, jule- og sportsudvalg, der skruer nogle sjove fritidsaktiviteter sammen og alle er virkeligt engagerede.

Søren Schmidt

Læs mere