Vis studentum.dk som: Mobile

Karriere i Forsvaret

Tag din uddannelse i Forsvaret

Forsvaret er ikke en arbejdsplads som dem, man normalt kender. Med Forsvaret er du sikret en alsidig arbejdsplads, der arbejder med at sikre en stabil og sikker verden gennem deltagelse i internationale indsatser. 

Gør en forskel med en uddannelse i Forsvaret

Når du tager en uddannelse i Forsvaret er du, sammen med Forsvaret, med til at bidrage til international konfliktforebyggelse og deltage i fredsbevarende og fredsskabende indsatser, når Folketinget beslutter at anvende militær ekspertise og kapacitet. 

I Forsvaret er der fokus på faglig og personlig udvikling. Med en uddannelse i Forsvaret er du sikret personlig udvikling og at blive del af et unikt fælleskab, hvor der er fokus på gensidig tillid og respekt. Din arbejdsplads kan ende med at blive hele verden, og dine kollegaer kan blive dine nye bedste venner. 

Et væld af uddannelsesmuligheder i Forsvaret

I Forsvaret kan du både tage en uddannelse med og uden uniform, hvorfor Forsvaret er en uddannelsesinstitution med stor variation og muligheder. Der skal årligt besættes 1.500 – 2.500 uddannelsespladser, der udbydes til Forsvarets 40 – 50 meget forskellige uddannelser.

Forsvaret er under Forsvarsministeriet, hvilket gør, at du med en uddannelse i Forsvaret kan få arbejde i Søværnet, Beredskabsstyrelsen, Hæren, Flyvevåbnet og mange andre steder. 

Forsvaret åbner dermed op for et væld af både uddannelsesmuligheder og efterfølgende gode muligheder for arbejde både til lands, til vands og i luften. 

Hos Forsvaret kan du uddanne dig til f.eks.: 

  • Officer
  • Løjtnant
  • Tolk
  • Pilot 
  • Flyveleder
  • Flymekaniker
  • Frømand

... og mange andre uddannelseslinjer, der gør Forsvaret til en af landets mest alsidige uddannelsesinstitutioner med mange muligheder. 


Vis alle uddannelser fra Forsvaret

Uddannelser

Kontakt mig

Kom I kontakt med Forsvaret
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontakt

Forsvaret

Lautruphøj 8
2750 Ballerup

 Vis telefonnummer


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Forsvaret

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer

Der er ingen evalueringer af Forsvaret endnu. Bliv den første!

Åbent hus
november 2022
ma
ti
on
to
fr
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11