Vis studentum.dk som: Mobile

Sprogkursus - Engelsk i Vancouver

EF Education First
2 - 52 uger
Nej
Heltid/deltid
Sprogrejse
Vancouver

Video

   

Om uddannelsen

Tag på sprogskole i Vancouver med EF

Lær engelsk i Vancouver - Velkommen til Hollywood Nord

Overvejer du at tage på sprogskole i Canada? Tag dit engelsk kursus i Vancouver med den maleriske havnefront, sneklædte bjergtoppe og frodige grønne skove i Stanley Park, som baggrund. Det er ikke tilfældigt, at Vancouver gang på gang bliver kåret som en af verdens smukkeste byer. Efter at have dannet kulisse for film som Mission Impossible 4, Wolverine, X-men 3, Twilight Sagaen og Superman: Man of Steel er byen også kendt som Hollywood Nord.

Udforsk de mange butikker og caféer i Gastown, shop i de eksklusive butikker i Robson Street, slap af ved Sunset Beach eller i den berømte Stanley Park, når du ikke er på sprogskolen beliggende ved den livlige Granville Street. I det hytteinspirerede kursuscenter er der både topmoderne læringsudstyr og en student lounge med pool bord og TV til pauserne. Alt dette giver dig optimale betingelser for at tage dine engelsk færdigheder til et nyt niveau.

Få nye muligheder med et EF engelsk kursus i Vancouver

Hvad enten du vil være bedre til engelsk eller måske vil have et solidt fundament for at studere eller arbejde i Canada og andre engelsktalende lande, finder du det rette engelsk kursus for dig på EF's sprogskole i Vancouver. Her kan du vælge imellem:

  • EF grundkursus i engelsk (kombineret engelsk kursus og ferie med 20 lektioner om ugen)
  • EF alment engelsk kursus (all-round sprogkursus med 26 lektioner om ugen)
  • EF intensivt engelsk kursus (garanteret hurtig sprogforbedring med 32 lektioner om ugen)
  • EF Cambridge Eksamen (intensiv eksamensforberedende kursus med 32 lektioner om ugen)
  • EF Forretningsengelsk (32 lektioner om ugen med fokus på forretningsengelsk)

Du gennemfører en placeringstest, før dit engelsk kursus' start, så du er sikker på undervisning på netop dit niveau. Du har mulighed for at starte hver mandag året rundt og foruden engelsk kurser i Vancouver tilbyder EF også et Advanced Diploma i International Communication, EF University Foundation Year og en Accelerated College Degree. 

Kontakt EF og hør mere om mulighederne i Vancouver for dig, der vil på sprogskole eller studere i Canada! 

Indkvartering

Vælg din indkvartering på sprogskole i VancouverPå EF's sprogskole i Vancouver kan du vælge mellem to forskellige indkvarteringsalternativer.

EF Værtsfamilie 

Bo som de lokale og få et maksimalt kulturelt udbytte af dit ophold i Vancouver. Du bor sammen med en lokal familie, hvor du får indsigt i den lokale kultur, bliver klog på sproglige vendinger i den lokale dialekt og vender hjem med en mere naturlig accent. Morgenmad og aftensmad med din værtsfamilie i ugedagene og alle måltider i weekenderne er inkluderet i prisen.

EF Kollegie 

Bo centralt i byen sammen med andre unge fra hele verden. Der er nem adgang til dit kursuscenter med offentlig transport. Det samme er tilfældet for byens shoppingmuligheder, restauranter og sportsfaciliteter. Ofte er der også adgang til WIFI og madplaner på kollegierne. Med denne indkvartering står du selv for alle måltider.

Holiday Inn: En-suite tomandsværelse. Studerende sørger for egen mad. Fem minutters gang fra EF skolen.

Sandman Suites: En-suite tomandsværelse. Studerende sørger for egen mad. 15 minutters gang til EF skolen.

Shaughnessy Village: En-suite enkeltmandsværelser. Morgenmad inkluderet.

Udfyld formularen neden for, hvis du har interesse for at høre mere om indkvarteringsmuligheder, priser og engelsk kurser i Canada.

Eksamen og diplom

Studerende, på EF engelsk kurser, tager EFELT og EF Cambridge English Level Test, som giver et præcist billede af den studerendes nuværende sprogniveau. Resultaterne sammenføjes i en EFELT rapport.

Ved dit engelsk kursus' afslutning modtager du et EF diplom. Det er et officielt dokument som bevis på, hvilke programmer du har gennemført, hvilke karakterer du har fået samt dit indtryk af værtslandets sprog, kultur, historie, politik, litteratur og kunst. Du vil også modtage et EF sprogdiplom, der giver et detaljeret overblik over dine engelsk kompetencer i tale og på skrift.

Få information

 

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Sprogkursus - Engelsk i Vancouver

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Sprogkursus - Engelsk i Vancouver endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,7)
Baseret på 57 evalueringer
Se alle evalueringer