Vis studentum.dk som: Mobile

Sprogkursus - Engelsk i Vancouver

EF Education First
2 - 52 uger
Nej
Heltid/deltid
Sprogrejse
Vancouver

Video

   

Om uddannelsen

Tag på sprogskole i Vancouver med EF

Lær engelsk i Vancouver - Velkommen til Hollywood Nord

Overvejer du at tage på sprogskole i Canada? Tag dit engelskkursus i Vancouver med den maleriske havnefront, sneklædte bjergtoppe og frodige grønne skove i Stanley Park, som baggrund. Det er ikke tilfældigt, at Vancouver gang på gang bliver kåret som en af verdens smukkeste byer. Efter at have dannet kulisse for film som Mission Impossible 4, Wolverine, X-men 3, Twilight Sagaen og Superman: Man of Steel er byen også kendt som Hollywood Nord.

Udforsk de mange butikker og caféer i Gastown, shop i de eksklusive butikker i Robson Street, slap af ved Sunset Beach eller i den berømte Stanley Park, når du ikke er på sprogskolen beliggende ved den livlige Granville Street. I det hytte-inspireret kursuscenter er der både topmoderne læringsudstyr og en studentlounge med poolbord og TV til pauserne. Alt dette giver dig optimale betingelser for at tage dine engelsk færdigheder til et nyt niveau.

Få nye muligheder med et EF engelsk kursus i Vancouver

Hvad enten du vil være bedre til engelsk eller måske vil have et solidt fundament for at studere eller arbejde i Canada og andre engelsktalende lande, finder du det rette engelsk kursus for dig på EF's sprogskole i Vancouver. Her kan du vælge imellem:

  • EF intensivt engelskkursus (garanteret hurtig sprogforbedring med 32 lektioner om ugen)
  • EF alment engelskkursus (all-round sprogkursus med 26 lektioner om ugen)
  • EF grundkursus i engelsk (kombineret engelskkursus og ferie med 20 lektioner om ugen)
  • EF Cambridge Eksamen (intensiv eksamensforberedende kursus med 32 lektioner om ugen)
  • EF Forretningsengelsk (32 lektioner om ugen med fokus på forretningsengelsk)
  • EF praktikprogram (6 ugers engelskkursus efterfulgt af 6 ugers praktik)

Du gennemfører en placeringstest, før dit engelskkursus' start, så du er sikker på undervisning på netop dit niveau. Du har mulighed for at starte hver mandag året rundt.

Kontakt EF og hør mere om mulighederne i Vancouver! 

Ansøgning og adgangskrav

Det kræver ingen særlige forudsætninger eller et bestemt sprogniveau at tage et sprogkursus i udlandet. Alle vores studerende får taget en individuel sprogtest, som skolerne bruger til at bedømme elevernes niveau. På den måde kan skolen placere eleverne i den rigtige klasse med et passende undervisningsniveau.

Indkvartering

Vælg din indkvartering på sprogskole i VancouverPå EF's sprogskole i Vancouver kan du vælge mellem to forskellige indkvarteringsalternativer.

EF Værtsfamilie 

Bo som de lokale og få et maksimalt kulturelt udbytte af dit ophold i Vancouver. Du bor sammen med en lokal familie, hvor du får indsigt i den lokale kultur, bliver klog på sproglige vendinger i den lokale dialekt og vender hjem med en mere naturlig accent. Du får morgenmad og aftensmad hos din værtsfamilie i ugedagene og alle måltider i weekenderne som er inkluderet i prisen.

EF Kollegie 

Bo centralt i byen sammen med andre unge fra hele verden. Der er nem adgang til dit kursuscenter med offentlig transport. Det samme er tilfældet for byens shoppingmuligheder, restauranter og sportsfaciliteter. Med denne indkvartering står du selv for alle måltider.

Udfyld formularen neden for, hvis du har interesse for at høre mere om indkvarteringsmuligheder, priser og engelskkurser i Canada.

Eksamen og diplom

Bevis på din succes
I sluningen af dit ophold tager du vores EF Standard English Test (EFSET), som er udviklet i samarbejde med førende lingvister, testeksperter og akademikere. Resultaterne bliver omdannet til et EF sprogdiplom, der giver et detaljeret overblik over dine engelsk kompetencer i tale og på skrift.  

Få information

 

Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 1 evalueringer

Sofie Rømø
(5)
EF er en vildt fed måde at komme ud og lære et sprog på, samtidig med at møde nye mennesker og nye kulturer. Undervisingen under min rejse var vildt fed og jeg glædede mig hver dag til at møde op til leksionerne. EF tilbyder også aktiviteter, hvor man får mulighed for at komme ud og se forskellige dele af landet og byen med andre elever, udenfor...
Vis alt
Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Sprogkursus - Engelsk i Vancouver

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,7)
Baseret på 86 evalueringer
Se alle evalueringer

Du vil måske også være interesseret i: