Vis studentum.dk som: Mobile

Simone er meget glad for sine lærere på HF e-learning

Simone: Lærerne på HF e-learning er virkelig godeSimone på 30 år har læst HF e-learning på KBH SYD. Da hun startede var det 10 år siden, hun gik ud af folkeskolen.

”Dengang jeg afsluttede 9. klasse var jeg ikke moden til at gå i skole, selvom jeg var rimelig dygtig. Jeg pjækkede for meget. Og jeg havde slet ikke lyst til at gå videre på gymnasiet”.

Simone blev derfor uddannet frisør lige efter folkeskolen og fik læreplads i København i en alder af bare 16 år.

“Jeg var helt alene i storbyen. Det modnede mig og jeg fik hurtigt meget ansvar.”

Behovet at komme videre og læse videre, begyndte dog at trænge sig på efter 7 år på salon.

“Da den salon, jeg arbejdede på gik konkurs, fandt jeg ud af, at det nok var mine kolleger, jeg var glade for - og ikke frisørfaget”.

Ligegyldigt hvilken uddannelse Simone kiggede på, skulle hun have en HF eller i hvert fald nogle af fagene for at komme ind. Hun valgte at starte på HF e-learning på KBH SYD, fordi hun med e-learning stadig kunne arbejde ved siden af, og studere med om aftenen og natten.

“Jeg er lidt af en natteravn, så det passede mig bedst, at jeg selv kan bestemme min tid. Og jeg har bestemt ikke fortrudt, at jeg valgte e-learning på KBH SYD,”  fortæller Simone. “Lærerne går meget op i at give ordentlig feedback. Det er vigtigt, når man jo ikke kan tale med dem ansigt til ansigt på daglig basis. Som man jo kan, hvis man får klasseundervisning på skolen. Man føler virkelig, at lærerne er engageret i én.”

Simone er også meget glad for e-learnings-personalet generelt. “De er rigtig gode til at få os til at føle os trygge, de ved alt om HF e-learning, og svarer hurtigt på mails, hvis man er i tvivl om noget."

Næste stop for Simone er pædagogseminariet, hvor hun starter efter HF.Læs mere om HF og VUC København Syd

Vil du vide mere?


Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med HF og VUC København Syd og høre mere om deres uddannelser.

Danmarks Bedste Studieby

Danmarks Bedste Studieby

Test dig selv