Vis studentum.dk som: Mobile

Hvordan bedømmer tidligere elever EuroStudy?

Gennemsnit 4,8

Baseret på 4 evalueringer

Jacob Andersen
Eurostudy International var der 100% for mig hele vejen igennem, da jeg rejste til Indien - både før, under og efter min rejse. Jeg kan helt klart anbefale Eurostudy til andre!
Emma Berhndtz
Har haft en sindssygt god oplevelse i Malaga sommeren 2021. Jeg skulle have været afsted i 2020, men grundet corona fik jeg lovet en plads i 2021 hvilket var en virkelig retfærdig måde at løse problemet på, for vi havde allerede betalt noget af det i 2020. Jeg var 18 da jeg tog afsted, og det var simpelthen så fantastisk.
Hanne Dyrmann
Min datter har været afsted på summercamp i Tyskland to gange med hhv. privat indkvartering og på hostel. Begge gange oplevede vi en utrolig service og fleksibilitet ift. corona. Jeg vil til enhver tid anbefale at rejse med Eurostudy udfra, at der er styr på program, indkvartering og individuelle hensyn!
Nils Knudsen
Har lige været en uge i Malaga på spanskkursus og det var en super oplevelse. Dejligt sted, dejlig mad, rigtig gode lærere og meget pænt og rent. Kan rigtig godt anbefales.

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide