Vis studentum.dk som: Mobile

HF paratpakken

Gentofte HF
4 måneder
SU-godkendt
Heltid
HF og VUC
Gentofte

Video

Om uddannelsen

Bliv klar til en 2-årig HF uddannelse med HF Paraktpakken

Bliv klar til en 2-årig HF-uddannelse med HF Paratpakken

Paratpakken henvender sig til dig, som ikke er blevet erklæret uddannelsesparat, men alligevel har et mål om at gøre dig klar til at tage den 2-årige hf-uddannelse.

Paratpakken er bygget op, så du bliver introduceret til skolekulturen samt de arbejds- og studievaner, som du vil opleve på den 2-årige hf-uddannelse. Samtidig kommer du til at arbejde med nogle af de fag, som indgår i uddannelsen. Målet med paratpakken er at udvikle både dine studievaner og dit faglige niveau, så du bliver parat til at starte på den 2-årige hf-uddannelse.

På Gentofte HF lægger vi vægt på, at undervisningen foregår i et trygt miljø, hvor der både er faglige og sociale fællesskaber, samtidig med at der tages hånd om den enkelte elev. Vi har en skole med et stærkt fællesskab, hvor der samtidig er plads til at være forskellige.

Paratpakken henvender sig til dig, som ikke er blevet erklæret uddannelsesparat, men alligevel har et mål om at gøre dig klar til at tage den 2-årige hf-uddannelse.

Undervisning og fag

I Paratpakken vil du udover en ugentlig lektielæsningstime og værkstedsundervisning modtage undervisning i følgende fag:

• Dansk
• Engelsk c
• Idræt
• Samfundsfag c

Dansk, engelsk og samfundsfag skal du tage på et højere niveau, hvis du vælger at tage den fulde hf-uddannelse.

Ansøgning og adgangskrav

Efter ansøgningsfristens udløb vil du få besked fra os om, hvorvidt du er optaget, eller om du evt. skal til en optagelsessamtale.

Du kan høre mere om Paratpakken ved at ringe til vores studievejledere på 3975 2535. Her kan du også få en aftale om at komme ud og besøge os og se skolen og møde nogle af de elever, som går her.

Fagene i Paratpakken udbydes i henhold til bekendtgørelsen om hf-enkeltfag, og derfor sker optagelse i forhold til hvert enkelt fag i pakken. Holdoprettelse er betinget af tilstrækkeligt antal tilmeldinger.

Eksamen og diplom

Paratpakken afsluttes med eksamen i hvert fag i juni måned.

Pris

Paratpakken er SU berettiget og koster i alt 2.450 kr. i egenbetaling.

Få information

 

Kontaktinfo

Gentofte HF

Dahlénsstræde 5
2820 Gentofte

 Vis telefonnummer
www.ghf.dk

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om HF paratpakken

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af HF paratpakken endnu. Bliv den første!