Vis studentum.dk som: Mobile

Fitnessinstruktøruddannelse

HealthLab
Private uddannelser
København, Århus

Video

Om uddannelsen

Fitnessinstruktør uddannelse hos HealthLab

Vil du være blandt de bedste fitnessinstruktører er det således afgørende at du ud over træning også er dygtigt til at tale med mennesker og er bevidst om hvordan man bedst hjælper dem til at lave forandringer.

Uddannelsen og dets indhold

Fitnessinstruktøruddannelsen har fået en opgradering i forhold til hvad der ellers er set på mange tidligere uddannelser herhjemme. Naturligvis er teori vigtigt, men det afgørende er at anerkende at funktionen som fitnessinstruktør er et håndværk og formålet er at blive dygtig på gulvet og levere en værdifuld service til medlemmerne. Gennem løbende dialog med en række udbydere både i Danmark og ude i Europa fokuserer vi på uddannelsen ikke alene på hvad der er optimal træning men ser også på hvad medlemmer rent faktisk udfører og hvordan fitnessinstruktøren kan både medvirke eller modvirke at medlemmer fortsætter sin træning og sit medlemskab i motionscenteret.

Uddannelsen giver kompetencer til at fungere som professionel fitnessinstruktør og dermed arbejde målrettet med den individuelle fitnessudøvers træningsmål. 

Undervisningen veksler mellem teori og praksis, således at vi efter at have arbejdet teoretisk med stoffet også afprøver det i praksis. Du kommer bl.a. igennem forskellige: 

  • Træningsprincipper
  • Øvelser med frie vægte
  • Øvelser i maskiner
  • Øvelser med kropsvægt
  • Hypertrofitræning
  • Muskelstyrke og –udholdenhed mm. 

Jobbet som fitnessinstruktør

Som fitnessinstruktør er du for mange nye medlemmer den første kontakt de har i forhold til at få sat deres træning i system, således at de har en bedre og mere realistisk forståelse af hvad der skal til for at nå deres mål. Det handler dog ikke bare om at sammensætte effektive træningsprogrammer men også om at medlemmet får den bedst mulige oplevelse og en konkret og overskuelig plan samt sammenspillet med resten af træningscenteret.

Den løbende kontakt med medlemmerne på gulvet er ligeledes en væsentlig del af jobbet, om end mange instruktører føler de har svært ved at henvende sig. Alle branchedata viser dog at disse kontakter er udslagsgivende for hvor længe medlemmer holder deres medlemskab og således også har mulighed for at drage den sundhedsmæssige gevinst af at træne fitness. Som fitnessinstruktør har du således stor indflydelse på hvor vidt medlemmerne -både dem du har lagt program for og dem der træner på egen hånd- opnår de træningsmål de har sat sig.

Ansøgning og adgangskrav

Der er ingen formelle adgangskrav til dette kursus. Det er dog en fordel hvis du er vant til at styrketræne og kender de mest gængse øvelser.

Eksamen og diplom

Undervisningen afsluttes som HealthLabs øvrige uddannelser med prøve og evaluering.

Pris

9.600,- inkl. kompendie og eksamen.

Pakketilbud: Fitnessinstruktør + Personlig Træner 18.995,-

Ved alle kurser kommer gebyr på 500,- til EREPS-registrering

Ved afmelding mindre end 2 uger før kursusstart refunderes 50% af prisen

Få information

 

Kontaktinfo

HealthLab

Ådalsvej 27
8240 Risskov

 Vis telefonnummer


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Fitnessinstruktøruddannelse

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Fitnessinstruktøruddannelse endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 3 evalueringer
Se alle evalueringer