Vis studentum.dk som: Mobile
4 måneder med 10 lektioner pr. uge - Efterårsskole
Engelsk
Heltid
Højskoleophold
Slagelse
Opstart i efteråret

Om uddannelsen

Basketball på Gerlev Idrætshøjskole

Basketball på Gerlev Idrætshøjskole - Med indbygget instruktøruddannelse og tur til Barcelona 

Vælger du Basketball som hovedfag på Gerlev bliver du udfordret i både klassisk indendørs 5-5, streetbasket og beach-basket. Vi dyrker glæden ved at spille bold, træne hårdt og udvikle os uanset, hvilket niveau man er på.

Basketball som hovedfag

Vi tager højde for dine individuelle færdigheder, krop og styrke. I undervisningen vil du især opleve, hvordan samspillet på holdet er afgørende for, hvor hurtigt du udvikler dig og hvor godt holdet klarer sig. Teambuilding, holdpsykologi og masser af sjove træningsøvelser giver et topmotiveret hold.
Gennem undervisningen på Gerlev får du også chancen for at møde en række af Danmarks unge talentfulde trænere: Karl Barré, William Bond m.fl.

Basket på Gerlev er oftest et internationalt hold med unge fra Island, Tjekkiet, Kina og selvfølgelig danskere.

Indbygget instruktøruddannelse

Du får mulighed for at tage DGI og DBBF´s SMART-basketkursus. Sidst i forløbet skal du afprøve dine trænerevner på dine holdkammerater og på folkeskoleelever. Undervejs i undervisningen arbejder vi med emner som fysisk træning som del af den daglige træning, øvelseskonstruktion, lektionsplanlægning, videregående fundamentals, børnetræning og idrætspsykologi. Gerlev Basket arbejder også sammen med BørneBasketFonden, så måske kan du redde dig et spændende studiejob som baskettræner efter Gerlev.

Streetbasket i Barcelona

Vi opsøger en af verdens basketball-metropoler, når vi i efteråret rejser til Barcelona. Her spiller vi kampe mod spanske hold, træner streetbasket og ser et af Europas bedste basketball-hold. Og selvfølgelig nyder vi Barcelonas strande og kendte streetsport kultur.

Hovedfagsuge

Vi tager sammen på en Basketball tour de force i Danmarks basketmetropoler. Vi besøger Danmarks stærkeste basketballorganisation, og kommer tæt på de folk, der har været med til at gøre basketball til en populær sport i Danmark. Vi skal også spille masser af streetball og være vidner til træning på højeste niveau – en uforglemmelig holdoplevelse.

Kontaktinfo

Gerlev Idrætshøjskole

Skælskør Landevej 28
4200 Slagelse

 Vis telefonnummer

Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 1 evalueringer

Trine
(5)
Jeg havde både basketball og adventure som hovedfag - begge dele var super. Udover mange dygtige lærere er det især stemningen og maden, der er i en klasse for sig. Mange flere burde tage på et langt kursus - super
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 8 evalueringer
Se alle evalueringer
Det siger andre om skolen
Kirstine Saxe, tidligere elev

”Der er plads til alle på alle niveauer"

Læs mere
Blake Evitt,  former internation...

"It wasn’t about being the best at a particular activity, but more about personal growth and development”

Læs mere
Nikolaj Nilsson, tidligere elev

”Læringsmiljøet er superfedt, og der er gode faciliteter både inden- og udendørs"

Læs mere

Du vil måske også være interesseret i: