Sprogkursus - Koreansk i Seoul

EF Education First
2 uger - 11 måneder
Nej
Heltid
Sprogrejse
Korea
Kontakt os for startinformation

Hvorfor vælge EF Education First?

Skræddersy din egen tur

Sprogkurser til alle niveauer

Kombinér rejse med sprog

Om uddannelsen

Lær koreansk

Lær koreansk i Seoul på vores nyeste campus

Lær det koreanske sprog at kende og kom tæt på den koreanske kultur med et sprogkursus på EF's skole i Seoul.

Du kommer til at studere på vores helt nye campus udstyret med den nyeste læringsteknologi, beliggende i Kyobo Towers i Gangnam, Seouls mest populære bydel.

Skolen er omringet af butikker og restauranter, og har nem adgang til offentlig transport, som kan benyttes når byen skal udforskes. De farverige og pulserende gader i Sydkoreas hovedstad gør det til en must-see destination, og det perfekte sted at lære et nyt sprog. Kunst, musik og mode har gjort denne by til et trend-setting midtpunkt for innovation.

På et EF sprogkursus til Seoul har du to indkvarteringsmuligheder: 

EF værtsfamilie

Fordyb dig i den lokale kultur og bo hos en lokal værtsfamilie. Her får du mulighed for at opleve den Sydkoreanske kultur på tætteste hold.

Du får maksimalt kulturelt udbytte ved at bo sammen med lokale i et privat hjem, fordi du blandt andet får indsigt i den lokale kultur, blivere klogere på sproglige vendinger og vender hjem med en mere naturlig accent. Nyd din morgenmad og aftensmad hos din værtsfamilie i ugedagende og alle måltider i weekenderne.

EF Kollegie

Du kan også vælge at bo tæt på hjertet af Seoul i EF's residence.

Her kommer du til at bo sammen med studerende fra over 100 lande. Der er nem adgang til dit kursuscenter med offentlig transport. Det samme er tilfældet for byens shoppingmuligheder, restauranter og sportsfaciliteter. Kollegiernes facilititer varierer, men kan som oftest tilbyde WI-FI, madplaner m.m.

Kursusformer

Vi tilbyder forskellige former for sprogkurser. Gå ind på vores hjemmeside og find det kursus, der matcher det, du søger. 

Ansøgning og adgangskrav

Det kræver ingen særlige forudsætninger eller et bestemt sprogniveau at tage et sprogkursus i udlandet. Alle vores studerende får taget en individuel sprogtest, som skolerne bruger til at bedømme elevernes niveau. På den måde kan skolen placere eleverne i den rigtige klasse med et passende undervisningsniveau.

Eksamen og diplom

Du vil modtage et kursusbevis i slutningen af dit ophold som bevis på dine sprogkundskaber.

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Sprogkursus - Koreansk i Seoul
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

EF Education First


 Vis telefonnummer
www.ef-danmark.dk


Evalueringer

Gennemsnit 4,7

Baseret på 6 evalueringer

Laura Johncke

Jeg var i Korea, Seoul i 4 uger og turen var seriøst den bedste tur nogensinde. Det var SÅ hyggeligt og elskede at være der. Det var en oplevelse som jeg aldrig vil glemme. Skolen var super hyggelig men ærligt ret svær hvis man er langsom i skolen(som mig) og med så mange tests og præsentationer er det virkelig svært. Man kan godt få lov at gøre...

Vis alt
Julie Hansen

Jeg var 3 uger i Seoul/Sydkorea!! Fremragende tur, alt var som det skulle være!! Virkelig en oplevelse for livet. Kan helt klart anbefale at tage afsted med EF!!

Sarah Høy

Jeg var I Seoul, Korea med EF i 6 uger i sommerferien 2019. Det har været den bedste tur jeg nogensinde har været på, jeg fik så mange venner og fik oplevet så mange ting! Jeg vil helt klart anbefale at tage med EF til activities så man virkeligt kan opleve kulturen og møde en masse Nice mennesker. EF staff er også meget meget hjælpsomme med hvi...

Vis alt
Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Sprogkursus - Koreansk i Seoul

Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(4,7)
Baseret på 6 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,7)
Baseret på 86 evalueringer
Se alle evalueringer
Åbent hus
april 2023
ma
ti
on
to
fr
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7