Viser 1-1 af 1
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-1 af 1

Fordyb dig i koreansk sprog og kultur!

Er du også blevet smittet af popkulturen fra Seoul eller er du dybt interesserede i den politiske konflikt mellem landene, så læs mere om hvad en uddannelse i koreansk kan give dig. 

koreansk kursus

Korea! Et land af kontraster. En 248 km lang grænse, der deler et nord og et syd, som har stået siden 1953, da krigen mellem Nordkorea og Sydkorea sluttede. Et land der huser 50 mio. indbyggere, og når man taler om Sydkorea, så vil langt de fleste tale om den sydkoreanske hovedstad: Seoul. I de senere år har vi set mange kulturelle fænomener fra den omtalte by betage den vestlige verden, bl.a. K-pop, k-drama, bulgogi og karaoke. Det er blevet ikonisk populær kultur, der har taget bl.a. Danmark med storm, og som ikke kunne befinde sig længere væk kulturelt fra Nordkorea, selvom sproget er det samme.

Derfor er både koreansk kultur, historie og sprog en spændende verden at fordybe sig i, og som vokser mere og mere på Vesten.

Uddannelse i koreansk

Du kan læse en bachelor i koreastudier på Københavns Universitet. Her får du indgående kendskab til både moderne og traditionelt koreansk, gennem ny og gammel litteratur i alle genre. Du vil opnå kompetencer i at tale og skrive koreansk på højt niveau. En stor del af uddannelsen går på den turbulente historiske konflikt mellem nord og syd, og den generelle koreanske kultur. Derfor vil du med en bacheloruddannelse blive ekspert på Korea, og få specialviden om de to landes historiske, kulturelle, politiske og samfundsmæssige udvikling.

For at komme ind på studiet skal du have: Dansk A, Engelsk B, Yderligere et sprog: begyndersprog A eller fortsættersprog B, Historie B eller Idehistorie B eller Samtidshistorie B.

Derudover skal du have et gennemsnit på min. 6,0 – men i 2021 var adgangskvotienten 8,6.

Denne bacheloruddannelse har ikke en kandidat, men hvis du drømmer om at læse videre, kan overbygningen i Asienstudier være noget for dig.

Sprogkursus i Korea

Du kan også vælge at dykke helt ned i den koreanske verden, og komme helt tæt på kulturen ved at tage et sprogkursus i Sydkorea. Her har du mulighed for at bo midt i det hele, og studere sproget med et selskab, der står for det hele. En unik oplevelse der kombinerer rejse og skole, hvor du kommer helt under huden på Sydkorea, og fx bor hos en værstfamilie. På den måde lærer du alt om kultur, vaner og livet i Sydkorea på første parket. Du får maksimalt kulturelt udbytte ved at bo sammen med lokale i et privat hjem, fordi du blandt andet får indsigt i den lokale kultur, blivere klogere på sproglige vendinger og vender hjem med en mere naturlig accent. Du kan også bo på et kollegie med andre rejsende fra hele verden, og møde nye venner for livet.

Online kursus

Hvis du bare har lyst til at studere og lære sproget fra sengekanten, så er der også mange der udbyder online kursus. Her kan du fordybe dig i sproget i dit helt eget tempo, og det er en god måde at lære det mest nødvendige.

En karriere i koreansk

Med en uddannelse i koreansk, har du et hav af karrieremuligheder! Du kan arbejde med sprog, formidling og litteratur. Du kan også arbejde som tolk eller oversætter, hvor dit job går ud på at formidle information mellem to parter der taler hver sit sprog. Det kan fx være i offentlig øjemed, men også i den private sektor, hvor virksomheder har brug for en der kan oversætte på tværs af landegrænser.

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus
april 2024
ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12