Vis studentum.dk som: Mobile

Tag 2 minutter og hjælp vores udbydere med, hvordan de kan forbedre sig selv under COVID-19-krisen. Mange tak! Svar på 3 lynhurtige spørgsmål

Emilie, 19 år, Sprogskole i Boston

"Jeg var i sommeren 2015 i Boston på en 3 ugers sprogskole. Man har jo mange overvejelser, inden man tager afsted, men det første som jeg var nervøs for var, hvordan det ville gå mellem mig og de andre studerende. Hurtigt fandt jeg ud af, at det ikke var noget at frygte, da alle andre stod med samme overvejelse, og at man alle gerne bare vil have en fed og utrolig hyggelig ferie. En anden overvejelse var, hvordan det ville være at leve i et land, hvor man ikke føler sig sikker på sproget, men som man også siger, så lærer man bare sproget hurtigere, hvis man lever i det.
Det bedste var helt klart mine nye venner, samt mulighederne for ikke kun at se byen, man har valgt at rejse til, men at man også havde mulighederne for at tage en weekendtur til New York eller Niagara Falls.
En oplevelse, jeg aldrig vil glemme, skete på en bustur med EF på vej til New York. Inden jeg tog afsted kendte jeg ikke nogle, så jeg satte mig bagerst i bussen alene. Som vi kørte, så jeg, at en anden også sad alene bagerst i bussen, og vi faldt i snak. I dag er hun en af mine bedste veninder, og vi mødes hver jul, selvom hun er fra Paris, og jeg er fra Roskilde."
Læs mere om Sprogkursus - Engelsk i Boston

Vil du vide mere?


Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med EF Education First og høre mere om deres uddannelser.

Hvad kan jeg blive?

Prøv uddannelsestesten

Din Karriereguide