Vis studentum.dk som: Mobile

Idræt, sundhed og kost på højskole

Højskolerne
Længde: 1 uge til 40 uger
Pris: 1.550 DKK Momsfri
Uddannelsestype: Højskoleophold
Sted: Landsdækkende

Video

   

Om uddannelsen

Sammensæt en unik sundhedsfaglig profil på højskole med idræt og kost

På højskole får du masser af tid til at dyrke din yndlingssport, mens du fordyber dig i fag inden for sundhed, kost og behandling. Mulighederne er mange, uanset om du tager på idrætshøjskole eller på en almen højskole.

Lær om kost og sundhed på højskoleHar du ambitioner om en karriere som professionel sportsudøver eller som træner i det frivillige foreningsliv, eller vil du læse idræt eller måske en sundhedsuddannelse? Tag et højskoleophold på op til 40 uger med masser af teori og praksis, hvor du får en bedre fornemmelse af din egen krops kunnen og får mulighed for at sammensætte en unik faglig profil.

Sæt sundhed og kost på skemaet, mens du er på højskole

Viften af sundheds - og idrætsuddannelser er bred, og på højskole kan du sammensætte fag, der bringer dig tættere på din uddannelsesdrøm.

Skræddersy dit skema til dine interesser med fag som:

  • Gymnastik og boldspil
  • Idræt og sport
  • Anatomi og fysiologi
  • Afspænding, massage og wellness
  • Alternative behandlingsformer
  • Kostomlægning og ernæring

Hvad enten du vælger en idrætshøjskole eller en almen højskole, følger du som udgangspunkt en linje og har en række valgfag. Her kan du f.eks. vælge din yndlingssport eller helt andre og mere boglige fag.

Udvikl dig som sportsudøver på gymnastik eller idrætshøjskole

Et kort eller længere ophold på en gymnastik eller idrætshøjskole er perfekt for dig, der vil udvikle dine talenter inden for en bestemt sportsgren. Du kan vælge mellem alt fra fodbold over sejlads til golf eller kampsport alt efter, hvad du brænder for.


Med din yndlingssport som linje - eller valgfag får du:

  • Masser af træningstid med dygtige og engerede trænere
  • Undervisning i teknik og taktik med afsæt i dit niveau
  • Kvalificeret sparring om, hvordan du bruger din fysik bedst

Dermed bliver du både fysisk stærkere og mere udholdende samtidig med, at du vil opleve, at dit tekniske talent og taktiske overblik får et boost.

Få en oplevelse og venner for livet på højskolen

Er du allerede i gang med en uddannelse eller lige blevet student? Et højskoleophold med idræt, kost og sundhed i fokus gør dig ikke blot klogere på din egen krop, og hvordan du bruger den bedst. Du får også en oplevelse og venner for livet samtidig med, at du tager et pitstop på din uddannelsesvej, der giver dig overblik over dine muligheder.

Dit første skridt mod et spændende højskoleophold 

Du ved, at du vil afsted. Nu mangler du bare at finde den helt rigtige højskole.

Udfyld informationsformularen her på siden og bliv kontaktet af Højskolernes Hus, som hjælper dig med at finde det højskolekursus, som passer bedst til dig.

Pris

Hvor meget koster det at tage på højskole?

Det koster ca. 1.450 kr. om ugen at gå på højskole (dobbeltværelse). Prisen varierer fra skole til skole - fra ca. 1.000 kr. til 2.500 kr. om ugen - og kan være afhængig af fx fagudbud, materialer, studierejse m.m.

Få information

Vil du vide mere om Idræt, sundhed og kost på højskole? Udfyld dine kontaktinformationer her.

  Kontakt skolen

  Få mere information

  Vis din interesse

Errors
Valgfrit
Valgfrit

Kontaktinfo

Højskolerne

Højskolernes Hus
Nytorv 7
1450 København K

 Vis telefonnummer
www.hojskolerne.dk

Evalueringer

Cille   |   06-05-2017
Den fedeste oplevelse i mit liv er 100 % højskole! Man ændrer sig så meget som person og bliver meget mere åben og udadvendt. Derudover får man et fantastisk fællesskab, som ikk kan sammenlignes med noget andet, virkelig! Venner for livet er noget man helt klart opnår ved at tage på højskole!
          (5)
Ann-Sofie Jeppesen   |   04-05-2017
Mit højskoleophold på Viborg gymnastik- og idrætshøjskole kan sammenlignes med en grønlændervending: Vildt, grænseoverskridende, hårdt og sjovt! Selvom jeg har gået på friskole og to efterskoler var jeg ikke færdig med de ‘frie skoler’. Mit højskoleophold var fantastisk, hvor jeg fordybede mig i en helt ny verden fyldt med friluftsliv, adven...
Vis alt
          (5)