Vis studentum.dk som: Mobile

HF e-sport giver Nicolai et fællesskab

Nicolai: HF Esport giver mig et fællesskab

Nicolai på 20 år havde været væk fra skolen i noget tid, da han startede på HF. For ikke at blive skoletræt igen, gik han derfor direkte efter en HF, hvor han samtidig kunne dyrke sin interesse for e-sport og gaming.


“Det vigtigste var, at det var en gymnasial uddannelse og at jeg kunne dyrke min interesse for e-sport imens. Og jeg har været glad for at starte i skolen igen. På nogle tidspunkter er jeg da stadig skoletræt, men overordnet set er jeg glad for at gå i skole nu.”

E-sporten giver et unikt fællesskab i klassen, der gør at nye venskaber hurtigt bliver skabt. “Det er meget vigtigt for mig, at der er nogle, jeg kan søge hen til også efter skolen, og det kan jeg med mine klassekammerater i e-sports-klassen. Vi har et e-sport-forum, hvor vi taler sammen også efter skole. Og selvom jeg bor i Ølstykke, kan jeg sagtens tale med folk, der bor i Hvidovre,” forklarer Nicolai.

Nicolai troede, han ville være en af de ældste i klasse, da han startede, “men aldersmæssigt ligger jeg midt i mellem. Og jeg har opdaget, at det ikke betyder så meget, at der er forskel i alder”, fortæller Nicolai. “Alle hjælper hinanden så meget som muligt på holdet”.Læs mere om HF og VUC København Syd

Vil du vide mere?


Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med HF og VUC København Syd og høre mere om deres uddannelser.

Danmarks Bedste Studieby

Danmarks Bedste Studieby

Test dig selv