Sprogrejse

Sprogkursus - Koreansk i Seoul

Længde
2 uger - 11 måneder
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
Nej
Længde
2 uger - 11 måneder
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
Nej
Få mere information om uddannelsen 👍

Hvorfor vælge EF Education First?

Skræddersy din egen tur

Sprogkurser til alle niveauer

Kombinér rejse med sprog

Om uddannelsen

Lær koreansk

Lær koreansk i Seoul på vores nyeste campus

Lær det koreanske sprog at kende og kom tæt på den koreanske kultur med et sprogkursus på EF's skole i Seoul.

Du kommer til at studere på vores helt nye campus udstyret med den nyeste læringsteknologi, beliggende i Kyobo Towers i Gangnam, Seouls mest populære bydel.

Skolen er omringet af butikker og restauranter, og har nem adgang til offentlig transport, som kan benyttes når byen skal udforskes. De farverige og pulserende gader i Sydkoreas hovedstad gør det til en must-see destination, og det perfekte sted at lære et nyt sprog. Kunst, musik og mode har gjort denne by til et trend-setting midtpunkt for innovation.

På et EF sprogkursus til Seoul har du to indkvarteringsmuligheder: 

EF værtsfamilie

Fordyb dig i den lokale kultur og bo hos en lokal værtsfamilie. Her får du mulighed for at opleve den Sydkoreanske kultur på tætteste hold.

Du får maksimalt kulturelt udbytte ved at bo sammen med lokale i et privat hjem, fordi du blandt andet får indsigt i den lokale kultur, blivere klogere på sproglige vendinger og vender hjem med en mere naturlig accent. Nyd din morgenmad og aftensmad hos din værtsfamilie i ugedagende og alle måltider i weekenderne.

EF Kollegie

Du kan også vælge at bo tæt på hjertet af Seoul i EF's residence.

Her kommer du til at bo sammen med studerende fra over 100 lande. Der er nem adgang til dit kursuscenter med offentlig transport. Det samme er tilfældet for byens shoppingmuligheder, restauranter og sportsfaciliteter. Kollegiernes facilititer varierer, men kan som oftest tilbyde WI-FI, madplaner m.m.

Kursusformer

Vi tilbyder forskellige former for sprogkurser. Gå ind på vores hjemmeside og find det kursus, der matcher det, du søger. 

Ansøgning og adgangskrav

Det kræver ingen særlige forudsætninger eller et bestemt sprogniveau at tage et sprogkursus i udlandet. Alle vores studerende får taget en individuel sprogtest, som skolerne bruger til at bedømme elevernes niveau. På den måde kan skolen placere eleverne i den rigtige klasse med et passende undervisningsniveau.

Eksamen og diplom

Du vil modtage et kursusbevis i slutningen af dit ophold som bevis på dine sprogkundskaber.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Sprogkursus - Koreansk i Seoul
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Evalueringer

Gennemsnit 4,7

Baseret på 6 evalueringer
Evaluér skolen!
4/5
Laura Johncke
22 sep 2019
Jeg var i Korea 7Juli-3August

Jeg var i Korea, Seoul i 4 uger og turen var seriøst den bedste tur nogensinde. Det var SÅ hyggeligt og elskede at være der. Det var en oplevelse som jeg aldrig vil glemme. Skol...

Vis alt
5/5
Julie Hansen
28 aug 2019
Fremragende

Jeg var 3 uger i Seoul/Sydkorea!! Fremragende tur, alt var som det skulle være!! Virkelig en oplevelse for livet. Kan helt klart anbefale at tage afsted med EF!!

5/5
Sarah Høy
19 aug 2019
Jeg var I Seoul

Jeg var I Seoul, Korea med EF i 6 uger i sommerferien 2019. Det har været den bedste tur jeg nogensinde har været på, jeg fik så mange venner og fik oplevet så mange ting! Jeg v...

Vis alt
EF Education First

Oplev verden med EF - kombinér sprog med rejseoplevelser i udlandet

Ønsker du at styrke dine sprogkompetencer, samtidig med at du får en kulturel forståelse og et internationalt netværk? Så er EF Sprog i udlandet noget for dig.Med mere end 50 års erfaring, ved vi, at du lærer bedst ved at...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoretet