Vis studentum.dk som: Mobile
Kontakt SU-kontoret på skolen
Heltid
HF og VUC
Startdato
Frederiksberg
Kontakt for startinformation 
København
Kontakt for startinformation 

HF enkeltfag

HF - fleksibilitet tilpasset dit liv

Er du moden, målrettet og klar til at komme videre med uddannelse, så er HF på Frederiksberg VUC & STX en oplagt mulighed

Du har drømme om at komme videre i dit liv. Du vil måske gerne være sygeplejerske, pædagog, lærer eller læse på universitetet. En flexibel HF kan give dig mulighederne herfor. 

De fleste af vores kursister er i alderen 18-30 år. Nogle har taget andre uddannelser først. Andre har arbejdet, rejst i udlandet eller været i forsvaret.

HF-fag

Frederiksberg VUC & STX tilbyder hf tilrettelagt som enkeltfag. Du kan sammensætte din hf med de fag og i det tempo som passer dig.

De fleste af vores hf-fag tager ½ år, og vores skema er tilrettelagt så du kan kombinere dine fag til enten at et fuldtidsskema eller så det passer med dit arbejde og privatliv.

Vi tilbyder fag, der har holdundervisning, og fag der foregår som e-learning på nettet. Du kan vælge at starte i en etårig hf-pakke, hvor flere fag er samlet i en klasse, eller du kan selv sammensætte de fag du ønsker. 

Du møder på Frederiksberg VUC & STX lærere, som er fagligt og pædagogisk dygtige, og et seriøst studiemiljø.

Bredt udbud af enkeltfag og e-learning

Frederiksberg VUC & STX har et bredt udbud af fag og niveauer indenfor alle fagområder: dansk, dansk som andetsprog, engelsk og andre sprogfag, matematik, naturvidenskabelige fag, samfundsfag og kreative fag.

Mange af fagene kan tages som holdundervisning eller som e-learning. Vi starter hold i august og januar. De fleste hold tager ½ år.

Forespørgsel efter information

 

Kontaktinformation til Frederiksberg VUC & STX

Frederiksberg VUC & STX

Falstersvej 3-5
2000 Frederiksberg

 Vis telefonnummer
frbvuc.dk


Videoer

Videoer

   

2 er bedre end 3 - Highfive

Læs mere

På Frederiksberg VUC & STX kan du tage en fuld adgangsgivende STX på bare 2 år i stedet for de traditionelle 3 år. Det vil vi gerne have, at flere ved. Derfor har vi, i et samarbejde med andre udbydere af den 2-årige STX, lanceret kampagnen ’Nogle gange er 2 bare bedre end 3’


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om HF enkeltfag

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af HF enkeltfag endnu. Bliv den første!