Læs på Green River College (GRC)

Green River College(GRC) ligger i Washington i byen Auburn. Campus strækker sig over et kæmpe skovområde, men er stadig tæt på bylivet og storbyen Seattle. GRC blev grundlagt i 1965 og har i dag omkring 8700 studerende, hvoraf 850 af de studerende kommer fra 60 forskellige lande. Som studerende på Green River College vil du derfor have rig mulighed for at leve i et internationalt miljø.

GRC har fag inden for et hav afforskellige studieområder. Der er også nogle mere utraditionelle studieområder at finde på Green River College. Du kan for eksempel læse fag inden for luft- og rumfart, cybersecurity samt de mere traditionelle studieområder som business, kunst og videnskab.

På campus har du rig mulighed for at involvere dig i andet end din undervisning. Der findes over30 forskellige klubber og organisationer, som altid leder efter nye medlemmer, og de skal nok hjælpe dig med at blive en rigtig GRC Gator. Du kunne for eksempel melde dig ind i Gaming Gators, Music Club eller Dance Club for bare at nævne nogle af mulighederne. Hvis du er mere til sport, så har GRC også massere af muligheder for dig. De har mangeforskellige sportsholdsom volleyball, fodbold, basketball og baseball.

Som noget helt særligt, så har GRC flere fantastiske muligheder til dig som sabbatårsstuderende. Du kan vælge at bruge dit sabbatår på GRC eller du kan vælge at starte i Seattle for derefter at tage videre til Santa Barbara, Hawai'i, Australien eller New Zealand.

Green River College er et 'Award-willing college' og førende inden for at hjælpe studerende med optagelse på universiteter efter deres tid på GRC. Hvis du ønsker en hel bacheloruddannelse i USA, så er det en klar fordel for dig at vælge et college først. Her kan du få de første to år billigere og efterfølgende vil GRC hjælpe dig med atsøge om optagelsepå et universitet.

Hvad kan jeg læse på Green River College?

  • Study Abroad (Semesterophold)
  • Sabbatår
  • Hele uddannelser på bachelor- og kandidatniveau
  • Top-up bacheloruddannelse
  • Sommerkurser
  • Internship (Praktikophold)
  • Sprogkurser
  • Specielle programmer

Kontakt EDU

Overvejer du at læse på Green River College, så udfyld formularen nedenfor.

Universitetet har ansat den danske organisation EDU til at hjælpe dig, da EDU er specialister i international uddannelse og kan vejlede på dansk, så det vil være en erfaren vejleder fra EDU, der svarer på din henvendelse.

EDU’s vejledning er gratis, og deres mål er at hjælpe dig trygt og sikkert gennem ansøgningsprocessen samt til at få en god start på dit studieophold i udlandet.

Når du starter din ansøgning til et universitet, får du tilknyttet en personlig vejleder, der følger dig gennem hele processen før, under og efter dit ophold.
Så udfyld formularen og får styr på dine studiemuligheder i udlandet.

Vis alle uddannelser fra Green River College

Hvorfor vælge Green River College?

Tag din uddannelse på kortere tid end normalt

Tættere kontakt med din underviser

Erhvervserfaring sammen med din uddannelse

Video

Uddannelser

Kategorier

Byggeri og anlæg

Hotel og Restaurant

   Turisme og Service

Kommunikation og medier

   Kommunikation & PR

Kreative uddannelser

   Kunst

Miljø, dyr og natur

   Bæredygtig energi

Sabbatår og Study Abroad

   Semester i udlandet

Samfund og kultur

   Jura
   Samfundsfag

Økonomi og handel

   Finans

Kontakt

Green River College

12401 SE 320th St
98092 Auburn

Evalueringer

Der er ingen evalueringer af Green River College endnu. Bliv den første!

Åbent hus
marts 2023
ma
ti
on
to
fr
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9