Vis studentum.dk som: Mobile

Erhvervsskolerne Aars

Start din fremtid på Erhvervsskolerne Aars

Erhvervsskolerne Aars er dit bedste afsæt til arbejdsmarkedet og de videregående uddannelser. Du kan tage en erhvervsuddannelse, en gymnasial uddannelse eller voksen- og efteruddannelse.  Din fremtid starter her!

Vi er Himmerlands største uddannelsescenter med ca. 1.000 elever på ungdomsuddannelser og 200 deltagere på voksenuddannelser. Vi er en udviklingsorienteret erhvervsskole med et attraktivt uddannelses- og ungdomsmiljø i uddannelsesbyen Aars. 

Erhvervsskolerne Aars er også en levende skole, hvor indretningen og faciliteterne indbyder til hygge og afslapning – også efter skoletid. Vores nydesignede kantineareal, Oasen, er blevet et samlingssted for eleverne, der på kryds og tværs af uddannelserne, slapper af og hyggesnakker i frikvartererne eller efter skole.

Du kan også prøve kræfter med vores boldbane, motionsbane, tennisbane og golfbane eller deltage i de mange fester og caféarrangementer på skolen.

EUX åbner døre - Kom hurtigt i arbejde med EUD

Vil du gerne have så mange muligheder som muligt? Eller har du lyst til at læse videre efter din erhvervsuddannelse? Så er eux noget for dig. Eux er en erhvervsuddannelse med en gymnasial overbygning - det bedste fra to verdener. Det betyder, at du efter uddannelsen har mulighed for straks at få job eller for at læse videre.

Hvis du gerne vil hurtigt ud på arbejdsmarkedet, og ikke ønsker at læse videre efter din erhvervsuddannelse, kan du vælge en eud. Med en eud får du en erhvervsfaglig uddannelse med både teoretisk viden og praktisk erfaring inden for den retning, du vælger.

Undervisningsformen på begge linier er praktisk orienteret, dvs. at du lærer ved at udføre konkrete arbejdsopgaver. Lærerne på uddannelsen har selv erhvervserfaring og lægger vægt på, at du lærer at bruge din nye viden og bliver en værdifuld medarbejder på din kommende arbejdsplads.

Engagerede lærere og undervisning, der ruster dig til erhvervslivet

Undervisningen giver dig de rigtige udfordringer på de rigtige tidspunkter, så du efterfølgende oplever at blive efterspurgt i erhvervslivet, er kvalificeret til videreuddannelse og bidrager til samfundets udvikling. 

Lærerne på Erhvervsskolerne Aars er ildsjæle, der brænder for deres fag, har erfaring fra erhvervslivet, og som altid er up to date med den nyeste viden på deres fagområde. På Erhvervsskolerne Aars er der tid og plads til alle, og du vil aldrig blive én i mængden. Her tager vi udgangspunkt i dine kompetencer og karrieredrømme og sammensætter dit uddannelsesforløb efter dine behov.


Vis alle uddannelser fra Erhvervsskolerne Aars

Uddannelser

Kontakt mig

Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med Erhvervsskolerne Aars og høre mere om deres uddannelser.

Kontakt

Erhvervsskolerne Aars

Østre Boulevard 10
9600 Aars

 Vis telefonnummer
www.erhvervsskolerne.dk

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Erhvervsskolerne Aars

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Det siger andre om skolen
Julia - Kontor, Handel og Forret...

Faget dekoration er godt, fordi vores lærer giver os ansvar og støtter os. 

Læs mere
Jeanette - Kontor, Handel og For...

Jeg vil 100 procent anbefale andre at tage deres uddannelse her på Erhvervsskolerne Aars, fordi det er så godt at være her.

Læs mere
Evalueringer

Der er ingen evalueringer af Erhvervsskolerne Aars endnu. Bliv den første!