Vis studentum.dk som: Mobile

Tag 2 minutter og hjælp vores udbydere med, hvordan de kan forbedre sig selv under COVID-19-krisen. Mange tak! Svar på 3 lynhurtige spørgsmål

Albina, 19 år, Sprogskole i San Diego

Hvorfor valgte du at rejse med EF?

Jeg valgte at rejse med EF, fordi at jeg hele mit liv har jeg gerne ville til USA, men jeg har aldrig rigtig haft tiden til det. Jeg ville gerne både på ferie, men jeg ville også gerne blive bedre til engelsk, fordi jeg altid har elsket engelsk. Jeg fandt så ud af at EF tilbyder rejser, hvor man både er på ferie, men samtidig lærer en masse. Det passede lige til det jeg havde ønsket mig.

Hvorfor valgte du San Diego?

Jeg valgte at tage til San Diego, fordi jeg altid har haft lyst til at komme til Californien. Jeg ville rigtig gerne til Los Angeles, men skolen i Los Angeles var lukket da jeg tilmeldte mig, så jeg valgte at tage til San Diego i stedet for. Jeg er virkelig glad for at det endte med at blive San Diego, jeg elskede det faktisk så meget, at jeg har valgt at tage derhen igen næste sommer.

Hvad var den bedste oplevelse?

Det var generelt bare den bedste oplevelse i mit liv at tage til San Diego. Så har det også bare været fedt at jeg har fået så meget ud af det. Jeg har bl.a. lært en hel del engelsk, jeg havde ikke forestillet mig at jeg ville udvikle mig så meget, da jeg taler flydende engelsk i forvejen. Så har jeg fået de bedste venner jeg nogensinde kunne ønske mig, nogen af dem kommer faktisk og besøger mig i næste uge og fejrer min fødselsdag fødselsdag! Og vi taler altså om venner fra andre lande!

Hvad overraskede dig mest?

Det overraskede mig hvor søde og rare personalet er, samtidig med at de er meget professionelle og udfører deres arbejde præcis som det skal gøres. Jeg savner faktisk også medarbejderne.

Hvorfor vil du anbefale en rejse med EF til andre?

Fordi du får en oplevelse for livet! Ikke nok med at du er på ferie og har det sjovt, så lærer du også rigtig meget af det sprog, som de taler på destinationen. Jeg fik rigtig meget ud af undervisningen, men man taler jo også sproget til daglig, i mit tilfælde engelsk, så man kan ikke undgå at blive bedre til det.
Læs mere om Sprogkursus - Engelsk i San Diego

Vil du vide mere?


Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med EF Education First og høre mere om deres uddannelser.

Hvad kan jeg blive?

Prøv uddannelsestesten

Din Karriereguide